Plan je Call

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om de magnetische leider van je leven, team of bedrijf te zijn? Of dit jouw pad kan zijn? Plan dan een gesprek in.

 

Dan ervaren we direct onze klik. Mijn expertise en achtergrond lees je hier op de site. Maar juist ons persoonlijke contact vind ik ongelooflijk belangrijk, zodat we weten of we alles uit onze samenwerking kunnen halen. Binnen 5 minuten weten we of jij en ik passen.

 

Wil je het er vrijblijvend over hebben en onze klik ervaren, plan dan hieronder je afspraak. Vind je geen tijdstip waarop je kunt, stuur dan gerust een email naar maris@PowertoBlossom.nl.

 

(Onder de velden voor je naam en e-mail vind je de verzendknop, even scrollen)

Maris van der Meulen-08704
Leadership Program to Inner Power & Alignment

Voor wie is deze Call?

Dit gesprek is voor vrouwelijke leiders – leidinggevenden, managers, CEO’s, ondernemers. Voor vrouwen die weten dat ze een magnetisch leider in zich hebben, maar zich veel te vaak niet zo voelen.

 

Je weet hoe je verandering creëert.
Je weet hoe je mensen mee krijgt.
Je voelt de dingen haarscherp aan.
Mensen waarderen je werk altijd enorm.

 

Maar toch… Je zou nog zoveel meer op je onderbuik willen vertrouwen. Nu laat je je te vaak (af)leiden door de omstandigheden. Door de wensen van de mensen om je heen. Of door je eigen hoofd dat je niet met rust laat.

 

Er mist te vaak rust. Richting. Het voelt als los zand. Je bent er elke keer net niet. Je team of bedrijf loopt niet zoals jij wilt. Qua samenwerking, resultaten, productiviteit. 

 

Je voelt je overspoeld en overvraagd. Loopt jezelf voorbij.
Je weet dat het simpeler zou moeten kunnen.
Moeitelozer. Maar hoe?

 

Kortom: je bent nog niet de leider die je zou willen zijn. En die je zou kunnen zijn.

 

Tijd om dat te veranderen! Het is tijd voor jouw Magnetic leadership with ease.

Ik ben Maris, Leiderschapscoach en -mentor

 

Ik ben Leiderschapscoach en -mentor voor vrouwen (leiders, leidinggevenden, managers, CEO’s, ondernemers met een team) uit Nederland, die willen floreren als leider binnen hun leven, team, bedrijf. En tegelijkertijd hun mooiste leven vol vervulling willen leiden.

 

Datzelfde geldt voor mij: Ik koos ervoor om alleen nog te leven en leiden op een manier die mij vervulling en energie geeft en precies bij mij past. Vanuit mijn volle potentie en mijn authentieke vrouwelijke kracht. Vol verbinding, krachtig en warm. Ik leef en leid vanuit de combinatie van mijn intuïtie en intelligentie, hart en hoofd. Maakte krachtige keuzes en bold moves, van officier bij de Koninklijke Luchtmacht tot de coach en mentor die ik nu ben. Ik woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had.

 

Ik geloof dat je het meest gelukkig bent wanneer je vanuit je authentieke kracht leeft en leidt. Wanneer je de magnetische leider bent die je in je hebt. Met authenticiteit, verbinding, communicatie, charisma, verantwoordelijkheid, helderheid, visie en innerlijke rust als leidraad.

 

In mijn programma Path to Inner Excellence begeleid ik je precies daar naar toe, geholpen door een enorme dosis levenservaring, stevige opleidingen en mijn ervaring als coach, mentor en trainer sinds 1999.

 

Magnetic leadership with ease

 

With love,

Maris van der Meulen