True Power One Day Retreat

true power one day retreat

In 5 stappen naar leven vanuit jouw waarheid

Ervaar wat het true power one day retreat voor je kan doen:

  Een heerlijk compleet en uitnodigend stappenplan voor je eigen One Day Retreat at home.

  Jouw welverdiende me-time; rust, ruimte, ontspanning en frisse inzichten


  • Creëer rust en ruimte voor jezelf
  • Ontdek de beste manier om te ontspannen
  • Verhoog direct je energie met zelfzorg tips en heerlijke gezonde recepten
  • Kom snel tot de beste inzichten
  • Kies bewust voor me-time en haal meer uit je leven

   

  Een inspirerende en prachtig vormgegeven guide waarmee je in 5 relaxte stappen terug bij jezelf komt. De shortcut naar leven vanuit jouw Waarheid. Voor slechts €29,95 is het van jou. Levenslang.


  Ik weet hoe je steeds maar door kan blijven lopen van de ene naar de andere afspraak en tussen de deadlines door niet echt tijd en ruimte voor jezelf kunt vinden. Zelfs als je een dag vrij bent puilt je agenda uit, klopt het?

   

  Maar die tijd voor jezelf, dat is wat je er ZELF in moet brengen, prioriteit geven aan jou! En dat is niet altijd makkelijk voor een leider of ondernemer zoals jij. Je wilt namelijk op alle plekken tegelijk zijn, en al die ballen hooghouden.

  Daarom heb ik iets voor je ontwikkeld, iets dat je helpt en waar je blij van wordt:

   

  True Power One Day Retreat at home

  energie weer opladen

  volledige ontspanning

  hernieuwde inzichten

  het true power one day retreat voor jou

 • Even helemaal NIETS moeten >> zodat je je energie weer kunt opladen
 • Gewoon (met) jezelf kunnen zijn >> en verbinden met je hartsverlangen
 • Jezelf VERWENNEN met heerlijke hapjes >> zodat je weer kunt genieten en tot jezelf komen in 5 effectieve stappen
 • Kom tot nieuwe inzichten over hoe jij meer Jouw Waarheid kunt leven, hier en nu!
 • Hi Maris, ziet er mooi uit 🙏🏻 je one day retreat guide en een mooi visitekaartje. Heerlijk foto's, goede recepten 👊🏻 lekker concreet verwoord!! 💛


  Wauw❤️ Je one day retreat komt echt bij me binnen. Met name over het stukje zelfliefde en de tekst over X. Los van dit positieve gevoel wat deze retreat bij me teweeg brengt, voel ik ook een enorme trots en liefde voor jou. Hoeveel positiviteit en liefde je hebt voor anderen en voor jezelf. Hoe jij bent gegroeid, dat je dit allemaal zelf hebt gedaan door om jezelf te geven en dit gevoel te willen doorgeven aan anderen. Kortom, wauw❤️


  Ervaar het zelf

  Schaf de guide aan en kom in 5 inspirerende stappen terug bij jezelf.

  Stap voor stap neem ik je mee naar wat jij kunt doen om 1 volledige dag voor jezelf te nemen en daar het beste uit te halen!

  “Een RETREAT is wat ik iedere vrouw gun die meer in harmonie met zichzelf en het leven wil leven. Door bewust afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen kun je uitzoomen en kom je al snel tot frisse inzichten.” – Maris

  Ik ben Maris

  Als (zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt 'op de weg naar boven'. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven of niet weten wat de volgende stap is. Ik zorg ervoor dat ze toegang krijgen tot hun inner excellence en de meest authentieke, beste versie van zichzelf worden. In balans, veerkrachtig en vanuit hun volledig potentieel.

  Écht leiderschap begint met zelfleiderschap: zelfbewustzijn, authenticiteit en een diepe verbinding met jezelf en anderen. Mijn benadering van (zelf)leiderschapscoaching is geworteld in empowerment en transformatie. 

  Zelf leid ik mijn leven vanuit de combinatie van mijn intuïtie & intelligentie en mijn vrouwelijke & mannelijke kracht. Maakte krachtige keuzes en bold moves, van officier bij de Koninklijke Luchtmacht tot de senior coach en mentor die ik nu ben. Ik woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had. 

  In mijn programma Path to Inner Excellence zorg ik ervoor dat ook jij toegang krijgt tot je inner excellence. Geholpen door een enorme dosis levenservaring, stevige opleidingen en mijn ervaring als coach, mentor en trainer sinds 1999.

  Creating change from within.

  With love,

  Waarom ik deze Guide voor je heb gemaakt

  Ik ontmoet veel vrouwelijke ondernemers en leiders die teveel ballen hooghouden, die het standaard te druk hebben, en die het ongelooflijk nodig hebben om eens even me-time voor zichzelf te nemen. Om te resetten, te verdiepen, te ontspannen en terug bij zichzelf te komen.

  Maar ik weet ook dat je zonder begeleiding die me-time niet gauw zult nemen…
  Herkenbaar? 😉


  Daarom deze One Day Retreat at home Guide!

  Met het True Power One Day Retreat (at home) zet je de eerste stap naar het leven van jouw waarheid. Je komt tot rust, in verbinding met wat voor jou belangrijk is en kunt weer met een frisse blik kijken naar jezelf en je leven. 

   

  Je legt hiermee de basis voor jouw fijnste leven waarin jij centraal staat

  • Plan je Retreat in je agenda
  • Print je Guide alvast uit, of
  • Zet 'm klaar op je laptop/tablet
  • Mooi notitieboek bij de hand
  • Neem je tijd
  • Geniet met volle teugen 🧡

  Schaf je True Power One Day Retreat at Home aan en je kunt ‘m direct downloaden

  De guide naar leven vanuit jouw waarheid