Waarom je partner waarschijnlijk niet wil dat je bij mij komt. En waarom dat onterecht is.
10 september 2023 
1 min. leestijd

Waarom je partner waarschijnlijk niet wil dat je bij mij komt. En waarom dat onterecht is.

Waarom je partner waarschijnlijk niet wil dat je bij mij komt. En waarom dat onterecht is.

Je moest ‘ns weten hoeveel vrouwen me vertellen, als we eenmaal van start zijn, dat hun partner er eigenlijk niet achter stond. Of er tegenop zag dat ze zich door me zou laten coachen. Gelukkig hebben zij tóch doorgezet.

Want er zijn best wat partners die het niet zien zitten. “Oh god, straks gaat ze bij me weg”. “Straks krijgt ze andere inzichten…” “Als ze maar geen ander mens wordt”.

Terwijl ze juist achter hun partner zouden moeten staan. Haar al het geluk van de wereld moeten gunnen! En gelukkig zijn er ook veel partners die het zo bekijken.

De meeste vrouwen die zich door me laten coachen komen niet om het over hun relatie te hebben. Maar eenmaal op weg blijkt dat dat toch een belangrijk onderdeel is van waarom ze niet gelukkig zijn. Waarom het leven niet stroomt en niet licht voelt.

Maar weet je wat zo gaaf is? Als jij aan jezelf werkt, ervoor zorgt dat jij vol innerlijke kracht, authentiek in het leven staat, dan verandert de wereld met je mee. Ten goede! Je straalt een andere energie uit, reageert anders, voelt anders, denkt anders, doet anders.

Precies dát is de reden dat ondanks dat ze niet kwamen om aan hun relatie te werken, het samen ZIJN compleet is veranderd na afloop. Dat ze weer samen in het leven staan in plaats van ieder voor zich. En ik hoor ook van partners van klanten terug, dat hun relatie ontzettend verbeterd is.

Ik zal het je nog sterker vertellen: met de meeste vrouwen houd ik nog jarenlang contact en in alle situaties die ik me kan bedenken zijn ze bij elkaar gebleven en super gelukkig.

En ik, ik kan daar alleen maar ongelooflijk van genieten. En dankbaar om zijn. Niks fijner dan om heerlijk licht te leven, fantastisch in je vel te zitten en dat samen met je lief te beleven op alle vlakken.

Hoe kijkt jouw partner naar je persoonlijke ontwikkeling?


🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven. Ik help hen om op een lichtere manier in het leven te staan en succesvol te zijn, vol innerlijke kracht, rust en vervulling. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver