Veelgestelde vragen & andere info

Ik heb eigenlijk alles op de rit maar ben niet gelukkig. Is coaching dan voor mij geschikt?

Juist dat is een perfect moment om in te stappen in de Inner Upgrade. Je moest ‘ns weten hoeveel vrouwelijke leiders zoals jij naar me toe kwamen met precies die vraag. Dat je alles hebt in je leven wat je je ooit wenste betekent niet automatisch dat het ook is wat je nu gelukkig maakt.

 

Het is een prachtig proces om te ontdekken wat je ambities zijn en wat je écht gelukkig maakt, wat de blokkades zijn die je belemmeren in je succes en geluk en om te leren hoe je meer vervulling uit je leven kunt halen. Ik begeleid je graag in dat proces, omdat ik weet hoe mooi zowel het proces als de uitkomst zijn. Gun je het jezelf?

De mensen om me heen vinden het onzin dat ik dit traject voor mezelf zou doen. Hoe krijg ik aan ze 'verkocht' dat ik coaching nodig heb?

Weet je wat het mooiste antwoord is dat ik je op deze vraag kan geven? Het is een vraag: wil je uitgaan van wat anderen denken dat goed voor je is of wil je vanaf nu je eigen keuzes maken? Keuzes die bestendig zijn, keuzes die recht uit je hart komen, ondersteund door je slimme hoofd.

 

Het is zo bevrijdend als je voelt dat je de leiding en verantwoordelijkheid over je leven neemt door de keuzes te maken die bij jou passen op dit moment. Los van wat de wereld om je heen ervan vindt. Want weet je… men vindt altijd iets. Gebaseerd over het algemeen op hun eigen situatie (hun eigen angst, gebrek of blinde vlekken) en niet op die van jou.

 

Dus een ander overtuigen? Helemaal niet nodig! Belangrijker is jezelf gunnen om je eigen keuzes te (leren) maken en de magnetische leider van je leven te zijn.

Heb ik wel een coach nodig?

Hoe lang is het geleden dat je echt met iemand kon sparren over alles dat je bezighoudt? Zonder bang te zijn je gezicht te verliezen, achteraf last te krijgen van wat je verteld hebt, de ander mogelijk te kwetsen, of…

 

Realiseer je hoe waardevol en belangrijk het is om in jouw drukke leven iemand naast je te hebben staan met wie je alles kunt delen (zakelijk en privé), die met je meekijkt naar levensvragen en naar business vraagstukken en die je helpt om de meest krachtige, authentieke en magnetische leider (van je leven, team, bedrijf of projecten) te worden. 

 

Iemand die jou helpt om met een frisse blik naar je eigen leven te kijken. Een pas op de plaats te maken om te zien of dit is hoe je de komende jaren wilt doorgaan. Iemand die je helpt ontdekken wat er zou moeten veranderen zodat je kunt realiseren waar je echt naar verlangt in je leven. En die je vervolgens begeleidt in de transformaties die dat van jou vraagt.

Is het de investering wel waard?

Ik snap heel goed dat je je dat afvraagt. Je staat tenslotte op het punt om best een flinke investering te doen in jezelf. Dat op zich kan al spannend aanvoelen, hoe lang is het geleden dat je zo’n bedrag aan jezelf hebt uitgegeven? Als je dat al ooit gedaan hebt…

 

Eerst dit: het is een zakelijke investering die aftrekbaar is bij de belastingaangifte. Voor jou als ondernemer of voor het bedrijf waarvoor je werkt.

 

De prijs heb ik zorgvuldig bepaald. Niet alleen is bijna alles inbegrepen voor je verblijf hier in Malaga en spreken we elkaar gedurende je verblijf hier 6 dagdelen. Je hebt mij 6 maanden lang volledig voor jezelf. We hebben samen veel 1 op 1 sessies en daarnaast kun je me op elk moment tussendoor je vragen stellen.

 

Maar belangrijker nog is wat het je oplevert. Het programma zit zo ijzersterk in elkaar dat het je enorm veel gaat opleveren voor de rest van je leven. Je leven kan nooit meer hetzelfde zijn. Niet alleen tijdens de 6 maanden die het traject duurt, maar juist daarna. We zorgen ervoor dat alles zo ingebed raakt in je ‘systeem’ dat er een Jij 2.0 (of 5.0) ontstaat. Het is een investering in jezelf die belangrijk is om jezelf te gunnen.

Waarom zou ik ervoor naar Spanje moeten, kan het niet gewoon in Nederland?

Vraag je je af of het niet gewoon in Nederland kan, moet je er wel ‘helemaal’ voor naar Spanje om met jezelf aan de slag te gaan? Ja, juist! Een van mijn klanten zei laatst “Doordat je hier in Spanje ‘erin’ blijft, je niet kunt verstoppen of verschuilen, kom je snel veel dieper. Omdat hier alles nieuw en anders is, is het veel makkelijker om je eigen patronen te zien én te doorbreken”.

 

Wat biedt deze intensieve aanpak in Spanje?

Een paar dagen echt weg van huis en bedrijf biedt de mogelijkheid om even los te komen en dus niet teruggetrokken te worden door de dagelijkse omgeving en beslommeringen (en bijbehorende valkuilen). Op die manier gaat de transformatie hier in Spanje continu door, waardoor het vele malen sneller en dieper gaat.

 

Je kunt het zien als voorbij het bewuste, direct het onderbewuste aanspreken en transformeren.

 

Rust en ruimte voor jezelf nemen geeft enorm veel inzicht. Bovendien: no escape! Je hebt alle ruimte voor jezelf om wat je leert direct te implementeren en stappen te zetten, juist omdat je uit je dagelijkse patronen bent.

 

Je bent in een omgeving die je niet herinnert aan de persoon die je was voordat je naar Spanje kwam. Je gaat als het ware van de automatische piloot af…

 

In enkele dagen intensieve coaching in Spanje transformeer je meer dan in een traject van een paar maanden op de traditionele manier. Je bent minder tijd kwijt en kunt geconcentreerd aan je eigen keuzes en shifts werken.

 

Stel je eens voor hoe effectief (en heerlijk!) het is om gecoacht te worden met je voeten in de zee, zodat de oude patronen en energie die je loslaat tijdens de coaching direct door de zee worden meegenomen… en getransformeerd. De magie en kracht van de zee is waar ik graag mee samenwerk.

 

En luister: als je mag kiezen tussen coaching of training in een muffig zaaltje in Nederland of je kunt gebruik maken van de kracht van de Middellandse Zee in Zuid-Spanje, wat kies jij dan?

Hoe weet ik dat het met jou als coach wél gaat lukken?

Ik weet natuurlijk niet wat je in het verleden allemaal gedaan hebt aan zelfontwikkeling en waarom het toen niet gelukt is. 🔮

 

Belangrijk uitgangspunt is dat we het traject samen aangaan. Ik doe mijn deel, jij doet het jouwe met alle ondersteuning van mij die je daarbij nodig hebt.

 

Naast opleidingen, jarenlange ervaring en uitgebreide levenservaring heb ik het talent om iemand daadwerkelijk te zien, inclusief de visie en mogelijkheden in de toekomst.

 

Mijn coaching is praktisch, doelgericht, helder en diepgaand, gebaseerd op mijn bewezen Power to Blossom methode, de methode die ik sinds 1999 ontwikkelde als Leiderschapscoach en -mentor. In deze methode werk ik volgens een structuur die ik aanpas aan wat jij nodig hebt, we werken met verschillende tools en technieken als gesprekken, oefeningen, checklists, beweging en visualisaties. Ik kies precies dat wat het beste past bij jou en je ontwikkeling, geen enkel pad is hetzelfde.

 

Ook de natuur (de zee en haar omgeving) zetten we in om energie uit te putten, rust te ervaren en gebruiken haar in specifieke werkvormen. Tenslotte gebruiken we bewust haar krachtige stroming.

 

Een van de karakteristieke kenmerken van mijn manier van coachen is dat we zowel op bewust (cognitief) als op onderbewust niveau werken. Het resultaat daarvan is diepgaande en blijvende transformatie.

 

Na het 6 maanden traject laat ik je niet zomaar los. Samen zijn we verantwoordelijk voor het gewenste resultaat, waardoor je investering een succes zal zijn. En we gaan ervoor, met extra sessies indien nodig.

 

We zorgen ervoor dat je niet alleen weet wat de stappen zijn op weg naar je verlangen, maar dat je ze ook daadwerkelijk zet. Inzichten vullen we namelijk aan met blijvende verandering in je houding en je gedrag. We creëren nieuwe gewoontes waardoor je het ook daadwerkelijk anders voelt en doet in de rest van je leven.

Hoeveel tijd kost het me, ik heb al zo weinig tijd?

Al mijn trajecten heb ik zo ontwikkeld, dat het je zo efficiënt mogelijk brengt waar je naar verlangt. Jouw en mijn tijd zijn goud waard. Dat betekent dat we geen tijd besteden aan zaken die niet nodig zijn en we steeds weer checken waar we staan en wat de volgende meest slimme stappen zijn. Dit is een van de redenen dat ik ervoor kies om alleen te werken met vrouwen op een specifiek niveau, zo kunnen we zoveel mogelijk uit onze tijd samen halen en gaat geen tijd verloren.

 

Let wel: het gaat er natuurlijk niet om er zo snel mogelijk doorheen te jagen, maar om de beste resultaten te behalen. Dat zul je met me eens zijn. Laten we de tijd nemen die nodig is en deze zo efficient mogelijk benutten, voor de grootst mogelijke resultaten. Deal?

Ik kan niet zo lang thuis weg, dat krijg ik niet geregeld

Doe je eigenlijk veel te veel voor je gezin, allemaal dingen die je partner en/of kinderen ook prima zelf zouden kunnen? Hoe fijn is het als jij (en zij 😉 ) daar geen last meer van zou hebben? Daar gaan we aan werken in Spanje! Aan kiezen, aan verantwoordelijkheid nemen voor de juiste dingen en aan loslaten. Bekijk de reviews maar eens, veel andere vrouwen dachten dat ook voordat ze naar Spanje kwamen.

Voor wie is werken met Power to Blossom het meest geschikt?

Werken met Power to Blossom is vooral geschikt voor jou als vrouwelijke leider – leidinggevende, manager, CEO, ondernemer. Voor vrouwen die weten dat ze een magnetisch leider in zich hebben, maar zich veel te vaak niet zo voelen.

 

Je weet hoe je verandering creëert.
Je weet hoe je mensen mee krijgt.
Je voelt de dingen haarscherp aan.
Mensen waarderen je werk altijd enorm.

 

Maar toch… Je zou nog zoveel meer op je onderbuik willen vertrouwen. Nu laat je je te vaak (af)leiden door de omstandigheden. Door de wensen van de mensen om je heen. Of door je eigen hoofd dat je niet met rust laat.

 

Er mist te vaak rust. Richting. Het voelt als los zand. Je bent er elke keer net niet. Je team of bedrijf loopt niet zoals jij wilt. Qua samenwerking, resultaten, productiviteit. 

 

Je voelt je overspoeld en overvraagd. Loopt jezelf voorbij.
Je weet dat het simpeler zou moeten kunnen.
Moeitelozer. Maar hoe?

 

Kortom: je bent nog niet de leider die je zou willen zijn. En die je zou kunnen zijn.

 

Tijd om dat te veranderen! Het is tijd voor jouw Magnetische leiderschap with ease.

 

Het is belangrijk dat je openstaat om te leren en bereid bent om op open wijze van alle kanten naar jezelf en je leven te kijken. Dat je bereid bent om de manier waarop je iets altijd hebt gedaan los te laten, zodat je kunt gaan ontdekken hoe het ook anders kan.

 

Het is niet jouw ding als je liever blijft ‘hangen’ in het leven dat je nu leeft. Als je vantevoren al weet dat je een type bent van “Dat heb ik al geprobeerd, werkt niet bij mij” of de ‘ja maar-stand’ een heerlijke positie vindt.

 

En natuurlijk, wil je graag je leven (en jezelf) transformeren, heb je wel of niet meerdere dingen geprobeerd maar weet je nog niet HOE? Dan ben je hartstikke welkom, ik laat je graag de hoe ontdekken. Mijn commitment, betrokkenheid, hoofd en hart heb je!

Kan ik met iemand spreken die al bij je is geweest?

Ja natuurlijk! Er zijn zoveel vrouwen zoals jij bij me geweest de afgelopen jaren, zoveel happy klanten. Er zijn er veel die uit zichzelf zeiden “als iemand twijfelt of sowieso voor het aanmelden een keer iemand met ervaring wil spreken, laat ze me bellen. Dat doe ik met liefde!”. Let me know dus en ik breng je graag met iemand in contact.

Kan ik je eerst persoonlijk spreken?

Ja, dat kan zeker. Sterker nog, ik vind het superbelangrijk dat we elkaar spreken voordat jij je aanmeldt. Ik wil namelijk dat je alles uit de coaching haalt wat maar mogelijk is, daarom wil ik dat je alleen deelneemt als het helemaal bij je past.

 

Je kunt een afspraak maken in mijn online agenda, dan spreken we elkaar en leren we elkaar kennen. Dan bepalen we samen welke manier van samenwerken het beste bij je past en of dit het juiste moment is. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Ik weet al precies wat ik wil, hoe kan ik me aanmelden?

Fantastisch dat je je wilt aanmelden! Je bent helemaal welkom. Hieronder zie je de button naar het aanmeldformulier staan.

Hebben we elkaar al gesproken en hebben we onze klik ervaren, dan bevestig ik je je deelname direct dezelfde dag en kun je bij wijze van spreken direct je ticket boeken.

 

Hebben we elkaar nog niet eerder gesproken? Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Omdat het een persoonlijk traject is waarin we 6 maanden intensief met elkaar optrekken vind ik het belangrijk dat we elkaar leren kennen en voelen dat het klikt tussen ons, voordat ik het je definitief bevestig.

Hoe werkt het met betalen?

Bij de bevestiging van je aanmelding ontvang je direct de factuur voor de volledige investering. Mocht het belangrijk voor je zijn om in delen te betalen, dan overleggen we de mogelijkheden. Belangrijk daarbij is dat het volledige bedrag ontvangen is op het moment dat je naar Malaga komt.

 

Boek je zakelijk? Goed om te weten dat je de btw niet hoeft voor te schieten (omdat ik een Spaans bedrijf heb) en je kunt het bedrag aftrekken als bedrijfskosten.

Ik heb andere vragen, kun je die beantwoorden?

Natuurlijk kan dat, ik beantwoord al je vragen met liefde. De snelste manier is om een Call in te plannen. direct in mijn online agenda. Dan spreken we elkaar direct een van deze dagen en kan ik al je vragen in een keer beantwoorden.

Benieuwd naar onze samenwerking?

Maak een afspraak voor een gratis Call. Direct in mijn online agenda.

Dan maken we online kennis, ontdekken onze klik en bespreken je vragen rondom jouw persoonlijke groei en onze mogelijke samenwerking

Maris van der Meulen Malaga

Vrouwen zoals jij

Sinds 1999 heb ik veel vrouwelijke leiders geholpen om vanuit hun authentieke kracht te leven en werken. Een magnetische leider with ease te worden. Met als resultaat een leven vol geluk, innerlijke rust, balans en vervulling. Krachtige leiders en ondernemers, allemaal. Hieronder lees je een aantal van hun verhalen:

Annebelle Wijnen, Global Communications Manager

Mijn dagen met Maris in Malaga waren een regelrechte ‘game changer’ voor mij. Ik wilde van mijn faalangst af, ‘lichter’ in het leven staan en aan mijn stressbestendigheid werken. 

 

Door de coaching heb ik daadwerkelijk ervaren dat ik zelf de sleutel in handen heb tot een relaxter en gelukkiger leven. Ik kan nu beter omgaan met druk, haal meer uit mezelf terwijl dat minder moeite lijkt te kosten.

 

Waarmee Maris me het meest geholpen heeft en wat ook het meeste indruk maakte in Malaga, was het afscheid nemen van de verhalen die ik mezelf al mijn hele leven vertelde en waarmee ik me identificeerde. Dat letterlijke afscheid van mijn levensverhaal voelde als een nieuwe start vol nieuwe kansen. 

 

In onze interactie heb ik continu openheid, vertrouwen en steun ervaren. Een luisterend oor maar tevens liefdevolle confrontatie wanneer nodig. Maris laat je op allerlei manieren ontdekken wat je eigen ‘limiting beliefs’ zijn en ook waar je kracht zit. Vervolgens leer je hoe je anders naar je persoonlijke uitdagingen kunt kijken. Loslaten dus en er iets helpends voor in de plaats zetten. 

 

Als je het idee hebt dat je vastloopt, of dat je jezelf ‘in de weg zit’ (wat je eigen geluk ‘in de weg staat’), kan ik de coaching van Maris zeker aanraden. Haar integrale aanpak kan écht het verschil maken. – Annebelle Wijnen, Global Communications Manager

Lees meer

Wilma van Oel

Ik kwam bij je omdat ik niet wist welke keuzes ik wilde maken voor de toekomst. En ik wilde rust. Veel rust. Wat je coaching me heeft opgeleverd is veel inzicht in mezelf en hoe ik in het leven sta, ook in relatie tot anderen. Hoe ik mezelf op nummer 1 kan zetten. Waar ik energie van krijg. Ik heb geleerd om keuzes te maken die bij mij passen.

 

Veel mensen doen alsof ze luisteren maar jij luistert echt. Wat heel leuk is aan jou, is dat je heel erg positief kijkt naar wie voor je zit. Je krijgt al een heel goed gevoel over jezelf als je hier bij jou bent. Dat blijft, dat doe je steeds opnieuw. Het is echt een kracht van je dat je precies doet wat ik nodig heb. Het voelt en is heel natuurlijk, niet ingestudeerd of methodisch.

 

Ik zou het zeker ook anderen aanbevelen, het brengt je veel meer dan een verre dure reis of een flink stel nieuwe kleren. Ik kan me voorstellen dat ik over een poosje weer bij je terugkom, als ik weer nieuwe stappen te zetten heb. Het is voor iedereen interessant, als je het beste uit jezelf wilt halen. – Wilma van Oel, Manager

Lees meer

Linda van de Ven

Maris heeft me geholpen een nieuwe balans te vinden tussen mijn eigen persoonlijkheid en waarden, en die van mijn omgeving. Door een aantal grote veranderingen in mijn leven, heb ik zelf een afwachtende, ondergeschikte houding aangenomen. Ik voelde dat ik me daar niet gelukkig in voel. Ik vond het lastig om bij mezelf te blijven, me niet te verliezen in emoties.

 

Ik voel me nu veel rustiger, bewuster, meer in balans. Ik grijp vaker terug naar mijn eigenwaarde en ga vanuit dat punt veel uitdagingen aan. Ik zou jouw coaching aan aanraden aan een ieder die bewuster wil zijn van zichzelf, eigenwaarde en keuzes, die vanuit een persoonlijke balans meer sturing wil geven aan haar leven. – Linda van de Ven, Ondernemer en Strategisch communicatieadviseur

Lees meer

Ik was wat sceptisch tegenover het ‘nemen van’ een coach, in de zin van “met mij gaat het toch prima, mij mankeert niets, dus ik heb geen hulp nodig”. Maar mijn keuze was snel gemaakt toen ik de website van Maris las. Ik dacht meteen: “zij begrijpt het, dat is nou precies waar ik als werkende vrouw in een commerciële mannenwereld, met twee kinderen en de drive om altijd alles perfect te willen doen tegenaan loop.” Ik had het gevoel continue en overal duizend ballen tegelijk in de lucht te moeten houden.

 

De coaching heeft me heel veel opgeleverd, direct en indirect. Meer rust, ik kan dingen beter loslaten. maak me er niet meer continue druk over. Daardoor ervaar ik nu een veel positievere mindset. Vreemd genoeg heeft dat ook automatisch een positief effect op alles om me heen, zowel op het werk als in privé. Marjolijn Velzeboer, advocaat

Lees meer

Linda Jacobs

Mijn grootste uitdaging was dat ik het goede voorbeeld wil geven (aan mijn medewerkers, aan mijn kinderen) maar tegen dingen aanliep die ik niet kon plaatsen. Ik was mezelf voortdurend aan het analyseren, steeds de focus op mezelf waar ik niet blij van werd.

 

Het heeft me heel veel gebracht! Veel inzichten in mezelf. Patronen, ook wie ik wil zijn, dus wie ik daadwerkelijk ben en wat ik wil uitstralen. En vooral hoe ik dat kan doen. Inzichten en handvatten.

 

Je coaching is zowel praktisch als diepgaand. Het is zo’n aanrader om het hier in Spanje te doen, weg van thuis. We hadden hele goede gesprekken, je hebt alle aandacht voor mij en ik voor mezelf, je hebt me ondergedompeld op een fijne manier. – Linda Jacobs – Ondernemer en leidinggevende

Lees meer

Ingrid Janssen vkt

Vol verwachting en met een beetje gezonde spanning ben ik dit avontuur aangegaan en in het vliegtuig gestapt. Wat was het een mooie week en wat heeft het me veel gebracht. Met de warme begeleiding en oprechte interesse van Maris is het me gelukt om rust en ruimte te creëren in mijn leven. 

 

Mijn leven is veel fijner geworden, mede doordat ik bewust kies voor me-time (en daar ook geen schuldgevoelens over heb). Ook kan ik nu veel beter voor mezelf te kiezen. Door de imperfectie te omarmen is er ruimte voor ontwikkeling en groei ontstaan. Ik heb met compassie afscheid genomen van mijn ‘oude ik’. – Ingrid Janssen, Strategisch adviseur

Lees meer