Reflecteren op de afgelopen periode

Nog maar een paar weken tot het eind van het jaar.
Hoe beleef jij ze?

Vol stress om alles af te krijgen wat je jezelf hebt voorgenomen?
Of wat je op je bord kreeg?

Of beleef je ze juist relaxed, deze laatste dagen van het jaar?
Jezelf klaar stomend voor een nieuw blanco canvas: 2024.

Ik hoop op het laatste, zodat je 2023 op een fijne manier kunt afsluiten
en 2024 fris en met mooie intenties kunt starten.

Om je te inspireren deel ik een paar vragen met je om naar binnen te kijken.
Terugkijkend op 2023, vooruit kijkend naar 2024:

  1. Wat geeft je zingeving en inspiratie in je leven?
  2. Wat heb je gedaan buiten je comfortzone? Wat ga je in 2024 doen?
  3. Hoe zouden jij en de mensen om je heen er baat bij hebben als jij meer gevoel van zelfliefde zou hebben?
  4. Wat is 1 verandering die jij zou kunnen maken in je leven die je meer innerlijke rust zou opleveren?
  5. Wat zou je graag los willen laten in 2024?
  6. Hoe zou jij willen dat je leven is veranderd eind 2024?

Is dit iets voor jou?
Wil je verder reflecteren met behulp van dit soort vragen?
Dan heb ik iets gaafs voor je:

Ik maakte een prachtige en inspirerende Guide
om te reflecteren op wat achter je ligt en om te voelen waar je naar verlangt.
Je kunt 'm hier online aanschaffen en downloaden,
dan kun je meteen beginnen met 'm digitaal invullen.
Of print 'm uit en schrijf je reflectie en verlangen met pen.

Maar wellicht wil je meer en is dit het moment voor je om echte stappen te ondernemen...
Om je leven écht anders te gaan leven.
Het zou je jaar kunnen gaan worden.

Misschien kun je er hulp bij gebruiken.
Alleen wanneer het nodig is natuurlijk. Dan ben ik er voor je.
Dát zou een goed voornemen voor je kunnen zijn.

Kijk, dit zijn wat reviews van mensen die dit pad bij mij gevolgd hebben.
Lees vooral de resultaten die ze hebben bereikt.

Annet zei "De Inner Intensive heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik voel me nieuw in contact met mezelf. Ik heb nu eindelijk een gevoel voor wat voor mij belangrijk is en waarmee ik in de toekomst aan de slag wil. Ik sta nu met beide benen in de wereld en heb tegelijkertijd meer gevoel voor alles om me heen. In mezelf voel ik rust en zelfverzekerdheid."

En dit zei Monique: "Wat een enorm bijzondere ervaring. Maris zorgt er echt voor dat je in 3 dagen de Power krijgt to Blossom. Van stagneren op veel gebieden naar op een lichte manier vol innerlijke kracht en innerlijke rust in het leven staan. Ze komt supersnel tot de kern, de echte essentie. Ze laat je zijn. Houdt je ook die spiegel voor die je nodig hebt. Ik heb me verbaasd wat Maris me in 3 dagen heeft laten bereiken. Ik sta nu anders in het leven en ik ga weer kleur geven aan mijn leven. Het is de totale experience, het grootste cadeau dat je jezelf kan geven."

Het kan natuurlijk zijn dat je zegt "bij mij is er helemaal niks aan de hand. Ik zie mijn jaar vrolijk tegemoet".
Dat hoop ik voor je en dat gun ik je.
Zo voelt het voor mij ook.
Maar voor veel anderen wellicht niet.

Ik ken flink wat voorbeelden uit onze omgeving, vrouwen die echt aan de bak moeten volgend jaar.
Vrouwen die niet goed in hun vel zitten.
Die moeite hebben met de feestdagen en nu al opzien tegen 2024.

Terwijl het ook juist een mooi jaar zou kunnen gaan worden.
Vol leuke ideeën, mooie veranderingen.
Qua werk, qua relatie, qua vriendschappen.
Qua blijdschap met jezelf. Dat je zelf lekker in je vel zit.

Ik wil je daar graag bij helpen.

En in het kader van een goed voornemen, is het nu misschien wel tijd om actie te ondernemen.
Wil je dat er iets verandert?

Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak in mijn agenda en we hebben het erover hoe jouw nieuwe jaar een écht fijn jaar kan worden.

With love,
Maris


🔥 Als (Zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven. Ik help hen om op een lichtere manier in het leven te staan en succesvol te zijn, vol innerlijke kracht, rust en vervulling. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver