"Maris noemt zich onder andere een bewustmaker en dat is ze ook. Je krijgt echt inzichten in wat je hebt meegekregen, welke (belemmerende) overtuigingen er spelen, je ervaart bewustwording en vanuit een positieve stip op de horizon werk je naar een verbeterde versie van jezelf"

Brigitte Rooijakkers, Manager

Een groot cadeau aan mezelf!

Dat is het overheersende gevoel na de paar dagen in Malaga in Spanje waar ik een individuele coaching van Maris heb ontvangen. Ik worstelde met een probleem, waar ik al vaker tegenaan gelopen was. En ik vond, nu ik 50 was geworden, het onderhand wel tijd om daar iets mee te doen. Maar hoe? En dat het ook duurzaam is? Toeval bestaat niet, want diezelfde ochtend las ik een artikel van Maris op LinkedIn en toen ging het snel.

 

De voordelen van compacte face tot face coaching in Malaga?

- Snel schakelen

Eén belletje met Maris, snel schakelen, plannen, regelen en ’s avonds was het al geboekt.

 

- Al inzichten vanaf de voorbereiding

Mooie voorbereidingsopdrachten die je eigenlijk al meteen inzichten geven.

 

- Inzichten, bewustwording en (h)erkenning

Warme en positieve gesprekken met steeds vervolgopdrachten, die daar heel logisch op aansluiten en je zo steeds meer inzichten, bewustwording en (h)erkenning geven. Je zit als het ware in een enorme positieve ontwikkelingsflow.

 

- Echt met jezelf bezig

Mooie afronding met concrete opdrachten en werkwijzen. Je schrijft je eigen tips en je bent echt met jezelf bezig.

 

- Diepe en duurzame ontwikkeling

Je bent alleen in Spanje en alles is nieuw en onbekend en het enige bekende wat je bij je hebt, ben jezelf. Dat betekent ook, dat ik dat meteen als diepe en duurzame ontwikkeling heb ervaren, omdat je niet teruggaat naar je bekende thuis of weer in het werk wordt gezogen.

 

- Attent, warm, gestructureerd

Maris is heel attent, ontvangt je warm, geeft structuur en is goed voorbereid. De gesprekken waren heel natuurlijk en er werden niet alleen maar vragen aan je gesteld. Ze laat je ook in je eigen woorden en rituelen je opdrachten maken, zodat het dicht bij jezelf blijft en past.

 

Investering

Ja, het is een investering, de coaching en dan nog de reis, verblijf, vervoer en eten en drinken, maar die is het echt dubbel en dwars waard! Want met deze investering heb je echt een duurzaam groot cadeau aan jezelf gegeven. Ik verbleef in het mooie vissersplaatsje Pedregalejo, Malága. Je kan alles te voet doen, heerlijk eten en drinken voor de bekende lage Spaanse prijzen, Spaanse sferen en natuurlijk het heerlijke weer. Ik had er nog een dag extra aan geplakt, zodat ik nog even van de omgeving heb genoten en ook dat is een aanrader.

 

Bewustmaker

Maris noemt zich onder andere een bewustmaker en dat is ze ook. Je krijg echt inzichten in wat je hebt meegekregen, welke (belemmerende) overtuigingen er spelen, je ervaart bewustwording en vanuit een positieve stip op de horizon werk je naar een verbeterde versie van jezelf, die heel goed bij je past en daardoor een grote kans van slagen heeft.

 

Wat voelt het goed!

Ik heb na terugkomst nog heerlijk nagenoten van deze paar dagen, mijn opdrachten en acties nog eens goed nagelezen en ben al aan de slag gegaan met mijn eerste afspraken met mezelf. En dat voelt heel goed! 

 

Ik kan deze aanpak alleen maar van harte aanbevelen. Gun je zelf ook dat cadeau, omdat je het echt waard bent!