Workshop of inspirerende masterclass over authentiek leiderschap
25 mei 2023 
1 min. leestijd

Workshop of inspirerende masterclass over authentiek leiderschap

Zojuist heb ik een nieuwe 'functie' toegevoegd aan mijn LinkedIn profiel: ‘Inspirerend spreker en workshopleider’. De hoogste tijd namelijk om je te laten weten dat dat een van de dingen is waar ik veel ervaring in heb en die ik het allerliefste doe. 

Toen ik laatst in Nederland was, was ik daar met een reden: Ik gaf een workshop met als titel ‘Versterk je magnetisme als vrouwelijke leider - ontdek hoe je magnetisch en authentiek leiderschap kunt toepassen in je werk en leven’. Ingrid van Ierland organiseerde deze avond voor LEF (Linked Experienced Females), een netwerkclub voor vrouwelijke leiders. Ik kreeg daar de mooiste reacties op en vind het fantastisch om te doen, dus laat ik het ook graag aan jou weten. 

Ben jij ook onderdeel van zo’n groep vrouwelijke leiders en worden jullie graag geïnspireerd in Magnetisch leiderschap with ease, in het op lichte wijze realiseren van je ambities en het vormgeven van je leven vol vervulling? 

Of denk je dat een workshop of inspirerende masterclass over authentiek en magnetisch leiderschap voor de vrouwelijke leiders in jouw bedrijf of bijvoorbeeld het ‘network of women’ binnen jouw organisatie interessant is? 

Stuur me een bericht. Ik reis met liefde 2500 km naar jullie toe!

------

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven. Ik help hen om op een lichtere manier in het leven te staan en succesvol te zijn, vol innerlijke kracht, rust en vervulling. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver