De magie van de 12 heilige nachten
24 december 2023 
1 min. leestijd

De magie van de 12 heilige nachten

In deze bijzondere tijd van het jaar, duiken we in de magie van de 12 heilige nachten. 🌙 Volgens oude natuurvolkeren is de sluier tussen hemel en aarde tijdens de 12 nachten tussen Kerstavond (24 december) en Driekoningen (6 januari) flinterdun. Hét moment dus om naar binnen te keren. Voor reflectie, transformatie en het zetten van intenties voor het nieuwe jaar.

De kracht van deze nachten schuilt in de stilte. In die rust ontstaat ruimte voor zelfreflectie. Laten we even stilstaan bij onze groei, successen en uitdagingen. Het is niet alleen een moment van terugblikken, maar ook van waarderen. Waarderen hoe ver we zijn gekomen en welke obstakels we hebben overwonnen.

En dan komen de intenties in het spel. Wat wil je manifesteren in het nieuwe jaar? Welke dromen wil je najagen? Intenties zijn als het planten van zaadjes in de vruchtbare grond van de 12 heilige nachten.

Deze heilige nachten kun je gebruiken als een kans om te groeien, te blossomen en je doelen te omarmen. Mooi moment dus om je intenties helder te formuleren, met passie en overtuiging. En blijf ook flexibel, soms heeft het universum betere plannen dan wijzelf.

Ik wens je fijne 12 heilige nachten, vol magie, liefde en manifestaties. 💖✨

Ps. Je kunt natuurlijk op elke manier die jij fijn vindt reflecteren en intenties zetten. Maar weet je niet hoe of word je liever geïnspireerd door concrete stappen, vragen die je op weg helpen en schoonheid? Schaf dan hier mijn digitale Guide Terugkijken & Verlangen (40 pagina’s) aan.

---------------------------------------------------------------------

🔥 Als (Zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven. Ik help hen om op een lichtere manier in het leven te staan en succesvol te zijn, vol innerlijke kracht, rust en vervulling. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver