Ervaringen van klanten

Video-reviews van deelnemers aan de Blossom in Spain Retreats:

Reviews over coaching:

[Let op: In sommige browsers werkt de ‘lees meer-knop’ niet. Klik in dat geval met je rechter muisknop op ‘lees meer’ onder de tekst en selecteer ‘link openen in nieuw tabblad/venster’]

Enthousiast en nieuwsgierig door de resultaten van andere klanten? Kijk hieronder wat ik voor je kan betekenen:

Retreats die je leven (privé en/of zakelijk) blijvend veranderen, op een fantastische locatie in Malaga, Zuid-Spanje. In een kleine groep gelijkgestemden, samen en individueel, met je eigen ontwikkeling aan de slag. Kom tot bloei & in balans in Spanje!

 

Om reviews van eerdere deelnemers te bekijken, de aankomende data en alle info te lezen kijk je hier: www.BlossominSpain.nl. Je kunt er ook (gratis) een uitgebreide brochure aanvragen.

Individuele doorbraak coaching (personal coaching, life coaching of executive coaching) in Spanje.

 

Een compact traject van enkele dagen vol impact op een fantastische plek in Zuid-Spanje. Even helemaal weg van je dagelijkse beslommeringen. Tijd nemen voor je eigen ontwikkeling waarbij je niet wordt teruggetrokken naar je gebruikelijke patronen in je thuis- en werksituatie. Daardoor gaat je ontwikkeling harder dan je vantevoren kon bedenken.

Ontdek in een gratis Clarity Call welke stappen jij kunt zetten om de regie over je leven te nemen, zodat je echt je EIGEN leven gaat leiden. Niet langer gebaseerd op anderen. We ontdekken wat je tegenhoudt en wat je gaat helpen. Op weg naar vrijheid, innerlijke rust en vol energie genieten van een leven dat bij jou past.

 

Je kunt direct een afspraak maken in mijn online agenda, op een moment dat jou past.

Weten of we een goede match zijn?

Laten we vrijblijvend telefonisch kennismaken. Je kunt direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek (Clarity Call) in mijn online agenda. Of stuur me een bericht via ‘contact’ of een email.

Meer balans in je leven?

Ontdek in no time welke gebieden in je leven meer aandacht nodig hebben en (her)vind je balans.

Neem zelf de regie over je leven! Vraag nu het gratis ebook met test aan.
Ja, graag!
Ontdek
close-link