Voel je dat je stagneert? Dit is wat je eraan kunt doen.

Voel je dat je stagneert? Dit is wat je eraan kunt doen.

Het is tijd voor actie. Andere actie dan je verwacht.

Toen ik mijn klant vroeg wat de echte reden was waarom ze met me aan de slag wilde, zei ze: “ik was vastgelopen, gestagneerd op elk vlak. In het leiding geven aan m’n team, leiden van m’n bedrijf, privé met partner, familie en vrienden, gestagneerd in mezelf. Niet altijd maar veel te vaak.”

En natuurlijk is zij daar niet de enige in. Voel je dat jij ook stagneert?Het nieuws dat je vast liever niet hoort, is dat het niet aan je partner ligt. Je hoeft geen nieuwe werkomgeving te zoeken. En ook dat sportabonnement gaat je in eerste instantie niet helpen.

Je stagneert omdat er in jou iets stropt. Volledig los van je buitenwereld. We zoeken het vaak buiten onszelf, natuurlijk is dat makkelijker dan echt naar jezelf te kijken.

Je hebt in jezelf iets op te ruimen. Iets aan te kijken. Je mag de weg vrijmaken zodat je op een andere manier in je leven kunt gaan staan.

Dus voel je dat je stagneert? Dan is het tijd om stil te staan. Letterlijk de tijd te nemen om naar binnen te gaan. Te voelen. Je bewust te worden van wat er écht speelt. Niet om je heen (dat is slechts het resultaat) maar juist in jezelf. Om te ontdekken in welke patronen je vastzit. Welke gedachten je tegenhouden. Op welke automatische piloot je terechtgekomen bent.

Voel je dat je stagneert? Wanneer neem jij dat moment om stil te staan?

Misschien merk je dat je er tegenop ziet. Heb je steeds andere smoezen zodat je uiteindelijk nooit stilstaat bij jezelf en je binnenwereld?

Laten we het samen doen! Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking. Zodat jij weer gaat stromen, krachtig en licht. En dát ga je terugzien in de wereld om je heen.  


🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven. Ik help hen om op een lichtere manier in het leven te staan en succesvol te zijn, vol innerlijke kracht, rust en vervulling. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver