Heb ik een coach nodig?
25 maart 2022 
1 min. leestijd

Heb ik een coach nodig?

Als je me die vraag stelt, mag ik je dan om te beginnen een nieuwe vraag stellen?

Hoe lang is het geleden dat je echt met iemand kon sparren over alles dat je bezighoudt? Zonder bang te zijn je gezicht te verliezen, achteraf last te krijgen van wat je verteld hebt, de ander mogelijk te kwetsen, of...

Realiseer je hoe waardevol en belangrijk het is om in jouw drukke leven iemand naast je te hebben staan met wie je alles kunt delen (zakelijk en privé), die met je meekijkt naar levensvragen en naar business vraagstukken en die je helpt om de meest krachtige en authentieke versie van jezelf te worden. 

Iemand die jou helpt om met een frisse blik naar je eigen leven te kijken. Een pas op de plaats te maken om te zien of dit is hoe je de komende jaren wilt doorgaan. Iemand die je helpt ontdekken wat er zou moeten veranderen zodat je kunt realiseren waar je echt naar verlangt in je leven. En die je vervolgens begeleidt in de transformaties die dat van jou vraagt.

Een goede coach betekent al dit hierboven voor je. En meer. Een mooie uitspraak in dit verband vind ik "Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden". Ik ben ervan overtuigd dat een leven bedoeld is om te groeien. Precies om die reden heeft iedereen regelmatig iemand nodig om hem of haar te helpen ontwikkelen. Iemand die je helpt om persoonlijke en zakelijke issues te boven te komen. Hoe vaak je iemand aan je zijde wilt is afhankelijk van je wensen, ambities, je gewenste snelheid en bijvoorbeeld je reflectief vermogen.

Vanzelfsprekend ben ik graag die coach voor je. Ik maak graag kennis met je zodat ik naar je kan luisteren en we zo je wensen, ambities en bijvoorbeeld saboterende patronen naar boven kunnen halen.

Je kunt direct een gratis en vrijblijvende kennismaking inplannen in mijn agenda:🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven.

Over de schrijver