Heb je vakantie nodig of heb je er gewoon zin in?

Heb je vakantie nodig of heb je er gewoon zin in?

Zeg ‘ns eerlijk: voel je dat je vakantie nodig hebt of heb je er gewoon zin in?

Ik spreek veel vrouwen die het hard nodig hebben om hun batterij op te laden. Luisterend naar hen, allemaal vrouwen op senior- of directieniveau, zijn er dingen die ze weten van zichzelf, maar waar ze toch steeds in terugvallen:

- Ondanks hun successen en stevige positie twijfelen ze te vaak aan zichzelf, vinden zichzelf niet goed/slim/gevat/mooi/... genoeg

- Steeds weer laten ze zichzelf en anderen over hun grenzen gaan

- Ze kennen momenten van leven en werken vanuit hart & intuïtie, maar mind, ratio en ego nemen het te vaak over

- Ze voelen dat het moeitelozer, lichter moet kunnen, maar blijven te vaak hangen in controle, pushen en forceren

- Ze willen meer genieten van het leven met rust en ruimte voor zichzelf, maar gaan toch steeds maar door.

In welke punten herken jij je?

Stel dat er een manier is om dit te transformeren?

Zodat je leert om volledig de regie over je leven te nemen. En je op lichte wijze je volle potentie leeft, je ambities realiseert en voluit geniet van je leven. Terwijl je geen last meer hebt van alles waar je al lang tegenaan loopt.

Een licht en intensief traject, waarmee we in korte tijd ongelooflijke resultaten boeken. En jij je levenslust weer terugkrijgt.

Daarom heb ik een exclusief zomeraanbod gecreëerd. Juist de zomer is het perfecte moment om een nieuwe weg in te slaan, te groeien en tot bloei te komen. Om te reflecteren en vooruit te kijken.

“Mijn dagen met Maris in Malaga waren een echte ‘game changer’ voor mij. Ik wilde van mijn faalangst af, ‘lichter’ in het leven staan en aan mijn stressbestendigheid werken. Door de coaching heb ik ervaren dat ik zelf de sleutel in handen heb tot een relaxter en gelukkiger leven. Ik kan nu beter omgaan met druk, haal meer uit mezelf terwijl dat minder moeite kost”. Dit zijn de woorden van een Global communications manager.

Voor de uitgebreide versie van deze review en veel andere reviews klik je hier.

Ik bied alleen nog leiderschapscoaching aan in trajecten van 6 maanden, voor vrouwen op senior- of directieniveau. Dat is het Path to Inner Excellence.

Maar ik weet dat sommigen terugdeinzen bij ‘6 maanden’. Daarom heb ik iets exclusiefs ontwikkeld:

In augustus en september maak ik ruimte om 3 van jullie een transformerend 1 op 1 retreat te laten beleven, in Malaga. Ik regel alles, het enige dat jij hoeft te doen is je ticket boeken en je committen aan jezelf.

Misschien had je toch al het idee om ‘ns een paar dagen met jezelf op pad te gaan? Om afstand te nemen van je dagelijks leven en te reflecteren?

3 dagen leiderschapscoaching, intensief de diepte in. Alle aandacht exclusief voor jou. Op bewust en onderbewust niveau loslaten en doorbreken wat je tegenhield. We zorgen ervoor dat je je volle potentie gaat leven.

Wat denk je, is dit het moment?

Plan dan vóór 15 juli een vrijblijvende call in, voor een moment tussen 15 en 31 juli. Plan hier je vrijblijvende call in. Dan vertel ik je er alles over en bespreken we of het bij jou past. En of er nog plek is.

Aanmelden voor dit exclusieve aanbod kan t/m 31 juli 2023.

------

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven. Ik help hen om op een lichtere manier in het leven te staan en succesvol te zijn, vol innerlijke kracht, rust en vervulling. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver