"Ik zou Maris aan iedereen aanraden die het beste uit zichzelf wil halen, zeker als je zoekt naar iemand op niveau, met (levens) ervaring en transparantie"

Monique Mahn

Ik ging van onzeker, woedend, obstinaat, innerlijk verward naar helder, weer verliefd op mezelf en het leven, focus op goed. En leuke dingen doen. Van niet durven naar DOEN. Van iedere avond huilend in slaap vallen naar opstaan met een lach en energie voor 20.

Onze gesprekken waren mijn ommekeer en mijn redding!

Ik koos jou Maris omdat je meteen verbinding maakt. Omdat je authentiek en heel erg echt bent. Jouw vrouwelijke en ook stoere mannelijke balans is besmettelijk. Maar vooral jouw liefde voor het leven! Je bent no nonsens, to the point, verbindend, begeleidend en daadkrachtig. Dank aan jou voor je kennis, ervaring en Power to Blossom!!!

Mijn grootste uitdaging voordat we gingen samenwerken was om me niet zo onder te laten sneeuwen en weg laten drukken en mijn eigen behoeftes op de eerste plaats zetten, en om zonder boosheid mijn ongenoegen te kunnen uiten en normale dialogen te kunnen houden. Een soort van losmaken van om beter te kunnen verbinden, vooral met mijzelf, en eigenwaarde. Ook wilde ik graag werken aan ontwikkelen van mijn vrouwelijke kant zonder mijn power te verliezen. Ik zocht balans en wilde uit mijn ego meer verbinden met mijn hart.

Ik voel me sterker en liefdevoller zonder verwachtingen,  ik kan genieten van hele simpele dingen, en ik voel me vrouwelijker,  en mijn innerlijke kracht is nu minder explosief en gedoseerd.  Ik ben meer happy

Ik zou Maris aan iedereen aanraden die het beste uit zichzelf wil halen, of iedereen die balans zoekt in geven en ontvangen. Iedereen die op zoek is naar empowerment,  verbinding,  verandering en iedereen die bereid is om te werken en investeren in zichzelf en een doorbraak wil.maken  Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Zeker als je zoekt naar iemand op niveau, met (levens)ervaring en transparantie.