Mijn kledinglijn als mooie reminder
12 januari 2021 
3 min. leestijd

Mijn kledinglijn als mooie reminder

Heb je het gelezen, de blog van vorige week
Ik vroeg naar jouw woord(en), jouw intentie voor 2021.

Zo gaaf hoeveel reacties ik erop heb gekregen en hoeveel mensen hun woorden aan me hebben toevertrouwd. Thanks, makes me happy!

Voorbeelden van intenties die ik las zijn vrijheid, positiviteit, creativiteit, creëren, verbinden, aandacht geven.
Die van mij zijn 'movimiento, conexión en abundancia'. Ofwel ‘in beweging zijn’, ‘verbinding’ en ‘overvloed’.

Praktisch 
Als je me al wat langer kent weet je dat ik van praktisch houd. Alleen een paar woorden zeggen zo weinig, daar kun je zo weinig mee. Het gaat pas leven als je ermee aan de slag gaat. Hoe ik het heb gedaan, ik heb per woord een mindmap gemaakt waarin ik heb uitgewerkt wat de intenties voor mij betekenen en wie ik moet zijn om dit werkelijkheid te laten worden en blijven. Dit is trouwens ook dé manier om nieuwe habits te creëren, maar daarover in een andere Inspiratiemail meer.

Mindmap 
Zo’n mindmap bouw ik als volgt op: ik zet het betreffende woord in het midden van een flink vel papier, met een cirkel er omheen. Dan ga ik brainstormen en de woorden die in me opkomen zet ik om die cirkel heen, met een verbindingslijn naar de cirkel. En daar omheen wie ik moet zijn om dit te bereiken. En hoe ik wil leven, om dit te bereiken. Laat me weten als je daar meer over wilt weten.

Een van de manieren waarop ik movimiento (in beweging) tot uiting laat komen, is door te motiveren. Mezelf in eerste instantie, maar ook jou. En juist daarvoor heb ik iets bijzonder gaafs ontwikkeld.

Kledinglijn, als reminder 
Misschien heb je het al op social media voorbij zien komen: ik heb mijn eigen kledinglijn ontwikkeld. Behalve dat het supermooie modellen en stoffen zijn (voor vrouwen en mannen), zit er een diepere gedachte achter.

Ik wil je er graag aan herinneren dat je niet veel nodig hebt om te blossomen, te stralen, in flow te leven. Zijn, jezelf zijn, authentiek en echt. En daarvoor staan. Dat is het 'geheime recept'. Ik zeg trouwens niet dat het voor iedereen makkelijk is, echt ZIJN. (Gelukkig zijn er daarom mensen zoals ik op de wereld 😉). Het begint met bewustwording. En daarom deze reminder in de vorm van sweaters, shirts en caps die zacht zijn en heerlijk zitten.

Te vaak schieten we in dingen doen of hebben, maar dat is niet wat je blijvend gelukkig maakt...

Omdat ik het supertof zou vinden om ook jou te mogen helpen herinneren, heb ik iets leuks bedacht

Jarig
Vandaag (12 januari) ben ik jarig. Hoera, weer een jaartje wijzer! 🥂 En daarom geef ik je vandaag en morgen 15% korting op alles in mijn shop, op de hele collectie. De lijn is inmiddels al internationaal, de kleding is gesignaleerd in Nederland, Duitsland, Frankrijk en natuurlijk Spanje!

Reuzebenieuwd ben ik, welk model jou het meest aanspreekt.
Waarmee ga jij jezelf herinneren aan 'Be to Blossom'?
Of aan 'Show up. Shine. Flow.'?

Ik ben vandaag een dagje vrij, ga samen met mijn lief deze mijlpaal in mijn leven vieren. Dit jaar natuurlijk geen groot feest, hoezeer ik daar ook van baal... Ik wens jou ook een fijne dag en natuurlijk veel shopplezier! (Wat zou dat een leuk verjaardagscadeau zijn als ik jou straks ook in zo’n shirt, trui of iets anders van mij zie lopen!).

Liefs van Maris

Ps. Natuurlijk mag je de link doorsturen naar iemand wie je deze reminder gunt, hij of zij krijgt ook die 15% korting. De directe link is bit.ly/powertoblossomshop.

Pps. Laat me svp weten wat je aanschaft (krijg ik niet te zien i.v.m. de privacywet) en stuur me een fotootje als je 'm ontvangen hebt, vind ik heel leuk voor de Wall of Fame!

------

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver