"Ik heb dit nodig, alleen kom ik er niet uit"

Barbara Persoons

Tijd, rust en ruimte om bij jezelf stil te staan

“Ik heb dit nodig, maar alleen kom ik er niet uit”

De luxe van 1 op 1 coaching op een prachtige plek… Dat beleef je bij Maris in Málaga. Hier heb je tijd, rust en ruimte om jezelf op te laden en het dagelijkse achter je te laten. Bij jezelf stil te staan. Iets wat thuis niet lukte na een drukke en uitdagende werkperiode. Ik voelde “ik heb dit nodig, maar alleen kom ik er niet uit”.

Aan zee met je voeten in het zand en de begeleiding van Maris

Het aan zee zijn, met je voeten in het zand en de begeleiding van Maris heeft mij nieuwe inzichten gegeven in wie ik ben en waar ik voor sta in werk & privé. Met nieuwe energie een nieuwe stap. Ik zou het iedereen aanraden! Je bent immers nooit klaar met ontwikkelen. Over the Rainbow 🌈 heel Bar & Blij mee ~ Barbara Persoons