(Wo)man with a mission!

(Wo)man with a mission!

Een van de aspecten die van jouw PERSONAL brand een echt personal BRAND maken, dat is je missie. Datgene wat je nastreeft in het leven. Nog mooier gezegd: je missie is je belangrijkste bron van energie. Het is datgene wat je belooft aan een ander, je klant bijvoorbeeld. En daarmee maak je het tot een opdracht voor jezelf.

Je missie geeft je een doel, een richting, zodat je je kunt focussen op het resultaat. Als het goed is, inspireert het je in je doen en laten. De missie van Walt Disney vind ik fantastisch: Magic for Millions!

Kijk je naar Steve Jobs, zijn missie was niet het verdienen van zoveel mogelijk geld. Hij had het over het werken aan “a chance to change the world”.

En luister je naar Oprah Winfrey, ze zegt het volgende: “My dream is very simple—to create products and share ideas that celebrate the people and moments that make life a gift.”

Werken met een professional met een missie is leuker, bevredigender en succesvoller. Kijk eens om je heen, herken je het? Je merkt het ongetwijfeld als iemand werkt vanuit een groter doel. Of je nu zelfstandig ondernemer of in loondienst werkzaam bent, je missie helpt je bij het opbouwen van jouw personal branding. Je doet wat je doet namelijk met hart en ziel. Omdat je het doet met een groter doel voor ogen.

Mijn missie kan ik als volgt omschrijven: “het begeleiden van zoveel mogelijk professionals (individueel en in teams) bij hun persoonlijke groei en profilering, zodat ze succesvoller en gelukkiger worden”. Maar ik kan het ook anders zeggen, wat vind je van het volgende: “Je identiteit krachtig naar buiten!” Wat mij betreft is deze laatste een stuk sterker.

 

Wat is jouw missie? Ik ben reuzebenieuwd! Laat het me hieronder weten als reactie.

 

Vergeet niet:

1. Dit artikel te delen. Help je vrienden en relaties door ze op dit artikel te wijzen. Klik hieronder op een of meer social networks van je keuze en laat het ze weten!

2. Een reactie te plaatsen. Wat is jouw missie? En op welke manier heb je deze ontdekt? Laat hieronder je reactie achter en deel het met Power2Blossom en je mede-lezers.