Van niet zichzelf zijn, uit evenwicht en onbereikbaar naar authentiek, betrouwbaar en ‘dependable’
17 januari 2024 
2 min. leestijd

Van niet zichzelf zijn, uit evenwicht en onbereikbaar naar authentiek, betrouwbaar en ‘dependable’

Van niet zichzelf zijn, uit evenwicht en onbereikbaar naar authentiek, betrouwbaar en ‘dependable’

Wat een fantastische samenwerking had ik met Annet! Ze bekleedt een directiefunctie in een grote internationale organisatie. Vlak voor kerst kwam ze naar me toe in Malaga en wat hebben we fantastische dingen bereikt.
Ze kwam bij me omdat ze beter grenzen wilde stellen, zichzelf beter wilde leren kennen en gezien wil worden zoals ze is.

In de 3 daagse Inner Intensive zijn we een laag dieper gegaan en hebben we ontdekt wie ze is in al haar authenticiteit en met welke lagen ze die echtheid heeft bedekt in de loop der jaren. Ze is weer in verbinding gekomen met haar hart en zowel op bewust als op onbewust niveau heeft ze volledig haar eigen kracht én zachtheid gevonden.

Met resultaat, ik ben zo ongelooflijk dankbaar dat ik Annet heb mogen laten inzien dat ze juist door helemaal zichzelf te zijn, gezien wordt en betrouwbaar en geliefd is. Haar omgeving voelt dat ze veranderd is, maar kan er niet de vinger op leggen wat er dan precies anders is. En dat is mooi, want dan is de transformatie natuurlijk gegaan. Precies passend bij wie ze in haar essentie is.

Het maakt me zo gelukkig dat mijn begeleiding zo’n enorme impact heeft op het leven van mijn klanten! ❤️

Dit schreef Annet:
"De Inner Intensive heeft me dicht bij mezelf gebracht. Ik voel me nieuw in contact met mezelf. Ik heb nu eindelijk een gevoel voor wat voor mij belangrijk is en waarmee ik in de toekomst aan de slag wil. In mezelf voel ik rust en zelfverzekerdheid.

Het grote verschil maakte niet alleen de intensieve tijd samen en de natuur om ons heen, maar vooral jouw instinct mbt waar je naar vroeg, waar je niet toeliet dat ik focus verloor en het verbinden van thema’s waar ik vroeger geen connectie in zag.

Zeker heeft geholpen dat je meteen begreep waar ik het over had. Ik hoefde nooit veel uit te leggen over wat ik thuis of op het werk had beleefd. Dat had ik wel verwacht na het lezen van jouw CV, maar pas gedurende de Inner Intensive merkte ik hoe belangrijk dat in de praktijk is.

Ook qua gevoel zat het echt goed. Ik voelde dat jij echt wilde weten hoe ik in elkaar zit en dat jij écht met mij aan de slag wilde gaan. Niet omdat coaching jouw werk is, maar omdat jouw interesse dieper zit en het coachen echt jouw roeping is. Dat voelde veilig en geborgen en zo kon ik aannemen wat kwam, accepteren wat er gebeurde.

Je bent echt een aanrader - voor mijn gevoel vooral voor vrouwen in hogere functies die hun gevoel voor zichzelf zijn kwijt geraakt op de "weg naar boven".

Ik voel me meer op mijn gemak dan ooit tevoren en denk veel aan jou/ Malaga/ wat ik heb geleerd, ontdekt, beleefd!

Met heel veel dank wens ik jou het allerbeste voor 2024! Liefs, Annet"

P.S. Mijn agenda zit bijna vol voor het eerste kwartaal van dit jaar. Alleen eind maart heb ik nog 1 plekje.

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? Stuur me een bericht of plan hier een vrijblijvende kennismaking.

----------------------------------------------

🔥 Als (Zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven. Ik help hen om op een lichtere manier in het leven te staan en succesvol te zijn, vol innerlijke kracht, rust en vervulling. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver