Ervaringen van klanten

Video-reviews van deelnemers aan de Blossom in Spain Retreats:

Reviews over coaching:

[Let op: In sommige browsers werkt de ‘lees meer-knop’ niet. Klik in dat geval met je rechter muisknop op ‘lees meer’ onder de tekst en selecteer ‘link openen in nieuw tabblad/venster’]

Enthousiast en nieuwsgierig door de resultaten van andere klanten? Kijk hieronder wat ik voor je kan betekenen:

True Power online coaching traject. Stop met jezelf saboteren en creëer jouw fijnste leven.

 

We zien en spreken elkaar via zoom en hebben intensief contact, ook tussen de sessies. Daardoor heeft de coaching in korte tijd veel impact en zie je jezelf al snel grote stappen zetten.

 

Ik bied je 2 trajecten waarin we samen online grote stappen zetten:

  • Deep Dive Online coaching
  • Fast Forward Online coaching

VIP coaching (personal coaching, life coaching of executive coaching) in Spanje.

 

Een compact traject van enkele dagen vol impact op een fantastische plek in Zuid-Spanje. Volledig op maat voor jou. Even helemaal weg van je dagelijkse beslommeringen, tijd nemen voor je eigen ontwikkeling, zodat je niet wordt teruggetrokken naar je gebruikelijke patronen in je thuis- en werksituatie. Daardoor ontwikkel je je tot in je binnenste zelf, dieper dan je vantevoren kon bedenken.

Retreats die je leven (privé en/of zakelijk) blijvend veranderen, op een fantastische locatie in Malaga, Zuid-Spanje. In een kleine groep gelijkgestemden, samen en individueel, met je eigen ontwikkeling aan de slag. Kom tot bloei & in balans in Spanje!

 

Om reviews van eerdere deelnemers te bekijken, de aankomende data en alle info te lezen kijk je hier: www.BlossominSpain.nl. Je kunt er ook (gratis) een uitgebreide brochure aanvragen.

Weten of we een goede match zijn?

Stuur me gerust een bericht via ‘contact‘ of een email. Of boek direct je Take the Lead sessie. Dan spreken we elkaar en kun je meteen inhoudelijk kennismaken met me. Hier kun je je Take the Lead sessie boeken.

Hi, ik ben Maris

 

Ik ben Maris, Transformation en Leadership Coach en word ook Bewustmaker genoemd. Ik heb de gave om vrouwen echt te zien voor wie ze zijn. Zodat ze eindelijk ook zichzelf gaan zien, hun echte power (h)erkennen, durven te kiezen voor zichzelf en bewust & zelfverzekerd vormgeven aan hun toekomst.

 

Samen gaan we die transformatie aan en creëren we rust & ruimte in jouw drukke leven, brengen je volle hoofd tot rust en tappen we in op jouw gevoel en intuïtie.

 

Zodat jij voor jezelf gaat staan, moeiteloos succesvol bent in je werk en vol energie en innerlijke rust je fijnste leven creëert.

True Power One Day Retreat- at home.
Je Guide naar Leven vanuit jouw Waarheid

True
Ben je toe aan resetten & relaxen? Vraag de guide aan en kom in 5 inspirerende stappen terug bij jezelf. Vul je gegevens in en ik stuur 'm je toe. Gratis.
Yes, zin in een One Day Retreat at home
close-link
One Day Retreat