Kom op!
Wow, dit nummer raakt me! Ali B en Stef Bos zingen zulke mooie teksten en de beelden erbij uit een klein dorpje in Marokko maken het extra speciaal. Ik heb het al minstens 60 keer bekeken :-D   Een paar teksten die er echt uit springen voor mij:
  • Ik zie dat jij nog op zoek bent naar geluk. En geluk zit van binnen. Dus waarom zoek je daarbuiten? Waarom zoek je naar zinnen in al die andere talen? Als de taal van je hart, de mooiste taal ter wereld is...
  • Volgens mij weet jij niet half, hoe mooi je bent. Weet je niet half, hoe rijk je bent. Weet je niet half hoe vrij je bent. Weet je niet half, hoe ver je bent, van jezelf...
  • Geloof me als je alleen maar blijft kijken naar morgen, zie je niet wat vandaag je heeft te bieden en het heeft zoveel te bieden!
  Wat doet het met jou? Raakt het jou net zo? Welke tekst? Laat het me weten, leuk!
Over de schrijver
Reactie plaatsen