Habit tracker voor succes

Help jezelf om succesvolle gewoontes te creëren of te stabiliseren
“You’ll never change your life until you change something you do daily. The secret of your success is found in your daily routine.” ― John C. Maxwell

Een gewoonte is iets dat je ‘op de automatische piloot’ doet. Fijn, want gewoontes kosten minder energie dan bewust gedrag. Wil je je gedrag blijvend veranderen, leer jezelf dan een nieuwe gewoonte aan.

 

Gewoontes aanleren kunnen we allemaal, er zijn er in je leven vast flink wat naar binnen geslopen die je liever niet had. En ook waar je wel blij mee bent.


Maar hoe creëer je bewust een nieuwe gewoonte? Ik heb een stappenplan voor je. En natuurlijk, er valt veel meer over te vertellen. Dat doe ik uitgebreid tijdens de leiderschapscoachingsprogramma Path to Inner Excellence, daar is het een belangrijk onderwerp. Je kunt nog zulke mooie intenties, plannen en acties hebben, als je er geen gewoontes van maakt bereik je je doel niet…

 

Wil je direct downloaden? Klik op de button om de habit tracker te downloaden (PDF). Let op: sla het bestand eerst op voordat je het gaat invullen.

Nieuwe -succesvolle- gewoontes aanleren. Hoe doe je dat?

50%
Download hier je habit tracker
Waar zal ik het naar toe sturen? Je kunt je habit tracker direct downloaden
Je gegevens zijn veilig bij Power to Blossom
Ja, ik wil habits creëren en vasthouden
Your information is safe with us

Stappenplan succesvolle gewoontes 

Doel

Stel jezelf een specifiek doel en bedenk waarom je dit wilt gaan doen (je why). Let op: maak je gewoonte niet te groot, dat is lastig volhouden

Schrijf

Schrijf je nieuwe gewoonte op en waarom je dat wilt. Doe dat iedere dag. Niet in je telefoon of computer, om het echt tot je te laten doordringen doe je dat het beste op papier.

Koppel

koppel de gewoonte aan iets anders (een plek waar je bent, een deur die je door gaat, iets dat je doet (thee maken, ontbijten), een emotie die je voelt, de persoon met wie je bent). Dat helpt je om 'm te herinneren

Kalender

Zet het in de kalender, als alarm in je telefoon en doe het elke dag (zo vaak als je nodig acht) totdat het een gewoonte is.

Track it

Meet je vooruitgang elke dag, koppel aan jezelf terug of je het gedaan hebt. Hier komt de habit tracker in beeld, print 'm uit en vul je nieuwe habits aan (kolom links) en vink af wanneer je het gedaan hebt. Dagje overgeslagen? Zorg dat het geen 2 dagen worden, dan breek je de ketting.

Verbeter

Verbeter jezelf elke dag een beetje. Net iets langer, net iets sneller, zo maak je progressie zonder dat je het in de gaten hebt

Beloning

Stel een beloning in het vooruitzicht voor als je het 30 dagen hebt volgehouden (de tijd die nodig is om een gewoonte te creëren)

Coach

Lastig om vol te houden of weet je niet waar je moet beginnen? Laat je helpen door een coach om je te helpen focussen, te motiveren en samen te ontdekken wat jou helpt op weg naar je doel: een gelukkig leven vol rust, ruimte en vervulling.

Waarom habits creëren?


energie overhouden


tijd sparen


beter functioneren

Ik ben Maris

Als (zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik ondernemende vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt, die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven, die belangrijke keuzes willen maken of niet weten wat de volgende stap is. Ik zorg ervoor dat ze toegang krijgen tot hun inner excellence en de meest authentieke, beste versie van zichzelf worden. In balans, veerkrachtig en vanuit hun volledig potentieel.

Écht leiderschap begint met zelfleiderschap: zelfbewustzijn, authenticiteit en een diepe verbinding met jezelf en anderen. Mijn benadering van (zelf)leiderschapscoaching is geworteld in empowerment en transformatie. 

Zelf leid ik mijn leven vanuit de combinatie van mijn intuïtie & intelligentie en mijn vrouwelijke & mannelijke kracht. Maakte krachtige keuzes en bold moves, van officier bij de Koninklijke Luchtmacht tot de senior coach en mentor die ik nu ben. Ik woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had. 

In mijn programma Path to Inner Excellence zorg ik ervoor dat ook jij toegang krijgt tot je inner excellence. Geholpen door een enorme dosis levenservaring, stevige opleidingen en mijn ervaring als coach, mentor en trainer sinds 1999.

Creating change from within.

With love,

habit tracker voor jou

Nieuwe gewoontes creëren die blijven? Creëer succesvolle gewoontes en keep yourself on track met deze handige habit tracker.
Je gegevens zijn veilig bij Power to Blossom