Afscheid en welkom
Een heerlijke middag op mijn terras in de zon met een prachtig ritueel Uitgebreid afscheid genomen van 2018 En 2019 verwelkomd
2018 Wat was je een bijzonder jaar Zowel zakelijk als prive Veelbewogen Knopen doorgehakt Nieuwe paden ingeslagen Met als een van de hoogtepunten Natuurlijk de verhuizing naar Malaga Zo dankbaar dat mijn droom is uitgekomen Wonen en werken vanuit mijn huis aan zee. Terugkijkend Ben ik heel dankbaar voor al die mooie mensen met lef Die dit jaar en eerder naar mijn Blossom in Spain Retreats kwamen En die ik heb mogen coachen persoonlijk in Spanje of online. Lef omdat ze de moed hadden om naar zichzelf te kijken En om hun eigen patronen en belemmerende gedachten onder ogen te zien. Dankbaar voor jullie vertrouwen Dankbaar voor de stappen en sprongen die jullie hebben gemaakt Dankbaar dat je daarmee je eigen leven én dat van de mensen om je heen mooier hebt gemaakt. En mijn wens voor 2019? Weer heel veel vrouwen en mannen begeleiden Naar zelf de regie nemen over je leven Naar krachtige keuzes maken over belangrijke onderwerpen in het leven Naar kiezen voor jezelf (nee, dat is niet egoïstisch!) Naar meer vertrouwen en stevigheid Naar een mindset die je wél verder helpt, in combinatie met je sterke innerlijke wijsheid. Waarom? Omdat ik echt enorm geniet als ik mijn klanten zie groeien & ontwikkelen Daar doe ik het voor! Misschien is het ook voor jou tijd om stappen te zetten in je ontwikkeling Misschien ben je op een punt in je leven Dat je verder wilt maar niet weet hoe. Kijk eens naar het Path to Inner Excellence Als het jouw moment is, je bent helemaal welkom!

------

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.
Over de schrijver
Reactie plaatsen