Power to Blossom - Maris van der Meulen

Jammer dat je gaat...

Leuk dat je m’n Inspiratiemails las en natuurlijk helemaal oké dat je je uitschrijft. Ik schoon ook regelmatig m’n mailbox op. No hard feelings. Al vind ik het natuurlijk wel jammer...


Wil je een keer van gedachten wisselen over jouw volgende stappen naar inner excellence? En hoe je dat vanuit ease and flow kunt doen?

→ Boek hieronder je vrijblijvende call.


Hoop je snel te spreken!


Veel groeten uit Malaga,

Ik ben Maris

Als (zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt 'op de weg naar boven'. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven of niet weten wat de volgende stap is. Ik zorg ervoor dat ze toegang krijgen tot hun inner excellence en de meest authentieke, beste versie van zichzelf worden. In balans, veerkrachtig en vanuit hun volledig potentieel.

Écht leiderschap begint met zelfleiderschap: zelfbewustzijn, authenticiteit en een diepe verbinding met jezelf en anderen. Mijn benadering van (zelf)leiderschapscoaching is geworteld in empowerment en transformatie. 

Zelf leid ik mijn leven vanuit de combinatie van mijn intuïtie & intelligentie en mijn vrouwelijke & mannelijke kracht. Maakte krachtige keuzes en bold moves, van officier bij de Koninklijke Luchtmacht tot de senior coach en mentor die ik nu ben. Ik woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had. 

In mijn programma Path to Inner Excellence zorg ik ervoor dat ook jij toegang krijgt tot je inner excellence. Geholpen door een enorme dosis levenservaring, stevige opleidingen en mijn ervaring als coach, mentor en trainer sinds 1999.

Creating change from within.

With love,