Als emoties je overvallen

Als emoties je overvallen...

Heb je ze gelezen, de posts die ik recent schreef over je emoties? Over dat die pure emoties maximaal 2 minuten duren en dat je hoofd het vanaf dan oppakt en zorgt dat je erin blijft hangen. Wat je natuurlijk niet wilt… En de vervolgpost, over dat ik terug hoorde dat het helemaal niet makkelijk is om het anders te doen en waarin ik aangeef hoe het werkt in moeilijke situaties.

Zo gaaf dat het veel van jullie liet nadenken. Zoveel mooie reacties en gesprekken kwamen eruit voort, love that. Heb je ze nog niet gelezen, klik dan op mijn naam en scroll een beetje naar onderen voor ‘bijdragen van Maris’. Daar lees je beide posts.

En natuurlijk kwamen er ook vragen. “Het is zo moeilijk, hoe doe ik dat dan?” En: “Hoe stop ik met dat rotgevoel van verdriet, boosheid of wat dan ook? Want natuurlijk wil ik me zo niet voelen, het overkomt me.” Herkenbaar?

Het mooiste antwoord dat ik kon geven, was: “Dat is dus wat ik doe!” Ik zorg ervoor, samen met jou, dat die emoties daadwerkelijk maar 2 minuten duren, zodat jij je ambities kunt waarmaken en bewust je leven vol vervulling kunt creëren. En niet blijft hangen in een gevoel waar je niet happy van wordt. Sterker nog, dat jou tegenhoudt om gelukkig en succesvol te zijn. En dat doe ik al een tijdje, sinds 1999 namelijk. Eerst vanuit Nederland, maar sinds een aantal jaren vanuit mijn basis in Malaga.

Vroeg jij je ook af hoe je dat dan doet? Laten we het er eens vrijblijvend over hebben samen. Wie weet kan ik ook jou begeleiden om bewust je leven te creëren en niet te blijven hangen in belemmeringen en blokkades. Stuur me een berichtje en we spreken elkaar binnenkort.

------

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven. Ik help hen om op een lichtere manier in het leven te staan en succesvol te zijn, vol innerlijke kracht, rust en vervulling. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver