Lef van Karin Bloemen
08 januari 2016 
0 min. leestijd

Lef van Karin Bloemen

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Graag deel ik dit prachtige lied 'Lef' van Karin Bloemen met je!

Dit is waar het voor mij om gaat. Blijf je hangen in het gevoel van niet gelukkig genoeg zijn, een 'wel OK' leven leiden? Of neem je het heft in handen, sta je op en kies je voor jezelf? Jij op de eerste plaats!

Precies dit is waarom ik zo ongelooflijk van mijn werk houd. Mensen met lef begeleiden om bewust hun fijnste leven leiden. Voor zichzelf te kiezen, stevige keuzes te maken. Op te staan en het heft zelf in handen nemen.

Ik hoorde het lied pas geleden voor het eerst en het raakte me enorm. Ik hoop dat het jou net zo raakt. Geniet!

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen