Delen vanuit authenticiteit
14 mei 2018 
2 min. leestijd

Delen vanuit authenticiteit

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Weet je waar ik blij van word? Van die vraag die me regelmatig gesteld wordt: “Waar blijven je fijne berichtjes Van je belevenissen in Spanje? Ik houd er zo van om je te volgen!”

Heerlijk om dat te horen! En ik vind t ook heerlijk om met jullie te delen

Maar weet je, soms ook even niet. Soms gebeuren er dingen in je leven Waar je eerst zelf mee wilt dealen Die je eerst zelf een plaatsje wilt geven Voordat je (ik) ze gaat delen met de rest van de (facebook)wereld Want wat ik ook deel Ik kies ervoor om dat vanuit authenticiteit te doen I practice what I teach Zo belangrijk (en zo fijn!) Om vanuit je echte innerlijke kracht te leven. En geen mooi plaatje naar buiten te ventileren Als dat van binnen niet zo voelt. Daarom is het de laatste tijd wat stiller Keer ik wat meer naar binnen Ben ik even zélf bezig om de regie over m’n leven te nemen Voordat ik weer kan vlammen En het de mooie vrouwen ga leren Die alweer bijna hier in Spanje naar me toe komen Om zich te laten empoweren Om helemaal voor zichzelf te kiezen En zelf aan het roer van hun leven te staan. Te Léven in plaats van geleefd te worden. Ik neem die tijd Omdat ik weet wat het me brengt... Mooi hoe dat werkt... Wat me net te binnen schiet: Wil jij dat ook? De balans van je leven opmaken, resetten Ontdekken waar je naar verlangt Blokkades leren kennen en omver halen Leren hoe je kunt leven vanuit innerlijke kracht én innerlijke wijsheid? Is dat wat jij wilt leren? Spreekt het je aan? Kijk ‘ns naar hoe ik je kan begeleiden in het Path to Inner Excellence. [/vc_column_text][vc_empty_space height="12px"][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][vc_empty_space][vc_column_text]Vind je het jezelf waard? Gun je het jezelf? Ik gun het jou!

------

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.
Over de schrijver
Reactie plaatsen