Hoofdfoto Path to Inner Excellence

Neem de regie over je leven.

Ontdek hoe je door lichter te leven je ambities realiseert en voluit kunt genieten van je leven.

>> Path to Inner Excellence <<

Het Path to Inner Excellence heb ik ontwikkeld voor vrouwen op senior- of directieniveau. Vrouwen die verandering creëren en op een lichtere manier hun dromen en doelen willen waarmaken.

Je weet dat er meer in je zit. Maar het komt er nog niet voldoende uit. Ondanks je mooie successen en stevige positie twijfel je vaker dan je lief is aan jezelf. Vind je jezelf niet goed/slim/gevat/mooi/etc. genoeg. Je werkt te hard, gaat over je eigen grenzen.

 

Je voelt dat het moeitelozer, lichter moet kunnen. Het vraagt om een nieuwe aanpak. Dichter bij jezelf, vanuit je eigenheid. Je potentie leven en luisteren naar je gevoel. Leiden en leven vanuit je authentieke kracht én zachtheid.

Het Path to Inner Excellence is een transformatief 1 op 1 coachingstraject van 6 maanden waarin grote veranderingen gaan plaatsvinden. Ik nodig je uit voor een transformerende Inner Intensive 4 dagen naar Malaga in Zuid-Spanje en we vervolgen je reis online. Zo borgen en bestendigen we je transformaties. Stap voor stap gaan we aan de slag, alle tijd en ruimte voor jou. 6 maanden lang.

 

We ontdekken je verlangens, purpose en potentie. Achterhalen je belemmerende patronen en blokkades en doorbreken ze voorgoed. Creëren nieuwe habits. Doen er alles aan zodat jij volledig vanuit je authentieke kracht gaat leven en werken. Een leven vol lichtheid, innerlijke rust & ruimte.

 

Waarin je zowel je volle potentie leeft als voluit kunt genieten van je leven.

Je voelt dat er meer voor jou is en nu is het jouw moment. Hét moment om echt die magnetische leider te worden die in je zit. De leider die authentiek en met ‘ease’ haar leven, team en bedrijf leidt. Haar ambities waarmaakt en een leven vol vervulling leeft.

Je voelt al even dat je het anders wilt. Lichter, met meer rust en ruimte voor jezelf.  Je wilt je functie,  team of bedrijf with ease runnen. Succesvol en efficiënt werken, zonder jezelf tekort te doen. Anderen voorgaan, mensen op een moeiteloze manier meekrijgen, vanuit zelfleiderschap, zonder duwen en trekken.

 

Hoe fijn zou het zijn om de regie te nemen over je leven en werk vanuit je authentieke kracht, flow en lichtheid. Zonder je overruled en overspoeld te voelen. Om vol innerlijke rust en ruimte al je rollen te kunnen vervullen, terwijl je alles uit jezelf haalt wat je in je hebt. En voluit geniet van je leven.

 

 • Je wilt impact hebben, mooie resultaten bereiken vanuit lichtheid, vanuit lucht en ruimte voor jezelf en anderen.

 

 • Je wilt meer gaan leven en werken vanuit je authentieke vrouwelijke kracht, je hart en intuïtie, waarbij je je ratio en mind gewoon ‘ns even op pauze kunt zetten. Stoppen met naar je drukke hoofd te luisteren.

 

 • Je wilt precies voelen wanneer je op de rem moet trappen en hoe je je grenzen krachtig en vanuit zachtheid bewaakt. En wilt dat ook je mensen leren.

 

 • Je wilt je plek niet meer veroveren, maar vanuit je authentieke kracht innemen.

 

 • Je wilt je team, board en klanten op een moeiteloze manier meekrijgen, zonder de 3 O’s die je bakken met energie kosten: overtuigen, overcompenseren en oplossen.

 

 • Je bent gedreven om mooie resultaten te bereiken door vol focus, efficiëntie en productiviteit samen te werken.

 

 • Je wilt een succesvol team bouwen waarin iedereen volledig tot haar/zijn recht komt, inclusief jijzelf. Gebaseerd op potentie, fun & ease, waarin iedereen eigenaarschap neemt.

 

 • Je kijkt uit naar een leven vol lichtheid, innerlijke rust, ruimte en een berg energie. Je wilt je graag weer net zo opgeladen voelen zoals je vroeger deed.

Mijn dagen met Maris in Malaga waren een regelrechte ‘game changer’ voor mij. Ik wilde van mijn faalangst af, ‘lichter’ in het leven staan en aan mijn stressbestendigheid werken. 

 

Door de coaching heb ik daadwerkelijk ervaren dat ik zelf de sleutel in handen heb tot een relaxter en gelukkiger leven. Ik kan nu beter omgaan met druk, haal meer uit mezelf terwijl dat minder moeite lijkt te kosten.

 

Waarmee Maris me het meest geholpen heeft en wat ook het meeste indruk maakte in Malaga, was het afscheid nemen van de verhalen die ik mezelf al mijn hele leven vertelde en waarmee ik me identificeerde. Dat letterlijke afscheid van mijn levensverhaal voelde als een nieuwe start vol nieuwe kansen. 

 

In onze interactie heb ik continu openheid, vertrouwen en steun ervaren. Een luisterend oor maar tevens liefdevolle confrontatie wanneer nodig. Maris laat je op allerlei manieren ontdekken wat je eigen ‘limiting beliefs’ zijn en ook waar je kracht zit. Vervolgens leer je hoe je anders naar je persoonlijke uitdagingen kunt kijken. Loslaten dus en er iets helpends voor in de plaats zetten. 

 

Als je het idee hebt dat je vastloopt, of dat je jezelf ‘in de weg zit’ (wat je eigen geluk ‘in de weg staat’), kan ik de coaching van Maris zeker aanraden. Haar integrale aanpak kan écht het verschil maken.

Lees meer

Annebelle Wijnen, Global Communications Manager

Annebelle Wijnen

Global Communications Manager

Herken je dit?

 • Je lijkt het allemaal best op orde te hebben, maar zonder dat veel mensen het doorhebben ga je te vaak over je grenzen heen. Privé moet te vaak wijken voor je zakelijke rol.

 

 • Er veranderde onlangs veel in je (werkende) leven en er wordt een ander beroep op je leiderschap gedaan.

 

 • Je kunt soms zo hard zijn voor jezelf, veroordeelt jezelf veel harder dan dat je bij een ander zou doen. Is dit het nou? Ben ik wel goed genoeg? Inspirerend genoeg? Capabel genoeg? En slaat voor de zoveelste keer door in hard werken. Misschien voelt het zelfs als bewijsdrang…

 

 • Je voelt dat het moeitelozer, lichter moet kunnen, maar blijft toch te vaak hangen in controle, overtuigen en overcompenseren.
 • Je merkt dat je te vaak ad-hoc bezig bent, loopt vaker achter de feiten aan dan je lief is. Je zou het zoveel efficiënter en productiever willen samenwerken.

 

 • Je hebt alles, werk en privé staan behoorlijk op de rit, maar toch voel je je niet gelukkig en vervuld. Maar in vergelijking met de rest van de wereld mag jij niet klagen. Vind jij…

 

 • Je kent momenten van leven en werken vanuit je intuïtie, maar je logica en mind nemen het nog te vaak over.

 

 • Je trekt anderen vaak uit de put en mensen tanken graag energie bij jou, maar hoe laad jij jezelf op, wie heb jij om mee te sparren?

Wat een enorm bijzondere ervaring. Maris zorgt er echt voor dat je in 3 dagen de Power krijgt to Blossom. Van stagneren op veel gebieden naar op een lichte manier vol innerlijke kracht en innerlijke rust in het leven staan.

 

Tot in de finesse verzorgt, alles klopt. Maris neemt je mee, ontvangt je met open armen, laat je in 3 dagen tot de kern van je ‘zijn’ komen en helpt je op weg naar de beste versie van jezelf.

 

Ze vraagt en gidst je door je leven en langs de obstakels. En als je de antwoorden even niet weet, als ze even niet komen, dan weet ze supersnel en op een natuurlijke manier je zover te krijgen dat de antwoorden wel uit je pen vloeien of uit je mond komen.

 

Ze komt supersnel tot de kern, de echte essentie. Ze laat je zijn. Houdt je ook die spiegel voor die je nodig hebt. Drie dagen, intens, op een mooie, liefdevolle manier, zonder oordeel. Ze maakt het licht, zelfs zo’n zwaar proces.

 

Ik heb me verbaasd wat Maris me in 3 dagen heeft laten bereiken. Ik sta nu anders in het leven en ik ga weer kleur geven aan mijn leven. Het is de totale experience, het grootste cadeau dat je jezelf kan geven.

 

Super dankbaar, dank je wel, Maris. Je hebt weer kleur gegeven aan mijn leven.

Lees meer

Monique Aarts Casa Select

Monique Aarts

Eigenaar Casa Select

Voel je dat dit over jou gaat? Dan nodig ik je graag uit voor het Path to Inner Excellence

Ik ontwikkelde een fantastisch coachingstraject voor jou, als je op lichte wijze de regie over je leven en werk wilt nemen. Voor als je je volle potentie wilt leven én voluit wilt genieten van je leven. Er alles uit wilt halen zonder nog langer jezelf voorbij te lopen.

 

Voor als je meer innerlijke rust, flow en balans in je leven wilt. Je eigen authentieke kracht én zachtheid wilt voelen en daarop wilt vertrouwen. Als je je leven wilt vormgeven op jouw voorwaarden, waarmee je jezelf én anderen recht doet. 

 

Je voelt dat het nu jouw moment is. Het is tijd om je leven te creëren zoals het bedoeld is, vol zingeving en vervulling. Zodat jij helemaal tot je recht komt en voluit geniet van je leven.

Path to Inner Excellence 

We gaan stap voor stap aan de slag om jouw mooiste leven vol vervulling te creëren, met alle tijd en ruimte voor jou.

 

Het Path to Inner Excellence is een individueel transformatief coachingstraject van 6 maanden waarin

 • grote shifts gaan plaatsvinden,
 • we blokkades voorgoed gaan doorbreken,
 • je helderheid krijgt in je droomleven en er direct richting aan geeft, en
 • we ook direct inspired acties gaan formuleren.

 

Inzichten zijn namelijk mooi, maar we gaan verder. We verankeren het in jouw systeem voor blijvende verandering. En we gaan ook nog eens gigantisch genieten van Malaga. Sounds good?

 

Het Path to Inner Excellence bevat het volgende:

Jouw fundament:

 • kennismakingsgesprek waarin we jouw vraag uitgebreid onder de loep nemen en we elkaar leren kennen
 • persoonlijke kickoff waarin we samen door het hele programma lopen, zodat we vanuit flow & ease, relaxed en helder van start gaan

Transformerende Inner Intensive in Malaga

Ik nodig je uit voor je persoonlijke Inner Intensive hier in Malaga, waarin ik je 3 dagen onderdompel in alles wat er voor jou mogelijk is. 3 intensieve dagen waarin we grote stappen zetten. We unlocken alles wat in je zit door patronen en blokkades voorgoed te doorbreken. Waardoor helderheid ontstaat en je alles wat je niet meer dient voor altijd achter je laat.

 

Je krijgt 100% aandacht van mij in een fijne omgeving. Maar het voelt zeker niet als vakantie. Je komt immers niet om uit te rusten, maar om te transformeren! Ik creëer een veilige ruimte voor je waarin je zonder oordeel volledig jezelf kunt zijn. Ik zie je.

 

Ik boek een heerlijke massage voor je, om je helemaal hier in Malaga te laten landen, zodat je ontspant en alle spanning uit je rug, nek en schouders kunt laten wegvloeien. En we je ‘maskers’ kunnen laten wegsmelten, zodat we tot diepere resultaten kunnen komen.

Inner Upgrade coachingssessies

 • elke 2 a 3 weken online 1 op 1 Inner Upgrade coachingssessies
 • opdrachten tussen onze sessies waar je heel gefocust mee aan de slag kunt, afgestemd op jouw persoonlijke doelen
 • ik stem het traject af op jou en elke sessie is gericht op persoonlijke doorbraken. Na elke sessie voel je weer een nieuwe inner upgrade.
 • om jou optimaal te ondersteunen in je proces ben ik voor al je vragen beschikbaar.

Volledig ontzorgd

Ik vind het fijn en belangrijk om je volledig te ontzorgen, zodat jij echt met je aandacht en energie bij jezelf kunt zijn (denk aan het reserveren van een comfortabele plek voor je overnachtingen, de transfers met de taxi, heerlijke lunches tijdens onze coaching, leuke en passende extra’s).

 

Ik boek 4 overnachtingen voor je in een heerlijk hotel of appartement (indien mogelijk inclusief ontbijt). Het enige dat je zelf hoeft te doen is je vliegticket boeken. Vaak vlieg je al vanaf €100 voor een retour.

Ik kwam bij je omdat ik niet wist welke keuzes ik wilde maken voor de toekomst. En ik wilde rust. Veel rust. Wat je coaching me heeft opgeleverd is veel inzicht in mezelf en hoe ik in het leven sta, ook in relatie tot anderen. Hoe ik mezelf op nummer 1 kan zetten. Waar ik energie van krijg. Ik heb geleerd om keuzes te maken die bij mij passen.

 

Veel mensen doen alsof ze luisteren maar jij luistert echt. Wat heel leuk is aan jou, is dat je heel erg positief kijkt naar wie voor je zit. Je krijgt al een heel goed gevoel over jezelf als je hier bij jou bent. Dat blijft, dat doe je steeds opnieuw. Het is echt een kracht van je dat je precies doet wat ik nodig heb. Het voelt en is heel natuurlijk, niet ingestudeerd of methodisch.

 

Ik zou het zeker ook anderen aanbevelen, het brengt je veel meer dan een verre dure reis of een flink stel nieuwe kleren. Ik kan me voorstellen dat ik over een poosje weer bij je terugkom, als ik weer nieuwe stappen te zetten heb. Het is voor iedereen interessant, als je het beste uit jezelf wilt halen.

Lees meer

Wilma van Oel

Wilma van Oel

Manager

Waarom in Malaga?

Om te beginnen woon ik niet voor niets hier natuurlijk! Ik wilde wonen en met mijn klanten werken op een fantastische plek waar de energiefrequentie hoog is en waar een fijne positieve vibe hangt. Waar ik bovendien gebruik zou kunnen maken van de kracht en energie van de natuur, van de zee. Die vond ik dus in Malaga, waar ik sinds 2018 woon.

 • Je bent een paar dagen écht weg van thuis en je werk en wordt dus niet teruggetrokken door je dagelijkse omgeving en beslommeringen. Op die manier gaat de transformatie hier in Spanje continu door en daardoor gaat het vele malen sneller en dieper.

 

 • Rust en ruimte voor jezelf nemen geeft je zoveel inzicht. Bovendien: no escape! Je hebt alle ruimte voor jezelf om wat je leert direct te implementeren en stappen te zetten, juist omdat je uit je dagelijkse patronen bent.

 

 • Je bent in een omgeving die je niet herinnert aan de persoon die je was voordat je naar Spanje kwam, je gaat als het ware van de automatische piloot af…

 

 • In enkele dagen intensieve coaching in Spanje vinden we de transformatie versnelling, waardoor je nog veel meer haalt uit de maanden waarin we samen intensief online aan de slag gaan. Op die manier ben je minder tijd kwijt en kun je geconcentreerd aan je eigen keuzes en shifts werken.

 

 • Je komt hier dan ook niet om uit te rusten. Je zult merken dat onze dagen goed gevuld zijn en dat het je flink wat energie kost

 

 • Stel je eens voor hoe effectief (en heerlijk!) het is om gecoacht te worden met je voeten in de zee, zodat de oude patronen en energie die je loslaat tijdens de coaching direct door de zee worden meegenomen… en getransformeerd. De magie en kracht van de zee is waar ik graag mee samenwerk.

 

 • Omdat hier alles nieuw en anders is, is het bovendien veel makkelijker om je eigen patronen te zien en te doorbreken. Maar ook het de hele dag buiten zijn aan zee versnelt je groei enorm. De energie van de zee helpt je daarbij. Je hebt vast zelf eerder ervaren hoe anders je je voelt aan zee.

Maris heeft me geholpen een nieuwe balans te vinden tussen mijn eigen persoonlijkheid en waarden, en die van mijn omgeving. Door een aantal grote veranderingen in mijn leven, heb ik zelf een afwachtende, ondergeschikte houding aangenomen. Ik voelde dat ik me daar niet gelukkig in voel. Ik vond het lastig om bij mezelf te blijven, me niet te verliezen in emoties.

 

Ik voel me nu veel rustiger, bewuster, meer in balans. Ik grijp vaker terug naar mijn eigenwaarde en ga vanuit dat punt veel uitdagingen aan. Ik zou jouw coaching aan aanraden aan een ieder die bewuster wil zijn van zichzelf, eigenwaarde en keuzes, die vanuit een persoonlijke balans meer sturing wil geven aan haar leven.

Lees meer

Linda van de Ven

Linda van de Ven

Ondernemer, Strategisch communicatieadviseur

Ik ben Maris, Leiderschapscoach en -mentor

 

Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven.

 

Datzelfde geldt voor mij: Ik koos ervoor om alleen nog te leven en leiden op een manier die mij vervulling en energie geeft en precies bij mij past. Vanuit mijn volle potentie en mijn authentieke vrouwelijke kracht. Vol verbinding, krachtig en warm. Ik leef en leid vanuit de combinatie van mijn intuïtie en intelligentie, hart en hoofd. Maakte krachtige keuzes en bold moves, van officier bij de Koninklijke Luchtmacht tot de coach en mentor die ik nu ben. Ik woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had.

 

Ik geloof dat je het meest gelukkig bent wanneer je vanuit je authentieke kracht leeft en leidt. Wanneer je de magnetische leider bent die je in je hebt.  Met authenticiteit, verbinding, communicatie, charisma, verantwoordelijkheid, helderheid, visie en innerlijke rust als leidraad.

 

In mijn programma Path to Inner Excellence begeleid ik je precies daar naar toe, geholpen door een enorme dosis levenservaring, stevige opleidingen en mijn ervaring als coach, mentor en trainer sinds 1999.

 

Magnetic leadership with ease

 

With love,

Mijn grootste uitdaging was dat ik het goede voorbeeld wil geven (aan mijn medewerkers, aan mijn kinderen) maar tegen dingen aanliep die ik niet kon plaatsen. Ik was mezelf voortdurend aan het analyseren, steeds de focus op mezelf waar ik niet blij van werd.

 

Het heeft me heel veel gebracht! Veel inzichten in mezelf. Patronen, ook wie ik wil zijn, dus wie ik daadwerkelijk ben en wat ik wil uitstralen. En vooral hoe ik dat kan doen. Inzichten en handvatten.

 

Je coaching is zowel praktisch als diepgaand. Het is zo’n aanrader om het hier in Spanje te doen, weg van thuis. We hadden hele goede gesprekken, je hebt alle aandacht voor mij en ik voor mezelf, je hebt me ondergedompeld op een fijne manier.

Lees meer

Linda Jacobs

Linda Jacobs

Ondernemer, leidinggevende

detail strand

Mijn visie op transformatie

Ik geloof dat iedereen uniek is. Dat iedereen hier met haar unieke pakket aan potentie, kwaliteiten en waarden op aarde komt. Dat het de bedoeling is dat je gedurende je reis op aarde ontdekt wat dit voor jou is. En ik geloof dat je het meest gelukkig bent wanneer je vanuit die authentieke kracht leeft. Met je waarden, passie en essentie als leidraad om je leven op jouw manier in te vullen. Jij heel bewust aan het stuur van je leven. Met authentiek magnetisch leiderschap kun je die voldoening, rust, energie, overvloed, betekenis en harmonie bereiken.

 

Je transformatie naar lichtheid en authenticiteit, naar magnetisch leiderschap, vindt plaats als er niet alleen op bewust en cognitief niveau iets verandert in je, maar juist op onderbewust niveau. Het gaat dieper dan kennis en ervaren, het is belangrijk om daadwerkelijk in je essentie, in je identiteit uit te wissen wat je tot nu toe tegenhield. Pas dan is de transformatie blijvend en bestendig.

Voor de uitgebreide versie:

Weten of Path to Inner Excellence past bij jouw wensen en verlangens?

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek, direct in mijn online agenda.

Brandende vragen die anderen me stelden

Ik heb eigenlijk alles op de rit maar voel dat er nog veel meer in zit. Is het Path to Inner Excellence dan voor mij geschikt?

Juist dat is een perfect moment om in te stappen in het Path to Inner Excellence. Je moest ‘ns weten hoeveel vrouwen zoals jij naar me toe kwamen met precies die vraag. Dat je alles hebt in je leven wat je je ooit wenste betekent niet automatisch dat het ook is wat je nu gelukkig maakt.

 

Het is een prachtig proces om te ontdekken wat je écht gelukkig maakt, waar je graag aan wilt werken omdat het je belemmert in je geluk en om te leren hoe je meer kunt genieten in het nu. Ik ga dat proces heel graag met je aan omdat ik weet hoe mooi zowel het proces als de uitkomst zijn. Gun je het jezelf?

De mensen om me heen vinden het onzin dat ik dit voor mezelf zou doen. Hoe krijg ik het aan ze 'verkocht' dat ik dit nodig heb?

Weet je wat het mooiste antwoord is dat ik je op deze vraag kan geven? Het is een vraag: wil je het leven van anderen (blijven) leven of wil je (leren om) je eigen keuzes keer op keer te maken? Keuzes die bestendig zijn, keuzes die recht uit je hart komen, ondersteund door je slimme hoofd.

 

Het is zo bevrijdend als je voelt dat je de leiding en verantwoordelijkheid over je leven neemt door de keuzes te maken die bij jou passen op dit moment. Los van wat de wereld om je heen ervan vindt. Want weet je… men vindt altijd iets. Gebaseerd over het algemeen op hun eigen situatie (hun eigen angst, gebrek of blinde vlekken) en niet op die van jou.

 

Dus een ander overtuigen? Helemaal niet nodig! Jezelf gunnen om je eigen keuze te (leren) maken.

Gaan we eindeloos graven in mijn verleden?

We hoeven niet eindeloos in gesprek te gaan over ‘al je trauma’s’, over alles dat gebeurd is in je verleden. Niet nodig voor grote shifts en transformaties. Door middel van effectieve tools zetten we je transformatie in gang. Zonder te graven en te spitten in wat je in je jeugd overkomen is. En zeker zonder anderen de ‘schuld’ te geven.

 

We bepalen hoe je nu in je leven staat en waar je naar toe wilt. De gap daartussen, dat is ons werkterrein.

Is het de investering wel waard?

Ik snap heel goed dat je je dat afvraagt. Je staat tenslotte op het punt om best een flinke investering te doen in jezelf.  Dat op zich kan al spannend aanvoelen, hoe lang is het geleden dat je zo’n bedrag aan jezelf hebt uitgegeven? Als je dat al ooit gedaan hebt…

 

Eerst dit: het is een zakelijke investering die aftrekbaar is bij de belastingaangifte. Voor jou als ondernemer of voor het bedrijf waarvoor je werkt.

 

De prijs heb ik zorgvuldig bepaald. Niet alleen is bijna alles inbegrepen voor je verblijf hier in Malaga en spreken we elkaar gedurende je verblijf hier 6 dagdelen. Je hebt mij 6 maanden lang volledig voor jezelf. We hebben samen veel 1 op 1 online sessies en daarnaast kun je me op elk moment tussendoor je vragen stellen.

 

Maar belangrijker nog is wat het je oplevert. Het programma zit zo ijzersterk in elkaar dat het je enorm veel gaat opleveren voor de rest van je leven. Je leven kan nooit meer hetzelfde zijn. Niet alleen tijdens de 6 maanden die het traject duurt, maar juist daarna. We zorgen ervoor dat alles zo ingebed raakt in je ‘systeem’ dat er een Jij 2.0 ontstaat. Het is een investering in jezelf die belangrijk is om jezelf te gunnen.

Waarom vindt het in Spanje plaats?

Vraag je je af of het niet gewoon in Nederland kan, moet je er wel ‘helemaal’ voor naar Spanje om met jezelf aan de slag te gaan? Juist! Een van mijn klanten zei laatst “Doordat je hier in Spanje ‘erin’ blijft, je niet kunt verstoppen of verschuilen, kom je snel veel dieper. Omdat hier alles nieuw en anders is, is het veel makkelijker om je eigen patronen te zien én te doorbreken”.

 

Bovendien wordt je niet teruggetrokken naar je automatische piloot, naar je gebruikelijke valkuilen en patronen in je thuis- en werksituatie. In een ‘gewoon’ traject val je elke keer weer een stukje terug, moet je er steeds opnieuw in komen. Hier gaat je ontwikkeling door. Maar ook het de hele dag buiten zijn aan zee versnelt je groei enorm. De energie van de zee helpt je daarbij. Je hebt vast zelf eerder ervaren hoe anders je je voelt aan zee.

 

Lees ook hierboven nog ‘ns onder de kop ‘Waarom in Malaga’, ook daar noem ik nog een paar redenen die je verblijf hier juist interessant maken. En luister: als je mag kiezen tussen coaching of training in een muffig zaaltje in Nederland of je kunt gebruik maken van de kracht van de Middellandse Zee in Zuid-Spanje, wat kies jij dan?

Waarom duurt het 6 maanden?

Mooie vraag, ik heb me afgevraagd wat de optimale tijdsduur voor een diepgaand traject als dit is. En de conclusie die ik trek na 23 jaar ervaring in Transformatiecoaching: 6 maanden is precies de periode die nodig is voor jouw blijvende transformatie tot op identiteitsniveau.

 

Lange tijd heb ik separaat een soortgelijke Inner Intensive aangeboden. Maar ik heb gemerkt dat de transformaties van de vrouwen die er verdere online coaching bij aangeschaft hebben, vele malen bestendiger en grootser zijn dan de vrouwen die alleen naar Spanje kwamen en daarmee basta.

 

Daarom heb ik ervoor gekozen om dit fantastisch complete en intensieve 6 maanden-traject te ontwikkelen samen met een ervaren Onderwijskundige, om jou de meest mooie ervaring en de grootste transformaties te kunnen bieden die je leven voor altijd veranderen.

Hoe weet ik dat het met jou als coach wél gaat lukken?

Ik weet natuurlijk niet wat je in het verleden allemaal gedaan hebt aan zelfontwikkeling en waarom het toen niet gelukt is. 🔮

 

Belangrijk uitgangspunt bij het Path to Inner Excellence is dat we het traject samen aangaan. Ik doe mijn deel, jij doet het jouwe met alle ondersteuning van mij die je daarbij nodig hebt.

 

Ik werk met mijn bewezen Power to Blossom methode, de methode die ik ontwikkelde in de 24 jaar ervaring die ik heb als Leiderschapscoach en -mentor. In deze methode werk ik volgens een structuur die ik aanpas aan wat jij nodig hebt, we werken met verschillende tools en technieken als gesprekken, oefeningen, checklists, beweging en visualisaties.

 

We spreken je bewuste en onderbewuste aan, zo halen we boven wat je bewust weet en ook wat in de diepe krochten van je systeem zat weggestopt. Zo gaan we de diepte in, waardoor echte transformaties plaatsvinden. Ook de natuur (de zee en haar omgeving) zetten we in om energie uit te putten, rust te ervaren en gebruiken haar in specifieke werkvormen. Tenslotte gebruiken we bewust haar krachtige stroming. 

 

We zorgen ervoor dat je niet alleen weet wat de stappen zijn op weg naar je verlangen, maar dat je ze ook daadwerkelijk zet. Inzichten vullen we namelijk aan met blijvende verandering in je houding en je gedrag. We creëren nieuwe gewoontes waardoor je het ook daadwerkelijk anders voelt en doet in de rest van je leven.

Hoeveel tijd kost het me?

Het Path to Inner Excellence heb ik zo ontwikkeld, dat het je zo efficiënt mogelijk brengt waar je naar verlangt. Jouw en mijn tijd zijn goud waard. Dat betekent dat we geen tijd besteden aan zaken die niet nodig zijn en we steeds weer checken waar we staan en wat de volgende meest slimme stappen zijn. Dit is een van de redenen dat ik ervoor kies om alleen te werken met vrouwen op een specifiek niveau, zo kunnen we zoveel mogelijk uit onze tijd samen halen en gaat geen tijd verloren.

 

Een concreet antwoord: je 3 dagen hier in Malaga met daarbij je reistijd en de online gesprekken, je voorbereiding daarop en de uitvoering van de opdrachten tussendoor.

 

Let wel: het gaat er natuurlijk niet om er zo snel mogelijk doorheen te jagen, maar om de beste resultaten te behalen. Dat zul je met me eens zijn. Laten we de tijd nemen die nodig is en deze zo efficient mogelijk benutten, voor de grootst mogelijke resultaten. Deal?

Voor wie is het Path to Inner Excellence het meest geschikt?

Het Path to Inner Excellence is vooral geschikt voor jou als vrouwelijke leider of ondernemer die klaar is om te realiseren waar ze echt naar verlangt in werk en leven. Als je wilt leren om te werken en te leven vanuit jouw authentieke kracht en jouw waarheid, los van alle belemmeringen en beperkingen die je mogelijk in je leven om je heen gebouwd hebt.

 

Het is belangrijk dat je openstaat om te leren en bereid bent om op open wijze van alle kanten naar jezelf en je leven te kijken. Dat je bereid bent om de manier waarop je iets altijd hebt gedaan los te laten, zodat je kunt gaan ontdekken hoe het ook anders kan.

 

Het is niet jouw ding als je liever blijft ‘hangen’ in het leven dat je nu leeft. Als je vantevoren al weet dat je een type bent van “Dat heb ik al geprobeerd, werkt niet bij mij” of de ‘ja maar-stand’ een heerlijke positie vindt.

 

En natuurlijk, wil je graag je leven (en jezelf) transformeren, heb je wel of niet meerdere dingen geprobeerd maar weet je nog niet HOE? Dan ben je hartstikke welkom, ik laat je graag de hoe ontdekken. Mijn commitment, betrokkenheid, hoofd en hart heb je!

Kan ik met iemand spreken die al met je heeft gewerkt?

Ja natuurlijk! Er zijn zoveel vrouwen zoals jij bij me geweest de afgelopen jaren, zoveel happy klanten. Er zijn er veel die uit zichzelf zeiden “als iemand twijfelt of sowieso voor het aanmelden een keer iemand met ervaring wil spreken, laat ze me bellen. Dat doe ik met liefde!”. Let me know dus en ik breng je graag met iemand in contact.

Kan ik je eerst persoonlijk spreken?

Ja, dat kan zeker. Sterker nog, ik vind het superbelangrijk dat we elkaar spreken voordat jij je aanmeldt. Ik wil namelijk dat je alles uit het Path to Inner Excellence haalt wat maar mogelijk is, daarom wil ik dat je alleen deelneemt als het helemaal bij je past.

 

Je kunt een afspraak maken in mijn online agenda, dan spreken we elkaar en leren we elkaar kennen. Dan bepalen we samen of het Path to Inner Excellence bij je past en of dit het juiste moment is. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Ik wil me aanmelden, hoe kan ik dat doen?

Fantastisch dat je je wilt aanmelden! Je bent helemaal welkom. Hieronder zie je de button naar het aanmeldformulier staan.

Hebben we elkaar al gesproken en hebben we onze klik ervaren, dan bevestig ik je je deelname direct dezelfde dag en kun je bij wijze van spreken direct je ticket boeken.

 

Hebben we elkaar nog niet eerder gesproken? Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Omdat het een persoonlijk traject is waarin we 6 maanden intensief met elkaar optrekken vind ik het belangrijk dat we elkaar leren kennen en voelen dat het klikt tussen ons, voordat ik het je definitief bevestig.

Hoe werkt het met betalen?

Bij de bevestiging van je aanmelding ontvang je direct de factuur voor de volledige investering. Mocht het belangrijk voor je zijn om in delen te betalen, dan overleggen we de mogelijkheden. Belangrijk daarbij is dat het volledige bedrag ontvangen is op het moment dat je naar Malaga komt.

 

Boek je zakelijk? Goed om te weten dat je de btw niet hoeft voor te schieten (omdat ik een Spaans bedrijf heb) en je kunt het bedrag aftrekken als bedrijfskosten.

“Ik heb meer rust, kan meer loslaten en heb een positieve mindset”

Ik was wat sceptisch tegenover het ‘nemen van’ een coach, in de zin van “met mij gaat het toch prima, mij mankeert niets, dus ik heb geen hulp nodig”. Maar mijn keuze was snel gemaakt toen ik de website van Maris las. Ik dacht meteen: “zij begrijpt het, dat is nou precies waar ik als werkende vrouw in een commerciële mannenwereld, met twee kinderen en de drive om altijd alles perfect te willen doen tegenaan loop.” Ik had het gevoel continue en overal duizend ballen tegelijk in de lucht te moeten houden.

 

De coaching heeft me heel veel opgeleverd, direct en indirect. Ik heb meer rust, kan dingen beter loslaten. Maak me er niet meer continue druk over. Daardoor ervaar ik nu een veel positievere mindset. Vreemd genoeg heeft dat ook automatisch een positief effect op alles om me heen, zowel op het werk als in privé.

Marjolijn Velzeboer, advocaat

Lees meer

Vol verwachting en met een beetje gezonde spanning ben ik dit avontuur aangegaan en in het vliegtuig gestapt. Wat was het een mooie week en wat heeft het me veel gebracht. Met de warme begeleiding en oprechte interesse van Maris is het me gelukt om rust en ruimte te creëren in mijn leven.

 

Mijn leven is veel fijner geworden, mede doordat ik bewust kies voor me-time (en daar ook geen schuldgevoelens over heb). Ook kan ik nu veel beter voor mezelf te kiezen. Door de imperfectie te omarmen is er ruimte voor ontwikkeling en groei ontstaan. Ik heb met compassie afscheid genomen van mijn ‘oude ik’.

Ingrid Janssen, strategisch adviseur

Lees meer

Download de Gratis Guide

Bruisen van energie

Alvast zelf aan de slag? In deze guide begeleid ik je met 3 innerlijk leiderschapstools die je direct meer energie, maar ook meer rust en ruimte in je leven en werk geven. Ik heb deze guide speciaal ontwikkeld voor jou, om je kennis te laten maken met enkele krachtige Innerlijk leiderschapstools.