Maris van der Meulen

De krachtige leider die je in wezen bent

Hoe vaak heb jij je al afgevraagd hoe het komt dat die krachtige leider, waarvan je op zich weet dat ze in je zit, zichzelf te vaak niet laat zien?

Hoe vaak heb jij je al afgevraagd hoe het komt dat je, ondanks alles dat je bereikt hebt, je toch te vaak ‘niet goed genoeg’ voelt? Niet slim genoeg. Of niet krachtig genoeg. Niet mooi genoeg. Niet capabel genoeg. Om maar wat te noemen.

Dat laat je liever niet zien. Logisch. Maar van binnen is ze er. Die interne criticus die jou het leven goed zuur kan maken. Lang niet altijd natuurlijk. Maar als je eerlijk bent is ze er vaker dan je lief is…

Stel dat je je van binnen net zo krachtig zou voelen als dat je je naar buiten laat zien. Wat zou er dan anders zijn? Wat zou je dan wel doen dat je nu laat liggen?

Zou je de board meedelen wat je al zo lang zou willen zeggen, maar waar je de guts steeds niet voor had? Zou je krachtig het gesprek aangaan met die medewerker die je voortdurend tegen lijkt te werken? Zou je met je partner bespreken wat je de laatste tijd dwars zit, zonder bang te zijn voor stevige antwoorden? Zou je afscheid nemen van die klant die keer op keer haar afspraken niet nakomt, zonder het aan jezelf te wijten?

Laten we het er eens -geheel vrijblijvend- over hebben wat jou in de weg staat én vooral hoe jij haar kunt ZIJN. Die krachtige authentieke leider die je diep van binnen bent. Stuur me een bericht als je wilt, dan hebben we het erover.

——

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.