Leuk, je hebt de ideeën  voor meer zelfliefde aangevraagd

Je aanvraag is gelukt, je hebt de 20 ideeën voor meer zelfliefde aangevraagd. Check over een paar minuutjes je inbox, ik stuur je namelijk een email waarmee je direct van start kunt. Ik kan niet wachten tot je aan de slag gaat en de veranderingen in je leven gaat merken!

Ondertussen nodig ik je graag uit om ook op LinkedIn te connecten, daar deel ik veel inspirerende posts. Hier vind je me: https://nl.linkedin.com/in/mvandermeulen.

Over 10 minuten nog geen e-mail van me? Check dan even je spam- of andere folders. Sleep ‘m van daaruit handmatig naar je inbox en voeg mijn mailadres toe aan je contacten, dan krijg je mijn e-mails in het vervolg direct op de goede plek. Ook daar niet? Stuur me even een berichtje op maris@powertoblossom.nl.

With love,
Maris van der Meulen 

Ps. Hoe zou je ’t vinden om direct een vrijblijvende (en gratis) call met me in te plannen? Je kunt natuurlijk zelf door de 20 ideeën heengaan, maar we kunnen ook binnenkort samen sparren over wat jou tegenhoudt op weg naar meer zelfliefde en een lichter leven. En ik deel graag tips en ideeën met je hoe je het wél creëert.

Interessant? Plan direct op een moment dat jou uitkomt in mijn digitale agenda hieronder.