Inner Upgrade VIP

Neem bewust de leiding over jezelf en je leven – creëer het leven waar je écht naar verlangt en waarin jij volledig tot je recht komt

>> Path to Inner Excellence <<

Het Path to Inner Excellence heb ik ontwikkeld voor vrouwelijke ondernemers en leiders die een missie hebben. Die verandering creëren en op een lichtere manier hun dromen en doelen willen waarmaken.

 

Je weet dat er meer in je zit, maar het komt er nog niet voldoende uit. Het vraagt om een nieuwe aanpak. Je wilt dichterbij jezelf staan, je purpose leven en luisteren naar je gevoel. Leven vanuit je authentieke kracht én zachtheid.

Het Path to Inner Excellence is een transformatief 1 op 1 coachingstraject van 6 maanden waarin grote veranderingen gaan plaatsvinden. Je komt voor een deep dive 3 dagen naar Malaga in Zuid-Spanje en we vervolgen je reis online. Stap voor stap gaan we aan de slag, alle tijd en ruimte voor jou. Om belemmerende patronen en blokkades voorgoed te doorbreken en nieuwe habits te creëren. Om je verlangens, purpose en potentie te ontdekken en jezelf echt en volledig te zien in je authentieke kracht. Ik leer je hoe je vanuit je ware kracht je leven vol vervulling, innerlijke rust & ruimte voluit kunt LEVEN.

 

We gaan alles uit je werk en leven halen. En we gaan ook nog eens gigantisch genieten van Malaga.

Je voelt dat er meer voor jou is en nu is het jouw tijd. Dé tijd om meer en meer je natuurlijke flow te volgen zodat het weer stroomt in je leven

Je voelt al een tijdje dat dit het moment is dat je je eigen plek gaat innemen. Bewust je leven te leiden zoals jij dat wilt, vanuit jouw waarheid en je volle potentie. Om je mooiste leven te creëren vanuit je authentieke kracht en purpose. Grote resultaten te halen. Dat je precies weet wat je hier te doen hebt en dat ook daadwerkelijk gaat dóen!

 

Maar dan wel vanuit vrijheid, flow en lichtheid, zonder je overspoeld te voelen. Zonder teveel rekening te houden met anderen. Hoe heerlijk zou het zijn om vol licht, rust en ruimte te leven terwijl je er alles uit haalt wat in je zit. Waardoor je een leven vol vervulling leidt.

 

 • Je wilt je meer verbinden met jezelf en meer gaan leven vanuit je intuïtie, waarbij je je drukke hoofd af en toe gewoon op pauze kunt zetten.

 

 • Je wilt helder hebben wat jouw purpose en volgende stappen zijn zodat je echt gaat doen wat de bedoeling is voor jou. Waardoor je weer uitdaging, plezier en vervulling gaat ervaren

 

 • Je wilt keuzes maken die goed zijn voor jou, niet langer meegaan met wat de ander goed uitkomt en leren hoe je je grenzen krachtig en vanuit zachtheid kunt bewaken.

 

 • Je wilt niet langer het gevoel hebben dat je het alleen moet doen, je beseft je dat hulp vragen en ontvangen niets te maken hebben met falen of niet sterk genoeg zijn.

 

 • Je kijkt uit naar een leven vol innerlijke rust, ruimte en bakken met energie. Je wilt je graag weer net zo opgeladen voelen zoals je vroeger deed.

Ik kwam bij je omdat ik niet wist welke keuzes ik wilde maken voor de toekomst. En ik wilde rust. Veel rust. Wat je coaching me heeft opgeleverd is veel inzicht in mezelf en hoe ik in het leven sta, ook in relatie tot anderen. Hoe ik mezelf op nummer 1 kan zetten. Waar ik energie van krijg. Ik heb geleerd om keuzes te maken die bij mij passen.

 

Veel mensen doen alsof ze luisteren maar jij luistert echt. Wat heel leuk is aan jou, is dat je heel erg positief kijkt naar wie voor je zit. Je krijgt al een heel goed gevoel over jezelf als je hier bij jou bent. Dat blijft, dat doe je steeds opnieuw. Het is echt een kracht van je dat je precies doet wat ik nodig heb. Het voelt en is heel natuurlijk, niet ingestudeerd of methodisch.

 

Ik zou het zeker ook anderen aanbevelen, het brengt je veel meer dan een verre dure reis of een flink stel nieuwe kleren. Ik kan me voorstellen dat ik over een poosje weer bij je terugkom, als ik weer nieuwe stappen te zetten heb. Het is voor iedereen interessant, als je het beste uit jezelf wilt halen.

Lees meer

Je hebt een rijk sociaal leven, bent succesvol in wat je doet en mensen kunnen altijd op jou rekenen maar als je eerlijk bent voel je je al een tijdje geleefd en zeker niet vervuld

 • Er veranderde het een en ander in je leven wat je aan het denken heeft gezet.

 

 • Je kent momenten van leven vanuit je intuïtie en flow, maar je drukke hoofd neemt het vaker over dan je lief is.

 

 • Je voelt dat er meer is voor je, je wilt doen wat je hier te doen hebt. Maar je vraagt je ook af wat dat dan precies is. Je voelt niet wat je purpose is, maakt geen keuzes. En daardoor kom je niet in actie. Want wat is die volgende stap?

 

 • Je hebt alles qua werk en ook privé, maar toch voel je je niet gelukkig en vervuld genoeg. Je hebt het idee dat het leven aan je voorbij schiet zonder dat je er alles uithaalt wat erin zit. Maar in vergelijking met de rest van de wereld mag jij niet klagen. Vind jij…
 • Steeds komen dezelfde onderwerpen op je pad, bijvoorbeeld over het vervolg van je carrière, relatie(s), wonen, werk, maar je voelt niet welke keuzes je daarin te maken hebt. Dus blijf je hangen.

 

 • Je kunt soms zo hard zijn voor jezelf, veroordeelt jezelf harder dan dat je bij een ander zou doen. Is dit het nou? Ben ik wel goed genoeg? Inspirerend genoeg? Capabel genoeg? Of misschien het tegenovergestelde: ben ik niet teveel?

 

 • Je baalt ervan dat je te vaak over je grenzen laat gaan, maar hoe geef je ze aan zonder de ander te kwetsen of te verliezen?

 

 • Je geeft anderen vaak adviezen en ideeën en mensen tanken graag energie bij jou, maar bij wie laad jij jezelf op?

Voel je dat dit over jou gaat? Dan nodig ik je graag uit voor het Path to Inner Excellence

Ik ontwikkelde een fantastisch coachingstraject voor jou als je nog meer uit je werk en leven wilt halen. Nog meer je potentie wilt benutten en nog meer jouw leidersrol wilt pakken. Waardoor je nóg meer verandering kunt creëren.

 

Voor als je meer innerlijke rust, flow en balans in je leven wilt. Je eigen authentieke kracht én zachtheid wilt voelen en daarop wilt vertrouwen. Als je je leven wilt vormgeven op jouw voorwaarden, waarmee je jezelf én anderen recht doet. 

 

Je voelt dat het nu jouw moment is. Het is tijd om je leven te creëren zoals het bedoeld is, vol zingeving en vervulling. Zodat jij helemaal tot je recht komt en gigantisch geniet van je leven.

Path to Inner Excellence 

We gaan stap voor stap aan de slag om jouw mooiste leven vol vervulling te creëren, met alle tijd en ruimte voor jou.

 

Het Path to Inner Excellence is een individueel transformatief coachingstraject van 6 maanden waarin

 • grote shifts gaan plaatsvinden,
 • we blokkades voorgoed gaan doorbreken,
 • je helderheid krijgt in je droomleven en er direct richting aan geeft, en
 • we ook direct inspired acties gaan formuleren.

 

Inzichten zijn namelijk mooi, maar we gaan verder. We verankeren het in jouw systeem voor blijvende verandering. En we gaan ook nog eens gigantisch genieten van Malaga. Sounds good?

 

Het Path to Inner Excellence bevat het volgende:

Jouw fundament:

 • kennismakingsgesprek waarin we jouw vraag uitgebreid onder de loep nemen en we elkaar leren kennen
 • persoonlijke kickoff waarin we samen door het hele programma lopen, zodat we vanuit flow & ease, relaxed en helder van start gaan

Inner Upgrade coachingssessies

 • elke 3 weken online 1 op 1 Inner Upgrade coachingssessies
 • opdrachten tussen onze sessies waar je heel gefocust mee aan de slag kunt, afgestemd op jouw persoonlijke doelen
 • ik stem het traject af op jou en elke sessie is gericht op persoonlijke doorbraken. Na elke sessie voel je weer een nieuwe inner upgrade.
 • om jou optimaal te ondersteunen in je proces ben ik voor al je vragen beschikbaar.

Inner deep dive Retreat in Malaga

Ik nodig je uit voor je persoonlijke Inner deep dive Retreat hier in Malaga, waarin ik je 3 dagen onderdompel in alles wat er voor jou mogelijk is. We unlocken alles wat in je zit door patronen en blokkades voorgoed te doorbreken. Waardoor helderheid ontstaat en je alles wat je niet meer dient voor altijd achter je laat.

 

Je krijgt 100% aandacht van mij in een heerlijke omgeving. We creëren samen een ruimte zonder oordeel waar je helemaal gezien en gehoord wordt, alles mag er zijn.

 

Ik boek een heerlijke massage voor je, om je helemaal hier in Malaga te laten landen, zodat je ontspant en alle spanning uit je rug, nek en schouders kunt laten wegvloeien.

Volledig ontzorgd

Ik vind het fijn en belangrijk om je volledig te ontzorgen, zodat jij echt met je aandacht en energie bij jezelf kunt zijn (denk aan de taxirit, hapjes, drankjes en lunch (inclusief de lekkerste wijntjes) tijdens onze coaching). Laat me je lekker in de watten leggen, ik neem je alles uit handen.

 

Ik boek 4 overnachtingen voor je in een heerlijk hotel of appartement (indien mogelijk inclusief ontbijt). Het enige dat je zelf even moet doen is je vliegticket boeken. Vaak vlieg je al vanaf €80 voor een retour.

“Ik heb meer rust, kan meer loslaten en heb een positieve mindset”

Ik was wat sceptisch tegenover het ‘nemen van’ een coach, in de zin van “met mij gaat het toch prima, mij mankeert niets, dus ik heb geen hulp nodig”. Maar mijn keuze was snel gemaakt toen ik de website van Maris las. Ik dacht meteen: “zij begrijpt het, dat is nou precies waar ik als werkende vrouw in een commerciële mannenwereld, met twee kinderen en de drive om altijd alles perfect te willen doen tegenaan loop.” Ik had het gevoel continue en overal duizend ballen tegelijk in de lucht te moeten houden.

 

De coaching heeft me heel veel opgeleverd, direct en indirect. Ik heb meer rust, kan dingen beter loslaten. Maak me er niet meer continue druk over. Daardoor ervaar ik nu een veel positievere mindset. Vreemd genoeg heeft dat ook automatisch een positief effect op alles om me heen, zowel op het werk als in privé.

Marjolijn Velzeboer, advocaat

Lees meer

“Ik kies nu voor mezelf en kan mijn gedachten sturen”

Al een paar jaar liep het met mij niet zo lekker. Geen grote tegenslagen of andere ellende, maar wel stress en onzekerheid. Al na de eerste sessie voelde ik me beter. En na nog een paar weken al sterker.

 

Wat is het geheim? Ik denk dat ik nu eindelijk echt kies voor mezelf. Wie ben ik? Wat wil ik? En wat heb ik nodig? Tijdens onze gesprekken heeft Maris mij meer inzicht gegeven in mijn gedrag en mij concrete handvatten gegeven hoe ik mijn gedachten kan sturen. En dat heeft het verschil gemaakt

Winnie Demilt, HR Businesspartner

Lees meer

Waarom in Malaga?

Om te beginnen woon ik niet voor niets hier natuurlijk! Ik wilde wonen en met mijn klanten werken op een fantastische plek waar de energiefrequentie hoog is en waar een fijne positieve vibe hangt. Waar ik bovendien gebruik zou kunnen maken van de kracht en energie van de natuur, van de zee. Die vond ik dus in Malaga, waar ik sinds 2018 woon.

 • Je bent een paar dagen écht weg van thuis en je werk en wordt dus niet teruggetrokken door je dagelijkse omgeving en beslommeringen. Op die manier gaat de transformatie hier in Spanje continu door en daardoor gaat het vele malen sneller en dieper.

 

 • Rust en ruimte voor jezelf nemen geeft je zoveel inzicht. Bovendien: no escape! Je hebt alle ruimte voor jezelf om wat je leert direct te implementeren en stappen te zetten, juist omdat je uit je dagelijkse patronen bent.

 

 • Je bent in een omgeving die je niet herinnert aan de persoon die je was voordat je naar Spanje kwam, je gaat als het ware van de automatische piloot af…

 

 • In enkele dagen intensieve coaching in Spanje vinden we de transformatie versnelling, waardoor je nog veel meer haalt uit de maanden waarin we samen intensief online aan de slag gaan. Op die manier ben je minder tijd kwijt en kun je geconcentreerd aan je eigen keuzes en shifts werken.

 

 • Stel je eens voor hoe effectief (en heerlijk!) het is om gecoacht te worden met je voeten in de zee, zodat de oude patronen en energie die je loslaat tijdens de coaching direct door de zee worden meegenomen… en getransformeerd. De magie en kracht van de zee is waar ik graag mee samenwerk.

 

 • Omdat hier alles nieuw en anders is, is het bovendien veel makkelijker om je eigen patronen te zien en te doorbreken. Maar ook het de hele dag buiten zijn aan zee versnelt je groei enorm. De energie van de zee helpt je daarbij. Je hebt vast zelf eerder ervaren hoe anders je je voelt aan zee.

Maris heeft me geholpen een nieuwe balans te vinden tussen mijn eigen persoonlijkheid en waarden, en die van mijn omgeving. Door een aantal grote veranderingen in mijn leven, heb ik zelf een afwachtende, ondergeschikte houding aangenomen. Ik voelde dat ik me daar niet gelukkig in voel. Ik vond het lastig om bij mezelf te blijven, me niet te verliezen in emoties.

 

Ik voel me nu veel rustiger, bewuster, meer in balans. Ik grijp vaker terug naar mijn eigenwaarde en ga vanuit dat punt veel uitdagingen aan. Ik zou jouw coaching aan aanraden aan een ieder die bewuster wil zijn van zichzelf, eigenwaarde en keuzes, die vanuit een persoonlijke balans meer sturing wil geven aan haar leven.

Lees meer

Maris van der Meulen strand Malaga

Ik ben Maris, Innerlijk leiderschapscoach

 

Ik heb ook op het punt gestaan waar jij nu hoogstwaarschijnlijk staat. Stond voor iedereen klaar, ik leefde vooral het leven van anderen en vergat mijn eigen leven en purpose. Paste me aan en had afgeleerd om te voelen, dat was te pijnlijk. Ik cijferde mezelf weg, het ging niet om mij, niet om mijn behoeften. Waardoor ik totaal niet tot mijn recht kwam.

 

Breekpunt was een opeenstapeling van life events. Ik gooide daarom het roer om, het moest anders. Vanaf toen zette ik mezelf op de 1e plaats in mijn leven en koos er vanaf dat moment alleen nog voor te doen wat mij energie geeft en het op mijn manier te doen, vanuit mijn volle potentie. Leef vanuit mijn intuïtie. Niet dat ik er niet meer voor anderen wilde zijn. Nee, ik help anderen nog steeds op een superkrachtige manier, maar nu zonder mezelf te verliezen. En daardoor dus nog beter!

 

De uitkomst van kiezen voor mezelf: ik woon op een magische plek, heb een bloeiend bedrijf, werk met de leukste klanten. Door mijn inner upgrade kreeg ook mijn leven een enorme upgrade. Mijn omgeving is letterlijk met me mee veranderd. Ik leef nu mijn mooiste leven. Precies zoals ik het ooit droomde, dat is nu mijn werkelijkheid!

 

Met deze levenservaring en mijn ervaring als coach en trainer sinds 1999 help ik nu andere vrouwelijke leiders en ondernemers om dit ook te bereiken.

Mijn grootste uitdaging was dat ik het goede voorbeeld wil geven (aan mijn medewerkers, aan mijn kinderen) maar tegen dingen aanliep die ik niet kon plaatsen. Ik was mezelf voortdurend aan het analyseren, steeds de focus op mezelf waar ik niet blij van werd.

 

Het heeft me heel veel gebracht! Veel inzichten in mezelf. Patronen, ook wie ik wil zijn, dus wie ik daadwerkelijk ben en wat ik wil uitstralen. En vooral hoe ik dat kan doen. Inzichten en handvatten.

 

Je coaching is zowel praktisch als diepgaand. Het is zo’n aanrader om het hier in Spanje te doen, weg van thuis. We hadden hele goede gesprekken, je hebt alle aandacht voor mij en ik voor mezelf, je hebt me ondergedompeld op een fijne manier.

Lees meer

detail strand

Mijn visie op transformatie

Ik geloof dat iedereen uniek is. Dat iedereen hier met een speciale gift op aarde komt. Dat het de bedoeling is dat je ontdekt wat dit voor jou is. En ik geloof dat je het meest gelukkig bent wanneer je vanuit je authentieke kracht leeft. Met je waarden, passie en essentie als leidraad om je leven op jouw manier in te vullen, jij heel bewust aan het stuur van je leven. Met innerlijk leiderschap bereik je die voldoening, rust, energie, overvloed, betekenis, harmonie en vrede. Want door je gevoel en intuïtie te volgen ontdek je wat voor jou de bedoeling is. En door het vervolgens ‘neer te zetten’ met je slimme hoofd kun je vanuit daar je leven en business inrichten, waardoor je ease, flow, lichtheid en joy ervaart.

Voor de uitgebreide versie:

Weten of Path to Inner Excellence past bij jouw wensen en verlangens?

Maak een afspraak voor een Matchgesprek, direct in mijn online agenda.

Brandende vragen die anderen me stelden

Ik heb eigenlijk alles op de rit maar voel dat er nog veel meer in zit. Is het Path to Inner Excellence dan voor mij geschikt?

Juist dat is een perfect moment om in te stappen in het Path to Inner Excellence. Je moest ‘ns weten hoeveel vrouwen zoals jij naar me toe kwamen met precies die vraag. Dat je alles hebt in je leven wat je je ooit wenste betekent niet automatisch dat het ook is wat je nu gelukkig maakt.

 

Het is een prachtig proces om te ontdekken wat je écht gelukkig maakt, waar je graag aan wilt werken omdat het je belemmert in je geluk en om te leren hoe je meer kunt genieten in het nu. Ik ga dat proces heel graag met je aan omdat ik weet hoe mooi zowel het proces als de uitkomst zijn. Gun je het jezelf?

De mensen om me heen vinden het onzin dat ik dit voor mezelf zou doen. Hoe krijg ik het aan ze 'verkocht' dat ik dit nodig heb?

Weet je wat het mooiste antwoord is dat ik je op deze vraag kan geven? Het is een vraag: wil je het leven van anderen (blijven) leven of wil je (leren om) je eigen keuzes keer op keer te maken? Keuzes die bestendig zijn, keuzes die recht uit je hart komen, ondersteund door je slimme hoofd.

 

Het is zo bevrijdend als je voelt dat je de leiding en verantwoordelijkheid over je leven neemt door de keuzes te maken die bij jou passen op dit moment. Los van wat de wereld om je heen ervan vindt. Want weet je… men vindt altijd iets. Gebaseerd over het algemeen op hun eigen situatie (hun eigen angst, gebrek of blinde vlekken) en niet op die van jou.

 

Dus een ander overtuigen? Helemaal niet nodig! Jezelf gunnen om je eigen keuze te (leren) maken.

Gaan we eindeloos graven in mijn verleden?

We hoeven niet eindeloos in gesprek te gaan over ‘al je trauma’s’, over alles dat gebeurd is in je verleden. Niet nodig voor grote shifts en transformaties. Door middel van effectieve tools zetten we je transformatie in gang. Zonder te graven en te spitten in wat je in je jeugd overkomen is. En zeker zonder anderen de ‘schuld’ te geven.

 

We bepalen hoe je nu in je leven staat en waar je naar toe wilt. De gap daartussen, dat is ons werkterrein.

Is het de investering wel waard?

Ik snap heel goed dat je je dat afvraagt. Je staat tenslotte op het punt om best een flinke investering te doen in jezelf.  Dat op zich kan al spannend aanvoelen, hoe lang is het geleden dat je zo’n bedrag aan jezelf hebt uitgegeven? Als je dat al ooit gedaan hebt…

 

Eerst dit: het is een zakelijke investering die aftrekbaar is bij de belastingaangifte. Voor jou als ondernemer of voor het bedrijf waarvoor je werkt.

 

De prijs heb ik zorgvuldig bepaald. Niet alleen is bijna alles inbegrepen voor je verblijf hier in Malaga en spreken we elkaar gedurende je verblijf hier 6 dagdelen. Je hebt mij 6 maanden lang volledig voor jezelf. We hebben samen veel 1 op 1 online sessies en daarnaast kun je me op elk moment tussendoor je vragen stellen.

 

Maar belangrijker nog is wat het je oplevert. Het programma zit zo ijzersterk in elkaar dat het je enorm veel gaat opleveren voor de rest van je leven. Je leven kan nooit meer hetzelfde zijn. Niet alleen tijdens de 6 maanden die het traject duurt, maar juist daarna. We zorgen ervoor dat alles zo ingebed raakt in je ‘systeem’ dat er een Jij 2.0 ontstaat. Het is een investering in jezelf die belangrijk is om jezelf te gunnen.

Waarom vindt het in Spanje plaats?

Vraag je je af of het niet gewoon in Nederland kan, moet je er wel ‘helemaal’ voor naar Spanje om met jezelf aan de slag te gaan? Juist! Een van mijn klanten zei laatst “Doordat je hier in Spanje ‘erin’ blijft, je niet kunt verstoppen of verschuilen, kom je snel veel dieper. Omdat hier alles nieuw en anders is, is het veel makkelijker om je eigen patronen te zien én te doorbreken”.

 

Bovendien wordt je niet teruggetrokken naar je automatische piloot, naar je gebruikelijke valkuilen en patronen in je thuis- en werksituatie. In een ‘gewoon’ traject val je elke keer weer een stukje terug, moet je er steeds opnieuw in komen. Hier gaat je ontwikkeling door. Maar ook het de hele dag buiten zijn aan zee versnelt je groei enorm. De energie van de zee helpt je daarbij. Je hebt vast zelf eerder ervaren hoe anders je je voelt aan zee.

 

Lees ook hierboven nog ‘ns onder de kop ‘Waarom in Malaga’, ook daar noem ik nog een paar redenen die je verblijf hier juist interessant maken. En luister: als je mag kiezen tussen coaching of training in een muffig zaaltje in Nederland of je kunt gebruik maken van de kracht van de Middellandse Zee in Zuid-Spanje, wat kies jij dan?

Waarom duurt het 6 maanden?

Mooie vraag, ik heb me afgevraagd wat de optimale tijdsduur voor een diepgaand traject als dit is. En de conclusie die ik trek na 23 jaar ervaring in Transformatiecoaching: 6 maanden is precies de periode die nodig is voor jouw blijvende transformatie tot op identiteitsniveau.

 

Lange tijd heb ik separaat het Inner Deep Dive Retreat aangeboden. Maar ik heb gemerkt dat de transformaties van de vrouwen die er verdere online coaching bij aangeschaft hebben, vele malen bestendiger en grootser zijn dan de vrouwen die alleen naar Spanje kwamen en daarmee basta.

 

Daarom heb ik ervoor gekozen om dit fantastisch complete en intensieve 6 maanden-traject te ontwikkelen samen met een ervaren Onderwijskundige, om jou de meest mooie ervaring en de grootste transformaties te kunnen bieden die je leven voor altijd veranderen.

Hoe weet ik dat het met jou als coach wél gaat lukken?

Ik weet natuurlijk niet wat je in het verleden allemaal gedaan hebt aan zelfontwikkeling en waarom het toen niet gelukt is. 🔮

 

Belangrijk uitgangspunt bij het Path to Inner Excellence is dat we het traject samen aangaan. Ik doe mijn deel, jij doet het jouwe met alle ondersteuning van mij die je daarbij nodig hebt.

 

Ik werk met mijn bewezen Power to Blossom methode, de methode die ik ontwikkelde in de 23 jaar ervaring die ik heb als Transformatiecoach. In deze methode werk ik volgens een structuur die ik aanpas aan wat jij nodig hebt, we werken met verschillende tools en technieken als gesprekken, oefeningen, checklists, beweging en visualisaties.

 

We spreken je bewuste en onderbewuste aan, zo halen we boven wat je bewust weet en ook wat in de diepe krochten van je systeem zat weggestopt. Zo gaan we de diepte in, waardoor echte transformaties plaatsvinden. Ook de natuur (de zee en haar omgeving) zetten we in om energie uit te putten, rust te ervaren en gebruiken haar in specifieke werkvormen. Tenslotte gebruiken we bewust haar krachtige stroming. 

 

We zorgen ervoor dat je niet alleen weet wat de stappen zijn op weg naar je verlangen, maar dat je ze ook daadwerkelijk zet. Inzichten vullen we namelijk aan met blijvende verandering in je houding en je gedrag. We creëren nieuwe gewoontes waardoor je het ook daadwerkelijk anders voelt en doet in de rest van je leven.

Hoeveel tijd kost het me?

Het Path to Inner Excellence heb ik zo ontwikkeld, dat het je zo efficiënt mogelijk brengt waar je naar verlangt. Jouw en mijn tijd zijn goud waard. Dat betekent dat we geen tijd besteden aan zaken die niet nodig zijn en we steeds weer checken waar we staan en wat de volgende meest slimme stappen zijn. Dit is een van de redenen dat ik ervoor kies om alleen te werken met vrouwen op een specifiek niveau, zo kunnen we zoveel mogelijk uit onze tijd samen halen en gaat geen tijd verloren.

 

Een concreet antwoord: je 3 dagen hier in Malaga met daarbij je reistijd en de online gesprekken, je voorbereiding daarop en de uitvoering van de opdrachten tussendoor.

 

Let wel: het gaat er natuurlijk niet om er zo snel mogelijk doorheen te jagen, maar om de beste resultaten te behalen. Dat zul je met me eens zijn. Laten we de tijd nemen die nodig is en deze zo efficient mogelijk benutten, voor de grootst mogelijke resultaten. Deal?

Voor wie is het Path to Inner Excellence het meest geschikt?

Het Path to Inner Excellence is vooral geschikt voor jou als vrouwelijke leider of ondernemer die klaar is om te realiseren waar ze echt naar verlangt in werk en leven. Als je wilt leren om te werken en te leven vanuit jouw authentieke kracht en jouw waarheid, los van alle belemmeringen en beperkingen die je mogelijk in je leven om je heen gebouwd hebt.

 

Het is belangrijk dat je openstaat om te leren en bereid bent om op open wijze van alle kanten naar jezelf en je leven te kijken. Dat je bereid bent om de manier waarop je iets altijd hebt gedaan los te laten, zodat je kunt gaan ontdekken hoe het ook anders kan.

 

Het is niet jouw ding als je liever blijft ‘hangen’ in het leven dat je nu leeft. Als je vantevoren al weet dat je een type bent van “Dat heb ik al geprobeerd, werkt niet bij mij” of de ‘ja maar-stand’ een heerlijke positie vindt.

 

En natuurlijk, wil je graag je leven (en jezelf) transformeren, heb je wel of niet meerdere dingen geprobeerd maar weet je nog niet HOE? Dan ben je hartstikke welkom, ik laat je graag de hoe ontdekken. Mijn commitment, betrokkenheid, hoofd en hart heb je!

Kan ik met iemand spreken die al met je heeft gewerkt?

Ja natuurlijk! Er zijn zoveel vrouwen zoals jij bij me geweest de afgelopen jaren, zoveel happy klanten. Er zijn er veel die uit zichzelf zeiden “als iemand twijfelt of sowieso voor het aanmelden een keer iemand met ervaring wil spreken, laat ze me bellen. Dat doe ik met liefde!”. Let me know dus en ik breng je graag met iemand in contact.

Kan ik je eerst persoonlijk spreken?

Ja, dat kan zeker. Sterker nog, ik vind het superbelangrijk dat we elkaar spreken voordat jij je aanmeldt. Ik wil namelijk dat je alles uit het Path to Inner Excellence haalt wat maar mogelijk is, daarom wil ik dat je alleen deelneemt als het helemaal bij je past.

 

Je kunt een afspraak maken in mijn online agenda, dan spreken we elkaar en leren we elkaar kennen. Dan bepalen we samen of het Path to Inner Excellence bij je past en of dit het juiste moment is. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Ik wil me aanmelden, hoe kan ik dat doen?

Fantastisch dat je je wilt aanmelden! Je bent helemaal welkom. Hieronder zie je de button naar het aanmeldformulier staan.

Hebben we elkaar al gesproken en hebben we onze klik ervaren, dan bevestig ik je je deelname direct dezelfde dag en kun je bij wijze van spreken direct je ticket boeken.

 

Hebben we elkaar nog niet eerder gesproken? Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Omdat het een persoonlijk traject is waarin we 6 maanden intensief met elkaar optrekken vind ik het belangrijk dat we elkaar leren kennen en voelen dat het klikt tussen ons, voordat ik het je definitief bevestig.

Hoe werkt het met betalen?

Bij de bevestiging van je aanmelding ontvang je direct de factuur voor de volledige investering. Mocht het belangrijk voor je zijn om in delen te betalen, dan overleggen we de mogelijkheden. Belangrijk daarbij is dat het volledige bedrag ontvangen is op het moment dat je naar Malaga komt.

 

Boek je zakelijk? Goed om te weten dat je de btw niet hoeft voor te schieten (omdat ik een Spaans bedrijf heb) en je kunt het bedrag aftrekken als bedrijfskosten.

Vol verwachting en met een beetje gezonde spanning ben ik dit avontuur aangegaan en in het vliegtuig gestapt. Wat was het een mooie week en wat heeft het me veel gebracht. Met de warme begeleiding en oprechte interesse van Maris is het me gelukt om rust en ruimte te creëren in mijn leven. 

 

Mijn leven is veel fijner geworden, mede doordat ik bewust kies voor me-time (en daar ook geen schuldgevoelens over heb). Ook kan ik nu veel beter voor mezelf te kiezen. Door de imperfectie te omarmen is er ruimte voor ontwikkeling en groei ontstaan. Ik heb met compassie afscheid genomen van mijn ‘oude ik’.

Lees meer

Download de Gratis Guide

Bruisen van energie

Alvast zelf aan de slag? In deze guide begeleid ik je met 3 innerlijk leiderschapstools die je direct meer energie, maar ook meer rust en ruimte in je leven en werk geven. Ik heb deze guide speciaal ontwikkeld voor jou, om je kennis te laten maken met enkele krachtige Innerlijk leiderschapstools.

[/vc_row]