Waarom kies je voor coaching in Malaga?
26 februari 2020 
1 min. leestijd

Waarom kies je voor coaching in Malaga?

Waarom Malaga?

Dat vroeg ze. Waarom zou ik naar Malaga komen als ik ook om de hoek een coach kan vinden?

Mooie vraag die meer mensen hebben, daarom beantwoord ik ‘m ook graag hier.  

1. Afstand brengt inzicht
Letterlijk afstand nemen en vanuit een helikopterview naar jezelf kijken geeft je nieuwe inzichten. Helemaal als je daarin begeleid wordt door iemand die oordeelloos met je meekijkt en je precies die vragen stelt die je nodig hebt. Hoe meer je vastgedraaid zit in je huidige situatie, hoe lastiger het is om tot nieuwe opties te komen.  

2. Ervaring (kies voor een ervaren coach die bij jou past, onafhankelijk van de afstand) 
In een tijd waarin de ene na de andere coach oppopt, wil ik voor jou dat jij je persoonlijke ontwikkeling serieus neemt en met een ervaren coach aan de slag gaat. Het gaat toch om jouw binnenkant! Niet omdat diegene lekker dichtbij woont… Mij vind je hier in Málaga. En ik laat jou graag profiteren van mijn meer dan 20 jaar ervaring als coach en trainer en van mijn intuïtieve gaven. Zodat jij je diepgaand en blijvend ontwikkelt.  

3. Energie van de zee, invloed van de zon 
Behalve dat Málaga een paradijselijke plek is, de energie van de zee doet enorm veel voor je. Het breekt je open, brengt je inzichten die je niet verwacht en helpt je verwerken wat je van binnen dwars zit. En die zon... Elke keer weer blijkt dat warm weer en zonnestralen op je huid je helpen om dichterbij jezelf te zijn en het helpt je om meer bij je gevoel te komen.  

4. Geen afleiding, full focus 
Doordat je een paar dagen in een andere wereld bent, wordt je niet teruggetrokken naar de triggers van alle dag (zakelijk of privé). Geen escape, je blijft in je eigen (ontwikkel)bubbel. Daardoor gaat je ontwikkeling razendsnel en diep en veranker je het ook daadwerkelijk.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn om samen aan de slag te gaan (individueel of in een groep)? Kijk naar Path to Inner Excellence. En bekijk ook zeker de reviews!

Ik maak graag tijd voor je om persoonlijk (telefonisch) kennis te maken

------

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver