Je verborgen liefde ❤️

"Ik hou van mij"
Kun jij dat tegen jezelf zeggen? Niet alleen zeggen, maar het ook echt voelen?

Steeds weer merk ik hoeveel mensen het ongelooflijk lastig vinden om écht van zichzelf te houden. En juist daardoor vastlopen in hun relaties, werk, vriendschappen en zichzelf. Ze nemen genoegen met minder gelukkig zijn. Zonder dat ze zich beseffen dat in liefde voor jezelf de sleutel ligt. Ze zijn hun eigen verborgen liefde!

En dan, wat is houden van, wat is liefde? Voor mij is liefde een diepe verbinding voelen. Aanwezig zijn. Zonder oordeel. Accepteren hoe iets of iemand is. Of hoe je zelf bent…

Dat wil dus niet zeggen dat alles mooi en goed is. Of dat er niets is om aan te werken. Maar weet je, zo vaak denken we dat een relatie niet slaagt door de ander. Dat je niet gelukkig bent door de situatie, iets wat anderen voor je hebben bepaald.

Maar weet je wat het geheim is van écht gelukkig zijn? Gelukkig zijn in je relatie? Gelukkig zijn in je werk? Gelukkig zijn in je leven?

Stoppen met oordelen, stoppen met voelen dat het nu niet OK is, stoppen met goedkeuring en acceptatie zoeken bij een ander, stoppen met pleasen. Stoppen met alles onder controle willen houden. Stoppen met jezelf 'verwaarlozen' en stoppen met iemand anders verantwoordelijk te houden voor jouw gevoelens en je gevoel van eigenwaarde.

Ai, stoppen met dat alles… Maar wat dan wel?

Starten met houden van jezelf. Er zijn voor jezelf.

Je kunt je namelijk pas echt verbinden met anderen als je eerst verbonden bent met jezelf. Je kunt pas echte liefde delen met anderen als je eerst van jezelf houdt. Als je je realiseert dat jij de enige persoon op aarde bent die jou je fijn en gelukkig kan laten voelen, dan ga je de verantwoordelijkheid nemen voor je gevoelens. Het is je eigen job om je goed te voelen, niet langer die van anderen.

Om je op weg te helpen om (nog meer) van jezelf te houden heb ik 2 fijne cadeautjes voor je:

1. Een prachtig nummer als reminder, 'Ik hou van mij'. Klik hier om het te horen, ik heb bovendien de tekst voor je uitgeschreven. Enorme aanrader om 'm een paar keer achter elkaar te luisteren en goed tot je te laten doordringen.

2. Een lijst met 20 dingen die je kunt doen om de liefde voor jezelf te laten groeien of te uiten. Je downloadt ze hier.

En natuurlijk, voel je dat je echt een flinke stap te zetten hebt op dit gebied, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingscall. Dan bespreken we wat jij kunt gebruiken op weg naar een echt gelukkig leven.

❤️ Geniet van een leven vol liefde. Voor jezelf en voor anderen.

Liefs,
Maris

------

🔥 Als (Zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven. Ik help hen om op een lichtere manier in het leven te staan en succesvol te zijn, vol innerlijke kracht, rust en vervulling. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver