Het leven waarnaar je verlangt
"Balance comes in the moments you stand up for the life you truly want, by making choices that align with that life". Balans vinden in je leven Zo belangrijk en zo fijn Veel mensen voelen dat ze balans missen Jij? Voel jij balans in je leven of voel je dat je geleefd wordt? Wat is eigenlijk balans? Wanneer heb je het bereikt en wanneer mis je het? Balans is voor mij Gelukkig leven, in flow Me krachtig en vrij voelen Voelen dat ik zelf mijn leven in de hand heb. Elke dag weer! Niet dat ik alles dat me gebeurt kan controleren en sturen Maar wel hoe ik ernaar kijk en hoe ik ermee omga. Laat ik me leven of lééf ik? Het begint met je bewustzijn over hoe het gaat in je leven. Juist door in de gebieden waar het minder fijn gaat Bewust te kiezen Hoe je er anders naar kunt kijken, Hoe je er anders over kunt denken, Hoe je je er anders over kunt voelen En welke acties je kunt nemen om het te veranderen Maak je het verschil in je eigen leven. Het start wat mij betreft Met bewust en eerlijk kijken naar alle gebieden in je leven. Daarom heb ik een gave test voor je gemaakt Waarmee je direct ontdekt Hoe het ervoor staat op elk gebied. Ik kreeg een leuke reactie van Hanan die de test heeft gedaan:
Test gedaan.. mooi en makkelijk inzichtelijk gemaakt door jou..waar er (bij mij) winst kan worden behaald ❤️
Als je dat nog niet gedaan hebt kun je 'm hier downloaden Je kunt meteen beginnen. Op weg naar het leven waarnaar je verlangt, in balans!

------

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.
Over de schrijver
Reactie plaatsen