Jij dacht misschien ook dat vakantie nemen de oplossing was?
30 september 2023 
1 min. leestijd

Jij dacht misschien ook dat vakantie nemen de oplossing was?

Jij dacht misschien ook dat vakantie nemen de oplossing was?

Hopelijk heb je een heerlijke vakantie achter de rug. Bijgetankt, opgeladen, nieuwe ideeën. Je kunt er weer tegenaan.

Als je bent zoals de meeste mensen kom je tijdens de vakantie tot nieuwe inzichten. Je voelt dat je het nu echt anders wilt aanpakken.

Alleen… Voor je het weet zit je weer tot over je oren in het werk. Het vakantiegevoel is naar de achtergrond verdwenen en daarmee ook je nieuwe intenties.

Je hebt het je ongetwijfeld voorgenomen: meer rust inbouwen, beter voor jezelf zorgen, niet meer zoveel hooi op je vork nemen, meer ‘nee’ zeggen en je niet meer zo laten meeslepen in het plan van een ander.

En waarschijnlijk, zoals elk jaar, dacht je dat vakantie nemen, even niets doen, dé oplossing zou zijn.

Helaas, vakantie is een tijdelijke oplossing. Veranderen van baan of partner trouwens ook…

➡️  Het gaat om jou.

Misschien niet leuk om te horen, maar een echte verandering in hoe jij je voelt en hoe je leven voelt, begint bij jou. Het gevoel dat je stagneert wordt niet opgelost door even niets te doen. Het gevoel dat je teveel werk(druk) hebt en te weinig tijd voor jezelf kunt inbouwen ook niet.

Wat wel werkt? Stil staan en tegelijkertijd goed naar jezelf kijken. Naar binnen gaan, aankijken wat je tegenkomt. Ontdekken waarom je steeds weer tegen hetzelfde aanloopt, wat denk je, wat doe je. Wat zijn je patronen. En die op bewust én onderbewust niveau doorbreken.

Zo maak je het pad vrij om licht en gelukkig in je leven te staan, al je ambities waar te maken en voluit te genieten van je leven.

Zodat je voortaan écht kunt genieten van je vakantie zonder dat je het nodig hebt om je batterij weer op te laden.

Lastig om dat alleen te doen? Ik help je er graag bij. Omdat ik weet hoe ongelooflijk fijn het voelt als je vanuit lichtheid, authenticiteit en je innerlijke kracht leeft en werkt.

Weten hoe? Plan een vrijblijvende kennismakingscall, dan hebben we het erover.


🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven. Ik help hen om op een lichtere manier in het leven te staan en succesvol te zijn, vol innerlijke kracht, rust en vervulling. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver