Een van de beste coaches

Ik durf te zeggen dat ik op mijn vakgebied een van de beste coaches ben. Klinkt arrogant? Mwah, misschien, maar ik geloof dat dat wel meevalt. Ik hoor dit namelijk vaak terug van mijn klanten. En afgelopen weekend is het eens te meer gebleken.

Ik organiseerde een Inner Intensive van 3 dagen in Malaga voor Monique. En ongelooflijk, wat hebben we mooie resultaten bereikt! Trots op haar en zeker ook trots op mij. Zo gaaf hoe we samen in zo’n korte tijd haar transformatie hebben weten te creëren.

Van stagneren op veel gebieden naar op een lichte manier vol innerlijke kracht en innerlijke rust in het leven staan.

Omdat ik snap dat je haar ervaringen liever van haar zelf hoort dan van mij, hierbij haar woorden na afloop:

"Wat een enorm bijzondere ervaring. Maris zorgt er echt voor dat je in 3 dagen de Power krijgt to Blossom.Tot in de finesse verzorgt, alles klopt. Maris neemt je mee, ontvangt je met open armen, laat je in 3 dagen tot de kern van je 'zijn' komen en helpt je op weg naar de beste versie van jezelf.

Ze vraagt en gidst je door je leven en langs de obstakels. En als je de antwoorden even niet weet, als ze even niet komen, dan weet ze supersnel en op een natuurlijke manier je zover te krijgen dat de antwoorden wel uit je pen vloeien of uit je mond komen.

Ze komt tot de echte essentie. Ze laat je zijn. Houdt je ook die spiegel voor die je nodig hebt. Drie dagen, intens, op een mooie, liefdevolle manier, zonder oordeel.

Ik heb me verbaasd wat Maris me in 3 dagen heeft laten bereiken. Ik sta nu anders in het leven en ik ga weer kleur geven aan mijn leven.

Ze komt supersnel tot de kern, op een leuke, speelse manier, helemaal aangepast aan jou. Je wordt verrast op een prachtige plek waar je meegaat in een rustige vibe. Waar je ook de ruimte hebt om je even af te zonderen, op een mooie plek tot inzichten te komen.

Maris is meer. Ze is een geweldige kokkin van heerlijk puur eten, genieten met lekkere wijnen en ze neemt je mee naar haar favoriete restaurantjes.

Ze maakt het licht, zelfs zo'n zwaar proces. Met de juiste vragen, woorden, spelletjes, manieren, visualisaties, meditaties en wandelingen brengt ze je weer op je pad. Het is de totale experience, het grootste cadeau dat je jezelf kan geven.

Het liefst geef ik het ook cadeau aan alle mensen die ik lief heb en die ik deze zelfde experience gun. En nu, na deze 3 dagen, zie ik dat ook gebeuren. Mijn dank is groot. Super dankbaar.

Dank je wel, Maris. Je hebt weer kleur gegeven aan mijn leven.

Liefs, Monique"

Ps. Ben je benieuwd hoe deze experience voor jou kan zijn? Stuur me een berichtje of plan een vrijblijvende kennismaking.🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven. Ik help hen om op een lichtere manier in het leven te staan en succesvol te zijn, vol innerlijke kracht, rust en vervulling. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver