"Wat je coaching me heeft opgeleverd is veel inzicht in mezelf en hoe ik in het leven sta, ook in relatie tot anderen. Hoe ik mezelf op nummer 1 kan zetten"

Wilma van Oel

Meteen tijdens onze kennismaking voelde het goed. Je raakte de juiste snaren. Kan ik zijn wie ik wil zijn? Ja! Je voelde fris, positief. Ik voelde dat je me zou helpen om de dingen anders te doen. 

 

Je had het over zacht werken en daarmee greep je me. Je bent heel makkelijk in contact en voegt echt iets anders toe. Je kunt heel goed luisteren, bent betrokken, Het is ook niet fake. Veel mensen doen alsof ze luisteren maar jij luistert echt. Bovendien: ik ben echt, jij bent echt, dat schept een band. Ik vind je confronterend, maar wel heel liefdevol. 

 

Ik kwam bij je omdat ik niet wist welke keuzes ik wilde maken voor de toekomst. En ik wilde rust. Veel rust. 

 

Wat je coaching me heeft opgeleverd is veel inzicht in mezelf en hoe ik in het leven sta, ook in relatie tot anderen. Hoe ik mezelf op nummer 1 kan zetten. Waar ik energie van krijg. Ik heb geleerd om keuzes te maken die bij mij passen.

 

Wat heel leuk is aan jou, is dat je heel erg positief kijkt naar wie voor je zit. Je krijgt al een heel goed gevoel over jezelf als je hier bij jou bent. Dat blijft, dat doe je steeds opnieuw. Het is echt een kracht van je dat je precies doet wat ik nodig heb. Het voelt en is heel natuurlijk, niet ingestudeerd of methodisch.

 

Eigenlijk zou iedereen het zich moeten gunnen. Zo af en toe eens echt stilstaan bij jezelf. Je neemt tijdens de coaching de tijd om echt even stil te staan. Tijdens de sessies en door de opdrachten die je meegeeft. Het gaat trouwens over veel meer dan alleen je werk Het is werk, privé, toekomst. Het totaalplaatje. Het werkt ook langer door dan alleen de sessies. 

 

Ik zou het zeker ook anderen aanbevelen, het brengt je veel meer dan een verre dure reis of een flink stel nieuwe kleren. Ik kan me voorstellen dat ik over een poosje weer bij je terugkom, als ik weer nieuwe stappen te zetten heb. Het is voor iedereen interessant, als je het beste uit jezelf wilt halen.