Hoe een treinkaartje de standaard voor mij en mijn bedrijf werd
28 februari 2018 
2 min. leestijd

Hoe een treinkaartje de standaard voor mij en mijn bedrijf werd

Dit had ik nooit kunnen bedenken Ik ging een dag naar Amsterdam voor een bespreking over de nieuwe branding van Power to Blossom. En kocht een treinkaartje Er zijn van die dingen die ik altijd automatisch doe Je kent het vast Ik denk er bijvoorbeeld nooit over na en koop standaard een 2e klas treinkaartje. Rust & ruimte Deze keer deed ik het anders Ik besefte me Reizen in de trein kan net zo goed praktische en effectieve werktijd zijn mits ik Rust & Ruimte heb Brrr, reizen rond het spitsuur in een te volle trein, met teveel herrie om me heen Ik kocht voor de eerste keer een treinkaartje voor de 1e klas. Genieten! Mijn inzicht Maar goed, dit is pas het begin van het verhaal want het gaf me een heel gaaf inzicht Het ging natuurlijk niet om die treinkaart maar om iets dat veel dieper zit. Het gaat om het grote verschil tussen 'genoegen nemen met' en jezelf het allerbeste gunnen. Moet je zien hoe mooi de parallel is met de vraag die ik zo vaak aan mijn (potentiële) klanten stel: "Gun jij het jezelf? Gun jij het jezelf om je eigen leven te leiden en je eigen keuzes te maken? Om je batterijen weer helemaal op te laden? Om te doen waar je echt heel blij van wordt? Om mogelijkheden te ontdekken waar je eerst steeds vastliep? Om rust en ruimte te creëren?" Terug naar de vraag aan mezelf Je kunt vast raden welke keuze ik al langere tijd maak: Ik gun mezelf het allerbeste. Dus ook het allerbeste voor mijn bedrijf En daarmee het allerbeste voor jou, voor mijn klanten. Voor jullie deed ik dat onbewust in eigenlijk alle gevallen al wel Maar voor mezelf schoot dat er wel eens bij in… Hoe mooi om het me nu bewust te zijn En me bij belangrijke keuzes af te vragen: Is dit een First Class keuze of neem ik plaats in de 2e Klas coupé? Heerlijke bewustwording! Ik gun jou en mezelf een First Class leven! En jij? Wat kies jij? Mocht je ook kiezen voor een First Class leven Dan heb ik een gaaf idee voor je Ik help je namelijk heel graag om bewuste keuzes te maken en die strenge stem in je eigen hoofd te dimmen. Die stem die zegt dat dat niet voor jou is weggelegd Die stem die zegt dat je eerst X, Y of Z moet doen, hebben of zijn. Ook jij kunt die stem onder controle krijgen zodat ie vóór je werkt, en je niet meer belemmert. Laat mij je helpen Ik verwelkom je graag in Malaga, in Zuid-Spanje Tijdens een onvergetelijke Inner Intensive, onderdeel van het Path to Inner Excellence. Ik geef je inzichten, helderheid én praktische tools en stappen. In een paradijselijke omgeving, met heerlijk authentiek Spaans eten, vergezeld van heerlijke Spaanse wijnen. Interessant voor je? Klik hier voor meer informatie en reviews over het Path to Inner Excellence. "Ik hoopte 't, maar kon niet bedenken dat het me zóveel zou brengen. Ongelooflijk wat die dagen in Spanje voor me hebben betekend. Eindelijk voel ik me vrij, sta ik in mijn kracht en ik merk dat ik nu steeds vaker echt voor mezelf kan kiezen!"

------

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven. Meer weten? Plan
hier je vrijblijvende call.  
Over de schrijver
Reactie plaatsen