Het is een kwestie van doorlopen!

Het is een kwestie van doorlopen!

Dat besefte ik me toen ik eerder deze week de zee voor m’n huis in stapte. Ik schets je het plaatje: Het was de eerste keer dit jaar dat ik de zee in wilde gaan. In een bikini die net iets strakker zat dan ik hoopte. Op een strand waar net iets meer mensen lagen dan ik hoopte. 😉 En de zee die kouder was dan ik hoopte!

Genoeg redenen om om te draaien en het niet te doen. Maar… Ik had me voorgenomen, hoe dan ook, ik ga erin. Kwestie van doorlopen dus.

En meteen deed het me denken aan wat een mooie metafoor dat is. Voor het leven. Voor je werk. Om alles te doen wat je te doen hebt, je niet te laten tegenhouden door allerlei gedachten, gevoelens, angsten uit het verleden of negatieve verwachtingen over wat er zou kunnen gebeuren.

Dat is van toepassing op alles. Op wat je in je agenda hebt staan. Op belangrijke dingen die je iemand te zeggen hebt. Op het team of project dat je aanstuurt. Als jij voorop gaat en ervoor zorgt dat je magnetisch bent, dan volgen ze je. Als je een visie en een plan hebt en zorgt voor verbinding met de mensen om je heen, dan volgen ze je. Als jij maar doorloopt!

En dat doorlopen, dat is een keuze. Je kunt het DOEN. Of je kunt het -misschien wel voor de zoveelste keer…- toch weer uitstellen. Wat zou het je brengen als je je steeds minder laat tegenhouden door alle beren op de weg en veel meer gaat doen wat je te doen hebt? Hoeveel meer succes, geluk, vervulling ga je voelen denk je?

Waaraan liet deze post jou denken? Wat stel je uit? Wat is het dat jij al een tijdje oppakt en direct weer weglegt? Deel het hieronder, dan wordt het een intentie, een commitment aan jezelf. Waardoor de kans veel groter is dat je de volgende keer wél doorloopt. Go go go!

------

🔥 Als (zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven. Ik help hen om op een lichtere manier in het leven te staan en succesvol te zijn, vol innerlijke kracht, rust en vervulling. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver