Een andere kijk op de wereld
18 november 2014 
1 min. leestijd

Een andere kijk op de wereld

Mooie quote over je referentiekader Neem je eigen kijk op de wereld eens onder de loep. Wat is jouw referentiekader, hoe kijk je naar je eigen prestaties en die van je team? En welke mogelijkheden zie je voor verbetering? Soms zit je vast in je eigen blikveld. Daar ben je echt niet de enige in. Jouw referentiekader is niet voor niets jouw referentiekader! Natuurlijk kleurt ook mijn wereldkaart regelmatig de werkelijkheid. Weet ik zeker dat hoe ik het zie, de waarheid is. Een mooie uitspraak in dit kader vind ik "de kaart is niet het gebied". Met andere woorden "hoe jij de dingen ziet is jouw werkelijkheid, niet DE werkelijkheid". En dan ben ik blij dat ik weet dat dit het geval is, dat het soms tijd is om de interne ramen weer eens te lappen en mijn ideeen bij iemand te checken en aan te kunnen scherpen. Wil jij andere resultaten behalen, dan is het tijd voor een nieuwe, schone, blik. Kun je dat zelf? Vaak brengt de scherpe blik van een betrokken buitenstaander nieuwe mogelijkheden. Samen sparren en op weg naar nieuwe resultaten. Neem contact met me op en we maken een afspraak. Ik denk graag met je mee. Wat wil jij anders in je leven (privé en zakelijk)? Laat je reactie hieronder achter, ik hoor graag van je!  
Over de schrijver
Reactie plaatsen