De inhoud maak ik bewust niet bekend
01 juni 2023 
1 min. leestijd

De inhoud maak ik bewust niet bekend

“What happens at the rock stays at the rock. Maar dan, wait for it” 

Dat schreef Carola, die deelneemt aan mijn 6 maanden traject Path to Inner Excellence, pas geleden op LinkedIn. 

Dat zette me aan het denken. En ja, ze heeft enorm gelijk. Wat ik namelijk vaker terug hoor van deelnemers is dat er zoveel fantastische elementen in mijn coaching zitten. Inhoudelijke elementen, verschillende vormen. Verrassingen. En dat ik dat best meer mag laten weten. Om op die manier meer nieuwe deelnemers aan te trekken. 

En ik twijfel daar steeds weer over. Het voelt hetzelfde als wanneer iemand aan me vraagt welke technieken ik gebruik. Dat zijn er zo veel, maar de waarde ontstaat pas als het precies het passende is voor jou. Precies past bij wat jij op dat moment nodig hebt om je blokkades te doorbreken of in alignment tussen je hoofd en hart te komen. Om je ambities te realiseren of je hartsverlangens werkelijkheid te zien worden. 

Die vorm of dat element is pas fantastisch en gaaf omdat JIJ het meemaakt. Omdat het precies past bij wat jij nodig hebt, op dat moment. Omdat ik dat vanuit onze verbinding aanvoel. That’s my power, dat maakt het verschil. Niet die techniek of vorm. 

Elk traject is anders. Elke sessie is anders. Ik maak een globaal programma op basis van de voorbereidingsopdrachten. En de invulling ontstaat in het moment. 

That’s where the magic happens. Omdat het precies past bij jouw transformatie.

------

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven. Ik help hen om op een lichtere manier in het leven te staan en succesvol te zijn, vol innerlijke kracht, rust en vervulling. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver