Donkere dagen voor Kerstmis
22 december 2018 
1 min. leestijd

Donkere dagen voor Kerstmis

De donkere dagen voor Kerstmis... We hebben ‘m weer gehad, De kortste dag van het jaar.
In Nederland had ik er een haat-liefde verhouding mee. ‘Haat’, want ik heb een hekel aan de winter en de korte, donkere dagen. Liefde, omdat het ‘t begin is van het lengen van de dagen. Voordat de zomer weer in aantocht is Nodig ik je uit om naar binnen te keren. Neem een voorbeeld aan de natuur De dieren en planten houden hun winterslaap Verzamelen hun kracht en energie Om in het voorjaar weer volop te kunnen bloeien Te kunnen doen waarvoor ze op de wereld zijn. Hoe mooi is het Om deze kerstperiode Naast alle feestelijke momenten Ook je rust te kunnen nemen om in te checken bij jezelf. Wat vragen die je jezelf kunt stellen: Hoe zag mijn jaar eruit? Waar was ik blij mee? Wat wil ik herhalen? Wat was minder fijn? Wat heb ik daarvan geleerd? Wat wil ik komend jaar bereiken? Je helpt jezelf Door hier eens bij stil te staan. Het helpt mij elk jaar weer Om het leven van mijn dromen te kunnen leiden. En wat een geluksvogel voel ik me Dat ik deze normaal vaak zo sombere dag In Malaga heb kunnen beleven met 20 graden, de zon op m’n bol. Kijkend over de zee Genietend van goed nieuws En leuke mensen om me heen. Leef!

------

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.
Over de schrijver
Reactie plaatsen