Plan je call met mij

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om toegang te krijgen tot je inner excellence, met als resultaat innerlijke rust, diepe verbindingen, veerkracht en het inzetten van je volledig potentieel? Plan dan hieronder een gesprek in, direct in mijn online agenda. Natuurlijk vrijblijvend en gratis


Vind je geen tijdstip waarop je kunt, stuur dan gerust een email naar maris@PowertoBlossom.nl.

Some small content boxes

Voor wie is deze call?

Dit gesprek is voor jou als je een vrouw bent op senior- of directieniveau en je merkt dat je

 • de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’,
 • stagneert op bepaalde gebieden in je leven of bijvoorbeeld
 • niet weet wat je volgende stap(pen) zijn


Hoe je dat merkt? 

 • Je voelt je overweldigd door de veelheid aan verantwoordelijkheden die dagelijks op je af komen

 • Je voelt je als het ware losgekoppeld  van je eigen gedachten, kernwaarden, emoties en intuïtie (beslissingen nemen kan hierdoor lastig zijn).

 • Je hebt het gevoel dat je stappen wilt zetten, dat je belangrijke keuzes te maken hebt, maar hebt geen idee hoe je wilt dat je leven er wél uitziet.
 • Je kent momenten van leven en werken vanuit je hart en intuïtie, maar mind, ratio en ego nemen het nog te vaak over
 • Het voelt druk en vol in je hoofd, met teveel gedachten. Het kan lastig zijn om je te concentreren, heldere beslissingen te nemen en innerlijke rust te vinden doordat je continu aan staat.
 • Het lijkt alsof je alles voor elkaar hebt, maar wat niemand weet is dat je regelmatig te weinig innerlijke kracht en veerkracht voelt, waardoor je kunt gaan twijfelen aan je capaciteiten.

 • Je merkt dat je stagneert op bepaalde gebieden, bijvoorbeeld je relatie, je werk of je gezondheid

 • Je weet dat het moeitelozer, lichter moet kunnen, maar je voelt dat je nog te vaak pusht en forceert.

 • Je verlangt naar een dieper gevoel van vervulling en een betekenisvol leven leiden. Verder dan alleen het behalen van professioneel succes.

 

En al deze dingen kosten meer energie dan je lief is.
Herken je je in een of meer van deze punten?

 

Stel nou dat er een manier is om dit te transformeren?

Een manier die je helpt om succesvol te zijn op een lichtere manier. Die je helpt de blokkades en niet werkende patronen die je naar beneden halen los te laten - of het nu gaat om externe druk, zelfopgelegde verwachtingen of beperkende overtuigingen. Waarbij je zelf vanuit balans volledig de regie over je leven neemt.

 

Wil je vrijblijvend meer weten en kennismaken? Ik ga graag met je in gesprek.

Ja, laten we plannen

Ik ben Maris

Als (zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt 'op de weg naar boven'. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven of niet weten wat de volgende stap is. Ik zorg ervoor dat ze toegang krijgen tot hun inner excellence en de meest authentieke, beste versie van zichzelf worden. In balans, veerkrachtig en vanuit hun volledig potentieel.

Écht leiderschap begint met zelfleiderschap: zelfbewustzijn, authenticiteit en een diepe verbinding met jezelf en anderen. Mijn benadering van (zelf)leiderschapscoaching is geworteld in empowerment en transformatie. 

Zelf leid ik mijn leven vanuit de combinatie van mijn intuïtie & intelligentie en mijn vrouwelijke & mannelijke kracht. Maakte krachtige keuzes en bold moves, van officier bij de Koninklijke Luchtmacht tot de senior coach en mentor die ik nu ben. Ik woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had. 

In mijn programma Path to Inner Excellence zorg ik ervoor dat ook jij toegang krijgt tot je inner excellence. Geholpen door een enorme dosis levenservaring, stevige opleidingen en mijn ervaring als coach, mentor en trainer sinds 1999.

Creating change from within.

With love,