Guide Terugkijken & Verlangen

Guide Terugkijken & Verlangen

Stel je voor dat je een nieuw jaar (of een nieuwe maand) binnenstapt en je afgestemd voelt op je diepste verlangens. Dat je een duidelijke visie hebt voor het komende jaar en klaar bent om duidelijke, op elkaar afgestemde veranderingen in je leven te integreren.

 

Just imagine dat iemand je bij de hand neemt en je precies díe vragen stelt die je helpen om daar te komen. Zodat jij alleen maar in alle rust de vragen hoeft te laten binnenkomen en het antwoord in je op te laten komen. Luisterend naar het gefluister van jouw diepste verlangens. En je deze kunt vastleggen zodat je daarna een plan kunt maken om het werkelijkheid te laten worden.

 

Dit is een levensveranderend proces dat ik de afgelopen jaren meerdere keren per jaar doe, om zo mijn meest vervullende leven te creëren. Omdat ik voel dat het mij zo helpt,  heb ik er een Guide, een inspiratieboek, een werkboek, voor jou van gemaakt dat je zal ondersteunen om een heerlijk vervullend leven te leiden, op basis van dat waar je ten diepste naar verlangt.

Anneke Drijver, Improve your Business English

Anneke Drijver

Ik vul 'm elk jaar in!

Sta je op het punt om de afgelopen periode te evalueren en het nieuwe jaar positief en strijdlustig te lijf te gaan (zoals ik)? Koop dan de Guide van Maris! Handig, to the point, luchtig en diep en met precies de juiste vragen!

Wat krijg je?

  • Je krijgt een prachtig opgemaakte Guide van 40 pagina’s. Digitaal, in full color.
  • Je kunt de Guide printen, zodat je het op papier kunt invullen, maar kunt er ook voor kiezen om het digitaal te doen, in de beschrijfbare PDF 
  • Ik stel je inspirerende vragen die je stap voor stap helpen om terug te kijken naar de afgelopen periode (bijvoorbeeld afgelopen maand, 6 maanden of jaar) en bewust je verlangens te ontdekken voor de tijd die voor je ligt. It’s time to thrive!
  • De vragen heb ik afgewisseld met inspirerende quotes
  • Het enige dat jij hoeft te doen: een fijne rustige plek opzoeken en je hoofd en hart laten spreken
Guide Terugkijken & Verlangen
Reflecteren en doelen stellen

en daarnaast:

  • Mijn beste tips vanuit jarenlang reflecteren:  terugkijken en ontdekken waarnaar ik verlang
    • De kans om je heel voordelig door me te laten begeleiden:


Nog meer halen uit de Guide (met €75 korting)?

Gun jezelf dan een persoonlijke coachingssessie van een uur met mij, via zoom. We kijken terug op de belangrijkste hoogte- en dieptepunten, halen boven water wat onzichtbaar bleef voor je en ontdekken wat jouw wensen en verlangens voor de komende periode zijn. Na afloop van ons gesprek weet je hoe je ze ook echt kunt gaan waarmaken!

Weet jij al welke kant je op wilt het komende jaar? Als je je pad nog niet hebt uitgestippeld of wel wat tips voor de juiste route kunt gebruiken, schaf dan vlug de Guide van Power to Blossom aan. Super fijn!

Ingrid

Ik ben Maris

Als (zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik ondernemende vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt, die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven, die belangrijke keuzes willen maken of niet weten wat de volgende stap is. Ik zorg ervoor dat ze toegang krijgen tot hun inner excellence en de meest authentieke, beste versie van zichzelf worden. In balans, veerkrachtig en vanuit hun volledig potentieel.

Écht leiderschap begint met zelfleiderschap: zelfbewustzijn, authenticiteit en een diepe verbinding met jezelf en anderen. Mijn benadering van (zelf)leiderschapscoaching is geworteld in empowerment en transformatie. 

Zelf leid ik mijn leven vanuit de combinatie van mijn intuïtie & intelligentie en mijn vrouwelijke & mannelijke kracht. Maakte krachtige keuzes en bold moves, van officier bij de Koninklijke Luchtmacht tot de senior coach en mentor die ik nu ben. Ik woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had. 

In mijn programma Path to Inner Excellence zorg ik ervoor dat ook jij toegang krijgt tot je inner excellence. Geholpen door een enorme dosis levenservaring, stevige opleidingen en mijn ervaring als coach, mentor en trainer sinds 1999.

Creating change from within.

With love,

Ja, ik wil reflecteren en vooruitkijken met een concreet stappenplan