Ervaringen van klanten

Video-reviews van deelnemers aan de Blossom in Spain Retreats:

Reviews over coaching:

[Let op: In sommige browsers werkt de ‘lees meer-knop’ niet. Klik in dat geval met je rechter muisknop op ‘lees meer’ onder de tekst en selecteer ‘link openen in nieuw tabblad/venster’]

Enthousiast en nieuwsgierig door de resultaten van andere klanten? Kijk hieronder wat ik voor je kan betekenen:

True Power online coaching traject. Stop met jezelf saboteren en creëer jouw fijnste leven.

 

We zien en spreken elkaar via zoom en hebben intensief contact, ook tussen de sessies. Daardoor heeft de coaching in korte tijd veel impact en zie je jezelf al snel grote stappen zetten.

 

Ik bied je 2 trajecten waarin we samen online grote stappen zetten:

  • Deep Dive Online coaching
  • Fast Forward Online coaching

VIP coaching (personal coaching, life coaching of executive coaching) in Spanje.

 

Een compact traject van enkele dagen vol impact op een fantastische plek in Zuid-Spanje. Even helemaal weg van je dagelijkse beslommeringen. Tijd nemen voor je eigen ontwikkeling waarbij je niet wordt teruggetrokken naar je gebruikelijke patronen in je thuis- en werksituatie. Daardoor gaat je ontwikkeling harder dan je vantevoren kon bedenken.

Retreats die je leven (privé en/of zakelijk) blijvend veranderen, op een fantastische locatie in Malaga, Zuid-Spanje. In een kleine groep gelijkgestemden, samen en individueel, met je eigen ontwikkeling aan de slag. Kom tot bloei & in balans in Spanje!

 

Om reviews van eerdere deelnemers te bekijken, de aankomende data en alle info te lezen kijk je hier: www.BlossominSpain.nl. Je kunt er ook (gratis) een uitgebreide brochure aanvragen.

Weten of we een goede match zijn?

Laten we vrijblijvend telefonisch kennismaken. Je kunt direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek (Clarity Call) in mijn online agenda. Of stuur me een bericht via ‘contact’ of een email.

Ik ben Maris en ik heb de gave om vrouwen (en mannen) echt te zien voor wie ze zijn. Zodat ze eindelijk ook zichzelf gaan zien, durven te kiezen voor zichzelf en bewust & zelfverzekerd vormgeven aan hun toekomst.

 

Samen gaan we die transformatie aan en creëren we rust & ruimte in jouw drukke leven, brengen je volle hoofd tot rust en tappen we in op jouw gevoel en intuïtie. Zodat jij voor jezelf gaat staan, moeiteloos succesvol bent in je werk en vol energie je fijnste leven leidt.