Ervaringen van klanten

Video-reviews van happy clients:

Ik ben Maris, Innerlijk leiderschapscoach

 

Ik heb ook op het punt gestaan waar jij nu hoogstwaarschijnlijk staat. Stond voor iedereen klaar, ik leefde vooral het leven van anderen en vergat mijn eigen leven en purpose. Paste me aan en had afgeleerd om te voelen, dat was te pijnlijk. Ik cijferde mezelf weg, het ging niet om mij, niet om mijn behoeften. Waardoor ik totaal niet tot mijn recht kwam.

 

Breekpunt was een opeenstapeling van life events. Ik gooide daarom het roer om, het moest anders. Vanaf toen zette ik mezelf op de 1e plaats in mijn leven en koos er vanaf dat moment alleen nog voor te doen wat mij energie geeft en het op mijn manier te doen, vanuit mijn volle potentie. Leef vanuit mijn intuïtie. Niet dat ik er niet meer voor anderen wilde zijn. Nee, ik help anderen nog steeds op een superkrachtige manier, maar nu zonder mezelf te verliezen. En daardoor dus nog beter!

 

De uitkomst van kiezen voor mezelf: ik woon op een magische plek, heb een bloeiend bedrijf, mooie liefde, werk met de leukste klanten. Door mijn inner upgrade kreeg ook mijn leven een enorme upgrade. Mijn omgeving is letterlijk met me mee veranderd. Ik leef nu mijn mooiste leven. Precies zoals ik het ooit droomde, dat is nu mijn werkelijkheid!

 

Met deze levenservaring en mijn 23 jaar ervaring als coach en trainer help ik nu andere vrouwen om dit ook te bereiken.

Weten of we een goede match zijn?

En heb je specifieke vragen of wil je overleggen wat het beste werkt voor jou?