Make love your goal!
Dit jaar in de kersttijd werd ik gegrepen door het liedje van Franky goes to Hollywood, je kent het vast: 'The power of love'. Ik luisterde blijkbaar voor het eerst goed naar de tekst, want nu hoorde ik kristalhelder wat hij zong: Make love your goal! En dat vond ik zo'n mooie zin, zo'n gaaf doel. Ik heb het tot mijn doel voor 2015 gemaakt: liefde voor mijn liefste, voor mijn vrienden en voor mijn familie. Maar ook liefde voor mijn klanten en andere zakelijke contacten. Wat mij betreft ziet de wereld er een stuk mooier uit als je vanuit een positieve intentie samenwerkt en samenleeft. Vanuit oprechte aandacht en interesse. Vanuit verbinding met elkaar. Vanuit de wens om de ander te helpen het beste uit zichzelf te halen. Vanuit je hart dus. Dat is wat ik bedoel met liefde voor mijn klanten en andere zakelijke relaties. Wat dat betreft verschilt het eigenlijk niet eens zo veel van de liefde voor je naasten... Ik gun je van harte dat het een magisch jaar voor je wordt. Waarin je wensen uitkomen, je je doelen behaalt en je kunt leven met heel veel liefde om je heen. Laten we er met elkaar een magical 2015 van maken! Veel groeten vanuit mijn hart,
Over de schrijver
Reactie plaatsen