Blue Monday. Heb je het gemerkt?

Deze week was het Blue Monday. Heb je het gemerkt?
Eerlijk gezegd heb ik niets met deze labels. Je kunt aan elke dag wel een label hangen en als je het maar genoeg om je heen hoort, ga je er vanzelf in geloven.

Zo ook met Blue Monday. Als genoeg mensen tegen je zeggen hoe kl*te de winter is, dat niets lukt, dat de maand januari somber is, etc, dan ga je vanzelf mee met die energie en gaat jouw werkelijkheid er zo uitzien.

Belangrijk dus om voor jezelf te bepalen hoe je je wilt voelen, hoe jij wilt dat je leven eruit ziet. En zo daadwerkelijk te gaan leven.

Wil je je vrolijk voelen? Doe dingen waarvan je je vrolijk gaat voelen.
Wil je je geliefd voelen? Heb anderen lief en heb jezelf lief. Waardeer anderen en jezelf.
Wil je je geïnspireerd voelen? Zoek boeken, mensen, filmpjes op Youtube of wat jou maar helpt om je geïnspireerd te voelen.

Je kunt zelf de regie in handen kunt nemen. Kies wat empowering is voor je.

Ik ben benieuwd naar jou, voelt januari anders dan februari of oktober? Laat het me weten, stuur me een bericht!

--------------------------------------------------

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt ‘op de weg naar boven’. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven. Ik help hen om op een lichtere manier in het leven te staan en succesvol te zijn, vol innerlijke kracht, rust en vervulling. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.

Over de schrijver