"Je moet het zelf meemaken en ervaren, voor mij was het de beste en mooiste ervaring met groei"

Mark de Laat

Ik verbleef in Malaga voor een groei en doorbraak coaching traject.

Zelfhulpboeken en online trainingen

Zelfhulp boeken en online trainingen brengen je een eind op weg maar de echte ontmoeting met jezelf (IK BEN) wordt daar tot stand gebracht. Intuïtief prikt zij binnen 5 minuten door je heen en is er geen ‘ontkomen’ meer aan…sterker nog dat is juist wat ik verlangde. Dieper naar je gevoel en dat dan gaan voeden.

 

Ik was al goed bezig maar had meer nodig

Ik was al goed bezig maar ik wilde juist meer en dat gaat het beste met een echte face-to-face bezoek bij Mariska. Zij kan als geen ander echt oordeelloos luisteren en met de juiste vragen laten zien hoe je ontvankelijker kan zijn waardoor je ineens openstaat voor heel veel rust.

 

Je moet het zelf meemaken

Ze heeft een sprankelende, ontwapende en daardoor authentieke benadering dat iets met je doet. Je moet het zelf meemaken en ervaren, voor mij was het de beste en mooiste ervaring met groei. Het komt ook dat ik me al die tijd bij haar op mijn gemak heb gevoeld en veilig. Dat is haar gave! Dank Maris