Guide Terugkijken & Verlangen

schrijven aan zee

Stel je voor dat je een nieuw jaar (of een nieuwe maand) binnenstapt en je afgestemd voelt op je diepste verlangens. Dat je een duidelijke visie hebt voor het komende jaar en klaar bent om duidelijke, op elkaar afgestemde veranderingen in je leven te integreren.

 

Just imagine dat iemand je bij de hand neemt en je precies díe vragen stelt die je helpen om daar te komen. Zodat jij alleen maar in alle rust de vragen hoeft te laten binnenkomen en het antwoord in je op te laten komen. Luisterend naar het gefluister van jouw diepste verlangens. En je deze kunt vastleggen zodat je daarna een plan kunt maken om het werkelijkheid te laten worden.

 

Dit is een levensveranderend proces dat ik de afgelopen jaren meerdere keren per jaar doe, om zo mijn meest vervullende leven te creëren. Omdat ik voel dat het mij zo helpt,  heb ik er een Guide, een inspiratieboek, een werkboek, voor jou van gemaakt dat je zal ondersteunen om een heerlijk vervullend leven te leiden, op basis van dat waar je ten diepste naar verlangt.

Anneke Drijver review

Sta je op het punt om de afgelopen periode te evalueren en het nieuwe jaar positief en strijdlustig te lijf te gaan (zoals ik)? Koop dan de Guide van Maris! Handig, to the point, luchtig en diep en met precies de juiste vragen!

Anneke Drijver

Logo swoosh - transparant 30

wat krijg je?

  • Je krijgt een prachtig opgemaakte Guide van 40 pagina’s. Digitaal, in full color.

 

  • Je kunt de Guide printen, zodat je het op papier kunt invullen, maar kunt er ook voor kiezen om het digitaal te doen, in de beschrijfbare PDF 

 

  • Ik stel je inspirerende vragen die je stap voor stap helpen om terug te kijken naar de afgelopen periode (bijvoorbeeld afgelopen maand, 6 maanden of jaar) en bewust je verlangens te ontdekken voor de tijd die voor je ligt. It’s time to thrive!

 

  • De vragen heb ik afgewisseld met inspirerende quotes

 

  • Het enige dat jij hoeft te doen: een fijne rustige plek opzoeken en je hoofd en hart laten spreken
Guide Terugkijken en verlangen
Guide terugkijken & verlangen kt

en daarnaast:

  • Mijn beste tips vanuit jarenlang reflecteren:  terugkijken en ontdekken waarnaar ik verlang
  • De kans om je heel voordelig door me te laten begeleiden:

Nog meer halen uit de Guide (met €75 korting)?

Gun jezelf dan een persoonlijke coachingssessie van een uur met mij, via zoom. We kijken terug op de belangrijkste hoogte- en dieptepunten, halen boven water wat onzichtbaar bleef voor je en ontdekken wat jouw wensen en verlangens voor de komende periode zijn. Na afloop van ons gesprek weet je hoe je ze ook echt kunt gaan waarmaken!

Weet jij al welke kant je op wilt het komende jaar? Als je je pad nog niet hebt uitgestippeld of wel wat tips voor de juiste route kunt gebruiken, schaf dan vlug de Guide van Power to Blossom aan. Super fijn!

Ingrid

Hi, ik ben Maris van der Meulen en ik neem je graag mee in een van mijn rituelen.

 

Terugkijken helpt me namelijk steeds weer om te genieten van wat er is geweest. Het is zo makkelijk om alleen te kijken naar de dingen waar je niet blij mee was. Terugkijken wakkert mijn verlangen aan om de komende tijd de mooie dingen nóg een keer te doen en om daar weer nieuwe gave dingen aan toe te voegen. Zowel zakelijk als privé.

 

Terugkijken kun je doen aan het einde van het jaar, maar natuurlijk ook halverwege, rond je verjaardag of eens per kwartaal. Vind je eigen ritme. Veel plezier met invullen, geniet van het proces. Ik wens je een prachtige en gelukkige tijd!

Maris van der Meulen rots

Reflecteren, je ware verlangens ontdekken en een heldere visie voor 2024 creëren?

Koop de Guide Terugkijken & Verlangen als prachtig (kerst)cadeautje 🎄 voor jezelf of iemand die je lief is.
Ik wil de Guide aanschaffen
Guide
close-link