Ik kies bewust - gloeiend van geluk
22 december 2018 
1 min. leestijd

Ik kies bewust - gloeiend van geluk

Zo vaak gloei ik van geluk! Gewoon een dinsdagmiddag, thuis aan het werk. Even wat energie van de zee oppikken op m'n terras. Geluk zit ik in kleine dingen wat mij betreft...
En denk niet dat mijn leven altijd rozengeur en maneschijn is Juist niet zou ik willen zeggen. Ik heb spannende weken achter de rug en eigenlijk nog. Maar wat ik steeds weer doe Dat is kiezen waar ik mijn energie aan wil besteden Kiezen hoe ik in het leven wil staan Kiezen of ik kijk naar grijze wolken en donkere bergen of liever naar de zon. Met andere woorden: Ik kies ervoor om zelf de regie te nemen Me niet te laten meeslepen door wat er op mijn pad komt. Ik kies bewust hoe ik denk Ik kies bewust waarop ik me focus Ik kies bewust hoe ik me wil voelen Ik kies bewust welke acties ik onderneem. Verwar het niet met controle of naïviteit, dus alles vastzetten en met je hoofd alles willen bepalen, of je kop in het zand steken. Nee, wat ik bedoel is juist meer loslaten Vertrouwen hebben in wat op je pad komt en tegelijk een positieve mindset creëren. Mijn energie omhoog brengen in plaats van te gaan hangen in angst en het niet weten. En oh wat voelt dat fijn! 💖 Ik deel mijn verhaal om jou te inspireren. Lees je het en denk je: "dat wil ik ook, maar help, hoe?" Laat mij je dan helpen! Of het nou gaat om dingen die je overkomen Om belangrijke keuzes die je wilt maken op het gebied van werk, relatie of andere zaken Of dat je sowieso graag met meer vertrouwen of op een andere manier in je leven wilt staan. Meer innerlijke rust wilt creëren. Of gewoon gelukkiger wilt zijn. In januari heb ik nog 2 plekken voor individuele coaching Voor ondernemende vrouwen of mannen, ondernemers of in loondienst. Fijn begin van het nieuwe jaar? Neem vooral contact met me op als je meer wilt weten, of als je liever op een ander moment met jezelf aan de slag wilt. Natuurlijk vrijblijvend. Op weg naar een fantastisch nieuw jaar, en misschien wel een nieuw leven!

------

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.
Over de schrijver
Reactie plaatsen