Lef van Karin Bloemen

Prachtig lied Lef van Karin Bloemen, dit is waar het voor mij om gaat. Blijf je hangen in het gevoel van niet gelukkig genoeg zijn, een ‘wel OK’ leven leiden? Of neem je het heft in handen, sta je op en kies je voor jezelf? Jij op de eerste plaats!

Precies dit is waarom ik zo ongelooflijk van mijn werk houd. Prachtige vrouwen begeleiden om voor zichzelf te kiezen. Op te staan en de kracht van hun innerlijk vertrouwen te ontdekken. Ik hoorde het lied vanochtend voor het eerst en het raakte me enorm. Ik hoop dat het jou net zo raakt. Geniet!

Laat je hieronder weten wat het met jou doet? Leuk, ik kijk er naar uit!

 Meer balans in je leven?
Ontdek in no time welke gebieden in je leven meer aandacht nodig hebben en (her)vind je balans. Neem zelf de regie over je leven! Vraag nu het gratis ebook met test aan.
Ja, graag!
close-link