Wat TLC (tender loving care) voor je business doet
18 mei 2023 
1 min. leestijd

Wat TLC (tender loving care) voor je business doet

Wat TLC (tender loving care) voor je business doet 

Heerlijk om mijn gedachten te laten gaan terwijl ik in de natuur ben, me volledig in haar onderdompel. Hoe meer aandacht je ergens aan besteedt, hoe meer verbinding je creëert. Hoe meer aandacht en liefde je geeft, hoe mooier het gaat bloeien. Floreren! 

Neem deze bougainville, ze heeft nog nooit zo uitbundig gebloeid. Maar hoe meer we met haar bezig zijn, natuurlijk met water, voedingsstoffen, kortwieken op z’n tijd. En met als magic ingredients ‘aandacht en positieve energie’, hoe krachtiger haar takken en hoe voller haar bloei. 

Zo is het ook voor je team, voor de mensen met wie je samenwerkt. Hoe meer verbinding je creëert, hoe meer je ze laat voelen hoe belangrijk ze voor je zijn, aandacht voor hen hebt, met positieve energie werkt, hoe beter de productiviteit en resultaten. Hoe minder ziekteverzuim. 

En denk ook aan jezelf: hoe meer aandacht en liefde je voor jezelf hebt, hoe meer jij floreert. Hoe beter jij voor jezelf zorgt en doet wat bij je past, doet wat belangrijk voor jou is, niet meer over je grenzen heen gaat en laat gaan, je niet meer laat tegenhouden door je triggers en blokkades, hoe meer resultaat je dat gaat opleveren. En hoe gelukkiger je je voelt. 

Wat kun jij vandaag doen aan TLC, tender loving care, voor jezelf én voor een ander?

------

🔥 Als (Zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven. Ik help hen om op een lichtere manier in het leven te staan en succesvol te zijn, vol innerlijke kracht, rust en vervulling. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver