Ervaringen van klanten

Video-reviews van happy clients:

Reviews over coaching:

[Let op: In sommige browsers werkt de ‘lees meer-knop’ niet. Klik in dat geval met je rechter muisknop op ‘lees meer’ onder de tekst en selecteer ‘link openen in nieuw tabblad/venster’]

Enthousiast en nieuwsgierig door de resultaten van andere klanten? Kijk hieronder wat ik voor je kan betekenen:

True Power online coaching traject. Stop met jezelf saboteren en creëer jouw fijnste leven.

 

We zien en spreken elkaar via zoom en hebben intensief contact, ook tussen de sessies. Daardoor heeft de coaching in korte tijd veel impact en zie je jezelf al snel grote stappen zetten.

 

Ik bied je 2 trajecten waarin we samen online grote stappen zetten:

  • Deep Dive Online coaching
  • Fast Forward Online coaching

VIP coaching (personal coaching, life coaching of executive coaching) in Spanje.

 

Een compact traject van enkele dagen vol impact op een fantastische plek in Zuid-Spanje. Volledig op maat voor jou. Even helemaal weg van je dagelijkse beslommeringen, tijd nemen voor je eigen ontwikkeling, zodat je niet wordt teruggetrokken naar je gebruikelijke patronen in je thuis- en werksituatie. Daardoor ontwikkel je je tot in je binnenste zelf, dieper dan je vantevoren kon bedenken.

Wordt er aan alle kanten aan je getrokken en heb je het gevoel dat je overwhelmed bent? Ik help je om te ontdekken wat je hartsverlangens zijn, rust en ruimte in je leven te creëren en prioriteiten te stellen, zodat je succesvoller en gelukkiger bent.

 

Tijdens een gratis Take the Lead sessie

  • Ontdek je je hartsverlangens
  • Leer je herkennen wat je saboteert en hoe je dat stopt
  • Onthul ik je de stappen om keuzes te maken
  • Krijg je inzicht in wat je kunt doen voor meer innerlijke rust én energie in je leven

Weten of we een goede match zijn?

En heb je specifieke vragen of wil je overleggen wat het beste werkt voor jou, stuur me gerust een bericht via ‘contact‘ of een email. Of boek direct je Matchgesprek. Dan maken we online kennis (via zoom) en bespreken we al je vragen rondom jouw persoonlijke groei en onze mogelijke samenwerking. Hier boek je je Matchgesprek.

Hi, ik ben Maris

 

Ik ben Maris, Transformation en Leadership Coach en word ook Bewustmaker genoemd. Ik heb de gave om vrouwen echt te zien voor wie ze zijn. Zodat ze eindelijk ook zichzelf gaan zien, hun echte power (h)erkennen, durven te kiezen voor zichzelf en bewust & zelfverzekerd vormgeven aan hun toekomst.

 

Samen gaan we die transformatie aan en creëren we rust & ruimte in jouw drukke leven, brengen je volle hoofd tot rust en tappen we in op jouw gevoel en intuïtie.

 

Zodat jij voor jezelf gaat staan, moeiteloos succesvol bent in je werk en vol energie en innerlijke rust je fijnste leven creëert.