Wat zijn jouw intenties?
11 januari 2021 
2 min. leestijd

Wat zijn jouw intenties?

Allereerst wens ik je een happy & healthy nieuw jaar.
Een jaar vol liefde, overvloed op alle vlakken en plezier (amor, abundancia y alegría, zoals dat hier in Spanje zo lekker bekt).

Ik gun je dat al je hartsverlangens werkelijkheid worden, dat je volop liefde voor jezelf voelt en voor de mensen om je heen.
Dat je jezelf echt gaat zien en voor jezelf gaat kiezen, zodat je bewust je fijnste leven gaat leiden.

En ik gun je weer veel heerlijke reisjes naar zonnige bestemmingen, dat ook! 🌞

Terug- en vooruitblik
Heb je eind vorig jaar teruggekeken naar het jaar en vooruit geblikt naar het nieuwe jaar? Ik vind dat altijd fijn om te doen, geeft me veel inzichten over waar ik dankbaar voor ben en wat ik verlang voor het nieuwe jaar. Waar ik me op ga focussen.

Woord van het jaar
Iets wat mij steeds weer helpt is om aan het begin van het jaar een ‘woord van het jaar’, mijn jaarthema, in me te laten opkomen. Dat kan variëren tussen 1 en 3 woorden. Het hele jaar staat in het teken van die woorden, daar ligt mijn focus.

Focus in je leven 
Dat is leuk en helder op mooie dagen, als figuurlijk de zon schijnt, maar ook een houvast op wat mindere dagen. Het is een intentie die me focus geeft in mijn leven.

Mijn thema's, intenties
Mijn woorden voor dit jaar zijn 'movimiento, conexión en abundancia'. Ofwel ‘in beweging zijn’, ‘verbinding’ en ‘overvloed’. Als ik die woorden weet, ga ik intuïtief in me laten opkomen hoe ik me wil voelen als ik dit heb bereikt (bijvoorbeeld stralend, verbonden met de wereld, relaxed, in flow). En ik ga brainstormen wat ik kan doen om het te bereiken, zowel zakelijk als privé. Zo ontstaat geïnspireerde actie vanuit de combinatie van je hart en hoofd.

Wat zijn de jouwe?
Nu jij! Is er tijdens het lezen al iets in je opgekomen? Dat woord/woorden waarbij je meteen voelde "yes, daar word ik gelukkig van. Dit wil ik in mijn leven"? Zo niet, laat het ‘ns door je heen spelen vandaag. Denk er af en toe aan zodat het weer ‘bovenop de stapel ligt’ en laat het weer los. Zo kan je onderbewuste ermee aan de slag zonder dat het een ‘hoofd-ding’ wordt.

Ik verzeker je dat als je jouw woord(en) gevonden hebt, je dit in je leven gaat aantrekken. Puur doordat je erop gaat focussen, bewust en onbewust.

Geheugensteuntje 
En functioneer jij fijn met een stok achter de deur?

Ik kijk uit naar je woord(en) en sowieso vind ik het leuk om een berichtje van je te lezen om te weten hoe het met je gaat. Tot snel!

Liefs van Maris

------

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver