"Het heeft me dicht bij mezelf gebracht. Ik voel me nieuw in contact met mezelf"

Annet van der Laan

De Inner Intensive heeft me dicht bij mezelf gebracht. Ik voel me nieuw in contact met mezelf. Ik heb nu eindelijk een gevoel voor wat voor mij belangrijk is en waarmee ik in de toekomst aan de slag wil. In mezelf voel ik rust en zelfverzekerdheid.

Het grote verschil maakte niet alleen de intensieve tijd samen en de natuur om ons heen, maar vooral jouw instinct mbt waar je naar vroeg, waar je niet toeliet dat ik focus verloor en het verbinden van thema’s waar ik vroeger geen connectie in zag.

Zeker heeft geholpen dat je meteen begreep waar ik het over had. Ik hoefde nooit veel uit te leggen over wat ik thuis of op het werk had beleefd. Dat had ik wel verwacht na het lezen van jouw CV, maar pas gedurende de Inner Intensive merkte ik hoe belangrijk dat in de praktijk is.

Ook qua gevoel zat het echt goed. Ik voelde dat jij echt wilde weten hoe ik in elkaar zit en dat jij écht met mij aan de slag wilde gaan. Niet omdat coaching jouw werk is, maar omdat jouw interesse dieper zit en het coachen echt jouw roeping is. Dat voelde veilig en geborgen en zo kon ik aannemen wat kwam, accepteren wat er gebeurde.

Je bent echt een aanrader - voor mijn gevoel vooral voor vrouwen in hogere functies die hun gevoel voor zichzelf zijn kwijt geraakt op de "weg naar boven".

Ik voel me meer op mijn gemak dan ooit tevoren en denk veel aan jou/ Malaga/ wat ik heb geleerd, ontdekt, beleefd!

Fijn dat we nog 6 maanden doorgaan samen!"