Believe, mijn lijflied
Vrijdagavond, ik was net thuis en daar knalde Jocelyn Brown met Symphony 31 uit de speakers. Te gast bij Late Night van Humberto Tan. Die tekst, hij kwam rechtstreeks bij me binnen. Op mijn lijf geschreven, zowel persoonlijk als zakelijk. Denk maar niet dat ik altijd zo in mezelf geloofd heb zoals ik nu doe. Lange tijd had ik mijn twijfels. Qua werk, qua talenten, qua relatie, qua wat ik in de wereld wilde zetten. Qua van alles dus. En op een gegeven moment vielen er kwartjes, pasten de puzzelstukjes in elkaar. Ik heb het geheim ontdekt, het geheim van wat er nodig is om in jezelf te geloven en te genieten van je werk en je leven. Het verbaast je vast niet, dat is de reden dat ik gestart ben met mijn bedrijf, dit jaar 5 jaar geleden. Omdat ik weet dat dit het verschil maakt. Het verschil in de resultaten die je behaalt in je functie of organisatie. Het verschil tussen opstaan met een lach of jezelf uit bed slepen op weg naar weer een nieuwe werkdag. Het verschil tussen een fijne vervullende relatie (zakelijk of privé) en een relatie ‘tegen wil en dank’. En dat gun ik jou ook! Leven vanuit vertrouwen en je zeker voelen over je manier van communiceren. Ik hoop voor je dat je dat al doet. Mis je daar iets in, lukt het je nog niet volledig te geloven in jezelf en zijn er puzzelstukjes die niet op z’n plaats liggen? Werk er dan aan! Gun jezelf een leven vol genieten. Wil je eraan werken maar weet je niet hoe? Neem dan gerust contact met me op, dan bespreken we (vrijblijvend) wat jij kunt doen. Luister hier naar dit hele gave nummer. De mooiste stukjes tekst wat mij betreft:

So when you wake up in the morning, All you´ve gotta do is say to yourself. "Today will be the day i´ll make it. Cause i don´t need anyone else”

If you believe (all you´ve gotta do is believe). You´ll find a way, somehow or another you´ll find a way!

Geniet ervan en neem de tekst mee vandaag en elke dag in je leven. Believe! In hoeverre geloof jij in jezelf? Wat zet je in om te blijven vertrouwen? Laat het hieronder weten als reactie.
Over de schrijver
Reactie plaatsen