Tranen van geluk
  En daar stond ik dan, met tranen in mijn ogen de deelnemers van het eerste Blossom in Spain Retreat uit te zwaaien. Tranen van geluk. Ik heb namelijk een droom. Een hele grote droom. Mijn allergrootste droom was en is wonen en werken in Zuid-Spanje, direct aan zee. Ik zie dat helemaal voor me, omringd door gedreven Nederlandse vrouwen. Samen werken aan het ontdekken van hun verlangens, het hervinden van de kracht in zichzelf en communiceren met impact. En een stukje van mijn droom is nu uitgekomen. Het is tastbaar geworden. Ik weet nu nog beter waarom ik het wil en dat ik het wil. Het was zo ontzettend mooi. Zo gaaf. Nog veel grootser dan ik ooit had durven dromen. Het klinkt misschien overdreven, maar a dream come true. Heb jij ook een hele grote droom? Zo’n droom waar je niet onderuit kunt? En die toch heel spannend is om waar te maken. In dat geval is het zo enorm belangrijk om de eerste stap te zetten, er gevoel bij te krijgen. Wat is jouw droom en welke stap kun je vandaag nog zetten om deze droom waar te gaan maken. Vind je het nu lastig om te dromen en komen er beginnen de stemmetjes in je hoofd meteen te ratelen terwijl je nog niet eens helder hebt wat je droom nu is? Dan heb ik goed nieuws voor je. Kijk eens naar de informatie over het Path to Inner Excellence, ik begeleid je er graag bij.

------

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.
Over de schrijver
Reactie plaatsen