Een heerlijk compleet en uitnodigend stappenplan voor je eigen One Day Retreat at home. Jouw welverdiende me-time; rust, ruimte, ontspanning en frisse inzichten

Ervaar wat het True Power One Day Retreat voor je kan doen – in 5 stappen naar leven vanuit jouw waarheid

 

  • Creëer rust en ruimte voor jezelf
  • Ontdek de beste manier om te ontspannen
  • Verhoog direct je energie met zelfzorg tips en heerlijke gezonde recepten
  • Kom snel tot de beste inzichten
  • Kies bewust voor me-time en haal meer uit je leven

 

Een inspirerende en prachtig vormgegeven guide waarmee je in 5 relaxte stappen terug bij jezelf komt. De shortcut naar leven vanuit jouw Waarheid. Voor slechts €29,95 is het van jou. Levenslang.

True Power One day retreat at home

Ik weet hoe je steeds maar door kan blijven lopen van de ene naar de andere afspraak en tussen de deadlines door niet echt tijd en ruimte voor jezelf kunt vinden. Zelfs als je een dag vrij bent puilt je agenda uit, klopt het?

 

Maar die tijd voor jezelf, dat is wat je er ZELF in moet brengen, prioriteit geven aan jou! En dat is niet altijd makkelijk voor een leider of ondernemer zoals jij. Je wilt namelijk op alle plekken tegelijk zijn, en al die ballen hooghouden.

Daarom heb ik iets voor je ontwikkeld, iets dat je helpt en waar je blij van wordt:

 

True Power One Day Retreat at home

energie weer opladen

volledige ontspanning

hernieuwde inzichten

Hi Maris, ziet er mooi uit 🙏🏻 je one day retreat guide en een mooi visitekaartje. Heerlijk foto's, goede recepten 👊🏻 lekker concreet verwoord!! 💛

Wauw❤️ Je one day retreat komt echt bij me binnen. Met name over het stukje zelfliefde en de tekst over X. Los van dit positieve gevoel wat deze retreat bij me teweeg brengt, voel ik ook een enorme trots en liefde voor jou. Hoeveel positiviteit en liefde je hebt voor anderen en voor jezelf. Hoe jij bent gegroeid, dat je dit allemaal zelf hebt gedaan door om jezelf te geven en dit gevoel te willen doorgeven aan anderen. Kortom, wauw❤️

Het True Power One Day Retreat voor jou

 

  • Even helemaal NIETS moeten >> zodat je je energie weer kunt opladen
  • Gewoon (met) jezelf kunnen zijn >> en verbinden met je hartsverlangen
  • Jezelf VERWENNEN met heerlijke hapjes >> zodat je weer kunt genieten en tot jezelf komen in 5 effectieve stappen
  • Kom tot nieuwe inzichten over hoe jij meer Jouw Waarheid kunt leven, hier en nu!
Cover One Day Retreat kt
relaxen op het strand - one day retreat

Ervaar het zelf!

Schaf de guide aan en kom in 5 inspirerende stappen terug bij jezelf.

Stap voor stap neem ik je mee naar wat jij kunt doen om 1 volledige dag voor jezelf te nemen en daar het beste uit te halen!

“Een RETREAT is wat ik iedere vrouw gun die meer in harmonie met zichzelf en het leven wil leven. Door bewust afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen kun je uitzoomen en kom je al snel tot frisse inzichten.” – Maris

Ik ben Maris, Innerlijk leiderschapscoach

 

Ik heb ook op het punt gestaan waar jij nu hoogstwaarschijnlijk staat. Stond voor iedereen klaar, ik leefde vooral het leven van anderen en vergat mijn eigen leven en purpose. Paste me aan en had afgeleerd om te voelen, dat was te pijnlijk. Ik cijferde mezelf weg, het ging niet om mij, niet om mijn behoeften. Waardoor ik totaal niet tot mijn recht kwam.

 

Breekpunt was een opeenstapeling van life events. Ik gooide daarom het roer om, het moest anders. Vanaf toen zette ik mezelf op de 1e plaats in mijn leven en koos er vanaf dat moment alleen nog voor te doen wat mij energie geeft en het op mijn manier te doen, vanuit mijn volle potentie. Leef vanuit mijn intuïtie. Niet dat ik er niet meer voor anderen wilde zijn. Nee, ik help anderen nog steeds op een superkrachtige manier, maar nu zonder mezelf te verliezen. En daardoor dus nog beter!

 

De uitkomst van kiezen voor mezelf: ik woon op een magische plek, heb een bloeiend bedrijf, mooie liefde, werk met de leukste klanten. Door mijn inner upgrade kreeg ook mijn leven een enorme upgrade. Mijn omgeving is letterlijk met me mee veranderd. Ik leef nu mijn mooiste leven. Precies zoals ik het ooit droomde, dat is nu mijn werkelijkheid!

 

Met deze levenservaring en mijn 23 jaar ervaring als coach en trainer help ik nu andere vrouwen om dit ook te bereiken.

Maris van der Meulen
* strand hoed mand vk

Waarom ik deze Guide voor je heb gemaakt

 

Ik ontmoet veel vrouwelijke ondernemers en leiders die teveel ballen hooghouden, die het standaard te druk hebben, en die het ongelooflijk nodig hebben om eens even me-time voor zichzelf te nemen. Om te resetten, te verdiepen, te ontspannen en terug bij zichzelf te komen.

Maar ik weet ook dat je zonder begeleiding die me-time niet gauw zult nemen… 
Herkenbaar? 😉
Daarom deze One Day Retreat at home Guide!

Met deze True Power One Day Retreat – at home Guide zet je de eerste stap naar het leven van jouw waarheid. Je komt tot rust, in verbinding met wat voor jou belangrijk is en kunt weer met een frisse blik kijken naar jezelf en je leven. 

 

Je legt hiermee de basis voor jouw fijnste leven waarin jij centraal staat

Schaf je True Power One Day Retreat at Home aan en je kunt ‘m direct downloaden

De guide naar leven vanuit jouw waarheid