Veelgestelde vragen

Ik heb eigenlijk alles op de rit maar ben niet gelukkig. Is coaching dan voor mij geschikt?

Juist dat is een perfect moment om in te stappen in het Path to Inner Excellence. Je moest ‘ns weten hoeveel vrouwen zoals jij naar me toe kwamen met precies die vraag. Dat je alles hebt in je leven wat je je ooit wenste betekent niet automatisch dat het ook is wat je nu gelukkig maakt.


Het is een prachtig proces om te ontdekken wat je ambities zijn en wat je écht gelukkig maakt, wat de blokkades zijn die je belemmeren in je succes en geluk en om te leren hoe je meer vervulling uit je leven kunt halen. Ik begeleid je graag in dat proces, omdat ik weet hoe mooi zowel het proces als de uitkomst zijn. Gun je het jezelf?

De mensen om me heen vinden het onzin dat ik dit traject voor mezelf zou doen. Hoe krijg ik aan ze 'verkocht' dat ik coaching nodig heb?

Weet je wat het mooiste antwoord is dat ik je op deze vraag kan geven? Het is een vraag: wil je uitgaan van wat anderen denken dat goed voor je is of wil je vanaf nu je eigen keuzes maken? Keuzes die bestendig zijn, keuzes die recht uit je hart komen, ondersteund door je slimme hoofd.

Het is zo bevrijdend als je voelt dat je de leiding en verantwoordelijkheid over je leven neemt door de keuzes te maken die bij jou passen op dit moment. Los van wat de wereld om je heen ervan vindt. Want weet je… men vindt altijd iets. Gebaseerd over het algemeen op hun eigen situatie (hun eigen angst, gebrek of blinde vlekken) en niet op die van jou.

Dus een ander overtuigen? Helemaal niet nodig! Belangrijker is jezelf gunnen om je eigen keuzes te (leren) maken en de magnetische leider van je leven te zijn.

Heb ik wel een coach nodig?

Hoe lang is het geleden dat je echt met iemand kon sparren over alles dat je bezighoudt? Zonder bang te zijn je gezicht te verliezen, achteraf last te krijgen van wat je verteld hebt, de ander mogelijk te kwetsen, of…

Realiseer je hoe waardevol en belangrijk het is om in jouw drukke leven iemand naast je te hebben staan met wie je alles kunt delen (zakelijk en privé), die met je meekijkt naar levensvragen en naar business vraagstukken en die je helpt om de meest krachtige, authentieke en magnetische leider (van je eigen leven of anderen) te worden.

Iemand die jou helpt om met een frisse blik naar je eigen leven te kijken. Een pas op de plaats te maken om te zien of dit is hoe je de komende jaren wilt doorgaan. Iemand die je helpt ontdekken wat er zou moeten veranderen zodat je kunt realiseren waar je echt naar verlangt in je leven. En die je vervolgens begeleidt in de transformaties die dat van jou vraagt.

Is het de investering wel waard?

Ik snap heel goed dat je je dat afvraagt. Je staat tenslotte op het punt om best een flinke investering te doen in jezelf. Dat op zich kan al spannend aanvoelen, hoe lang is het geleden dat je zo’n bedrag aan jezelf hebt uitgegeven? Als je dat al ooit gedaan hebt…

Eerst dit: het is een zakelijke investering die aftrekbaar is bij de belastingaangifte. Voor jou als ondernemer of voor het bedrijf waarvoor je werkt.

De prijs heb ik zorgvuldig bepaald. Niet alleen is bijna alles inbegrepen voor je verblijf hier in Malaga en spreken we elkaar gedurende je verblijf hier 6 dagdelen. Je hebt mij 6 maanden lang volledig voor jezelf. We hebben samen veel 1 op 1 sessies en daarnaast kun je me op elk moment tussendoor je vragen stellen.

Maar belangrijker nog is wat het je oplevert. Het programma zit zo ijzersterk in elkaar dat het je enorm veel gaat opleveren voor de rest van je leven. Je leven kan nooit meer hetzelfde zijn. Niet alleen tijdens de 6 maanden die het traject duurt, maar juist daarna. We zorgen ervoor dat alles zo ingebed raakt in je ‘systeem’ dat er een Jij 2.0 (of 5.0) ontstaat. Het is een investering in jezelf die belangrijk is om jezelf te gunnen.

Waarom zou ik ervoor naar Spanje moeten, kan het niet gewoon in Nederland?

Vraag je je af of het niet gewoon in Nederland kan, moet je er wel ‘helemaal’ voor naar Spanje om met jezelf aan de slag te gaan? Ja, juist! Een van mijn klanten zei laatst “Doordat je hier in Spanje ‘erin’ blijft, je niet kunt verstoppen of verschuilen, kom je snel veel dieper. Omdat hier alles nieuw en anders is, is het veel makkelijker om je eigen patronen te zien én te doorbreken”.


Wat biedt deze intensieve aanpak in Spanje?

Een paar dagen echt weg van huis en bedrijf biedt de mogelijkheid om even los te komen en dus niet teruggetrokken te worden door de dagelijkse omgeving en beslommeringen (en bijbehorende valkuilen). Op die manier gaat de transformatie hier in Spanje continu door, waardoor het vele malen sneller en dieper gaat.

Je kunt het zien als voorbij het bewuste, direct het onderbewuste aanspreken en transformeren.

Rust en ruimte voor jezelf nemen geeft enorm veel inzicht. Bovendien: no escape! Je hebt alle ruimte voor jezelf om wat je leert direct te implementeren en stappen te zetten, juist omdat je uit je dagelijkse patronen bent.

Je bent in een omgeving die je niet herinnert aan de persoon die je was voordat je naar Spanje kwam. Je gaat als het ware van de automatische piloot af…

In enkele dagen intensieve coaching in Spanje transformeer je meer dan in een traject van een paar maanden op de traditionele manier. Je bent minder tijd kwijt en kunt geconcentreerd aan je eigen keuzes en shifts werken.

Stel je eens voor hoe effectief (en heerlijk!) het is om gecoacht te worden met je voeten in de zee, zodat de oude patronen en energie die je loslaat tijdens de coaching direct door de zee worden meegenomen… en getransformeerd. De magie en kracht van de zee is waar ik graag mee samenwerk.

En luister: als je mag kiezen tussen coaching of training in een muffig zaaltje in Nederland of je kunt gebruik maken van de kracht van de Middellandse Zee in Zuid-Spanje, wat kies jij dan?

Kijk voor meer op https://www.powertoblossom.nl/path-to-inner-excellence

Hoe weet ik dat het met jou als coach wél gaat lukken?

Ik weet natuurlijk niet wat je in het verleden allemaal gedaan hebt aan zelfontwikkeling en waarom het toen niet gelukt is. 🔮

Belangrijk uitgangspunt is dat we het traject samen aangaan. Ik doe mijn deel, jij doet het jouwe met alle ondersteuning van mij die je daarbij nodig hebt.

Naast opleidingen, jarenlange ervaring (sinds 1999) en uitgebreide levenservaring heb ik het talent om iemand daadwerkelijk te zien, inclusief de visie en mogelijkheden in de toekomst.

Mijn coaching is praktisch, doelgericht, helder en diepgaand, gebaseerd op mijn bewezen Power to Blossom methode, de methode die ik sinds 1999 ontwikkelde als (zelf)leiderschapscoach en -mentor. In deze methode werk ik volgens een structuur die ik aanpas aan wat jij nodig hebt, we werken met verschillende tools en technieken als gesprekken, oefeningen, checklists, beweging en visualisaties. Ik kies precies dat wat het beste past bij jou en je ontwikkeling, geen enkel pad is hetzelfde.

Ook de natuur (de zee en haar omgeving) zetten we in om energie uit te putten, rust te ervaren en gebruiken haar in specifieke werkvormen. Tenslotte gebruiken we bewust haar krachtige stroming.

Een van de karakteristieke kenmerken van mijn manier van coachen is dat we zowel op bewust (cognitief) als op onderbewust niveau werken. Het resultaat daarvan is diepgaande en blijvende transformatie.

Na het 6 maanden traject laat ik je niet zomaar los. Samen zijn we verantwoordelijk voor het gewenste resultaat, waardoor je investering een succes zal zijn. En we gaan ervoor, met extra sessies indien nodig.

We zorgen ervoor dat je niet alleen weet wat de stappen zijn op weg naar je verlangen, maar dat je ze ook daadwerkelijk zet. Inzichten vullen we namelijk aan met blijvende verandering in je houding en je gedrag. We creëren nieuwe gewoontes waardoor je het ook daadwerkelijk anders voelt en doet in de rest van je leven.

Kijk ook eens naar de reviews van anderen op https://www.powertoblossom.nl/ervaringen

Hoeveel tijd kost het me, ik heb al zo weinig tijd?

Al mijn trajecten heb ik zo ontwikkeld, dat het je zo efficiënt mogelijk brengt naar jouw inner excellence. Jouw en mijn tijd zijn goud waard. Dat betekent dat we geen tijd besteden aan zaken die niet nodig zijn en we steeds weer checken waar we staan en wat de volgende meest slimme stappen zijn. Dit is een van de redenen dat ik ervoor kies om alleen te werken met vrouwen op een specifiek niveau, zo kunnen we zoveel mogelijk uit onze tijd samen halen en gaat geen tijd verloren.

Let wel: het gaat er natuurlijk niet om er zo snel mogelijk doorheen te jagen, maar om de beste resultaten te behalen. Dat zul je met me eens zijn. Laten we de tijd nemen die nodig is en deze zo efficient mogelijk benutten, voor de grootst mogelijke resultaten. Deal?

Ik kan niet zo lang thuis weg, dat krijg ik niet geregeld

Doe je eigenlijk veel te veel voor je gezin, allemaal dingen die je partner en/of kinderen ook prima zelf zouden kunnen? Hoe fijn is het als jij (en zij 😉 ) daar geen last meer van zou hebben? Daar gaan we aan werken in Spanje! Aan kiezen, aan verantwoordelijkheid nemen voor de juiste dingen en aan loslaten. Bekijk de reviews maar eens, veel andere vrouwen dachten dat ook voordat ze naar Spanje kwamen.

Voor wie is werken met Power to Blossom het meest geschikt?

Werken met Power to Blossom is vooral geschikt voor jou als vrouw op senior- of directieniveau. Als ondernemer, leidinggevende, manager, CEO. Als vrouw die stagneert op bepaalde gebieden of 'op weg naar boven' de verbinding met zichzelf is kwijtgeraakt. Als je lichter wilt leven en succesvol wilt zijn.

Je zou nog zoveel meer op je onderbuik willen vertrouwen. Nu laat je je te vaak (af)leiden door de omstandigheden. Door de wensen van de mensen om je heen. Of door je eigen hoofd dat je niet met rust laat.

Er mist te vaak rust. Richting. Het voelt als los zand. Je bent er elke keer net niet. Je team of bedrijf loopt niet zoals jij wilt. Qua samenwerking, resultaten, productiviteit.

Je voelt je overspoeld en overvraagd. Loopt jezelf voorbij.
Je weet dat het simpeler zou moeten kunnen.
Moeitelozer. Maar hoe?

Tijd om te veranderen! Het is tijd voor jouw inner excellence.

Het is belangrijk dat je openstaat om te leren en bereid bent om op open wijze van alle kanten naar jezelf en je leven te kijken. Dat je bereid bent om de manier waarop je iets altijd hebt gedaan los te laten, zodat je kunt gaan ontdekken hoe het ook anders kan.

Het is niet jouw ding als je liever blijft ‘hangen’ in het leven dat je nu leeft. Als je vantevoren al weet dat je een type bent van “Dat heb ik al geprobeerd, werkt niet bij mij” of de ‘ja maar-stand’ een heerlijke positie vindt.

En natuurlijk, wil je graag je leven (en jezelf) transformeren, heb je wel of niet meerdere dingen geprobeerd maar weet je nog niet HOE? Dan ben je hartstikke welkom, ik laat je graag de hoe ontdekken. Mijn commitment, betrokkenheid, hoofd en hart heb je!

Kan ik met iemand spreken die al bij je is geweest?

Ja natuurlijk! Er zijn zoveel vrouwen zoals jij bij me geweest de afgelopen jaren, zoveel happy klanten. Er zijn er veel die uit zichzelf zeiden “als iemand twijfelt of sowieso voor het aanmelden een keer iemand met ervaring wil spreken, laat ze me bellen. Dat doe ik met liefde!”. Let me know dus en ik breng je graag met iemand in contact.

Kan ik je eerst persoonlijk spreken?

Ja, dat kan zeker. Sterker nog, ik vind het super belangrijk dat we elkaar spreken voordat jij je aanmeldt. Ik wil namelijk dat je alles uit de coaching haalt wat maar mogelijk is, daarom wil ik dat je alleen deelneemt als het helemaal bij je past.

Je kunt een afspraak maken in mijn online agenda, dan spreken we elkaar en leren we elkaar kennen. Dan bepalen we samen welke manier van samenwerken het beste bij je past en of dit het juiste moment is. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Op https://www.powertoblossom.nl/gesprek plan je direct in mijn online agenda.

Spreek je me liever persoonlijk in Nederland? Stuur me dan een e-mail op maris@PowertoBlossom.nl, dan kijken we wat er mogelijk is.

Ik weet al precies wat ik wil, hoe kan ik me aanmelden?

Fantastisch dat je je wilt aanmelden! Je bent helemaal welkom. Je kunt je aanmelden op https://www.powertoblossom.nl/aanmelden-path-to-inner-excellence

Hebben we elkaar al gesproken en hebben we onze klik ervaren, dan bevestig ik je je deelname direct dezelfde dag en kun je bij wijze van spreken direct je ticket boeken.

Hebben we elkaar nog niet eerder gesproken? Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Omdat het een persoonlijk traject is waarin we 6 maanden intensief met elkaar optrekken vind ik het belangrijk dat we elkaar leren kennen en voelen dat het klikt tussen ons, voordat ik het je definitief bevestig.

Hoe werkt het met betalen?

Bij de bevestiging van je aanmelding ontvang je direct de factuur voor de volledige investering. Mocht het belangrijk voor je zijn om in delen te betalen, dan overleggen we de mogelijkheden. Belangrijk daarbij is dat het volledige bedrag ontvangen is op het moment dat je naar Malaga komt.

Boek je zakelijk? Goed om te weten dat je de btw niet hoeft voor te schieten (omdat ik een Spaans bedrijf heb) en je kunt het bedrag aftrekken als bedrijfskosten.

Ik heb andere vragen, kun je die beantwoorden?

Natuurlijk kan dat, ik beantwoord al je vragen met liefde. De snelste manier is om een Call in te plannen. direct in mijn online agenda. Dan spreken we elkaar direct een van deze dagen en kan ik al je vragen in een keer beantwoorden.

Plan op https://www.powertoblossom.nl/gesprek

Klaar voor de volgende stap?

Ben je klaar voor jouw inner excellence, om te groeien naar de meest authentieke, beste versie van jezelf? Wil je je volledig potentieel inzetten terwijl je innerlijke rust, diepe verbindingen en veerkracht in je leven hebt?

Ik nodig je uit om een vrijblijvend gesprek in te plannen om meer te weten te komen over hoe we samen deze transformatie kunnen laten plaatsvinden.

Tijdens dit gesprek bespreken we je doelen, uitdagingen en verlangens, en verkennen we hoe het coachingsprogramma Path to Inner Excellence je kan helpen dit te bereiken.

Een afspraak kun je hieronder inplannen in mijn online agenda of stuur me een whatsapp op 06 4266 1089 en ik stuur je beschikbare datums door.

Download gratis je Guide to inner excellence 

Voel je dat je geleefd wordt, dat je uit verbinding met jezelf bent of stagneert op bepaalde gebieden in je leven? Deze uitgebreide Guide is jouw stappenplan naar inner excellence. Naar de beste, meest authentieke versie van jezelf. Boordevol praktische tools en strategieën.
50%
Download de Guide to inner excellence
Waar zal ik de Guide naar toe sturen? Je kunt 'm direct downloaden.
Ja, stuur me de Guide
Guide to inner excellence