"Niet alleen mijn hoofd snapte het, ook mijn gevoel. Gevolg: meer zelfvertrouwen, geen oordeel meer over mezelf en focus"

Kelly Brussel , Communicatie-adviseur, Landelijke Politie

Snelle ontwikkeling door focus

Gisteren heb ik mijn coachingstraject bij Maris afgesloten. Jammer dat het is afgelopen, maar het heeft me zoveel opgeleverd. We gingen uit elkaar met wel drie keer een high five. Zij blij, ik blij. Waarom ging mijn ontwikkeling zo snel vroeg ik me af?

 

Afhankelijk van jouw coach als persoon

Natuurlijk heb je je eigen aandeel in een coachingstraject. Maar het is een samenwerking die je aan gaat en dus ben je afhankelijk van jouw coach als persoon. Maris focust haar aandacht volledig op jou tijdens de sessie en haalt een concrete situatie uit jouw verhaal. Dit is een ankerpunt voor elke sessie en wordt tot de basis uit elkaar gehaald.

 

Niet alleen mijn hoofd snapte wat er gebeurde, ook mijn gevoel

Bij het uitwerken van een paar concrete werkgerelateerde situaties en de tips ‘n trucs die zij ter verduidelijking liet zien, snapte niet alleen mijn hoofd wat er gebeurde – maar ook mijn gevoel.

  

Mijn denken en gedrag werden op een natuurlijke manier anders

En toen ging het snel. Dit gebeurde een paar keer achter elkaar. Door in de praktijk diezelfde situaties te beleven, maar met de handvatten van Maris, werd mijn denken en gedrag op een natuurlijke manier anders. Gevolg: meer zelfvertrouwen, geen oordeel over mezelf, benoem waar ik goed ik ben en waarin niet, ben ik eerlijk naar mezelf over wat ik vind dat ik moet kunnen of wat ik echt graag wil leren.

 

‘Wat is je talent en maak DAT groter!’

‘Wat is je talent en maak DAT groter!’, ik hoor het haar nog zeggen. Kortom, ik sta nu dichter bij mezelf, ik vind m’n werk hartstikke leuk en ben een stuk rustiger. Dit valt ook mijn collega’s en partner op. Dat is voor mij een fijne bevestiging dat ik lekker op weg ben. Thanks for traveling with me for a few months Maris!