Mijn aanbod voor jou

Klaar om volledig de leiding over je leven te nemen? Toe aan energie en innerlijke rust zodat je succesvoller én gelukkiger bent? Kijk om te zien hoe ik je kan begeleiden.

 

Mijn tip voor jou:

Je bent hier niet voor niets. Wat ik je voorstel is om als eerste een Take the Lead sessie te boeken. Zo ontdek je direct je hartsverlangens, besef je wat je saboteert en hoe je dat kunt stoppen. En krijg je inzicht in hoe je meer energie en innerlijke rust in je leven kunt creëren.

 

Of boek direct je Matchgesprek om kennis te maken en al je vragen rondom jouw  persoonlijke groei en onze eventuele samenwerking met mij te bespreken.

Take the lead sessie

Take the Lead sessie

Ontdek hoe je de leiding neemt over je leven, waardoor je gefocust bent, betere resultaten behaalt en innerlijke rust voelt

Wordt er aan alle kanten aan je getrokken en heb je het gevoel dat je overwhelmed bent? Ik help je om te ontdekken wat je hartsverlangens zijn, rust en ruimte in je leven te creëren en prioriteiten te stellen, zodat je succesvoller en gelukkiger bent.

 

Tijdens zo’n Take the Lead sessie

  • Ontdek je je hartsverlangens
  • Leer je herkennen wat je saboteert en hoe je dat stopt
  • Onthul ik je de stappen om keuzes te maken
  • Krijg je inzicht in wat je kunt doen voor meer innerlijke rust én energie in je leven
VIP coaching in Spanje

VIP coaching in Spanje

Verander je identiteit, verander je leven

Wordt er van alle kanten aan je getrokken terwijl jij teveel borden in de lucht houdt? Wil je stappen zetten (of wordt dat van je verwacht), maar is er iets dat je tegenhoudt? Wil je keuzes maken maar blijf je in kringetjes ronddraaien? Ben je moe, heb je vaak te weinig energie? Wil je je eigen keuzes maken en niet langer het plan van iemand anders leven? Zou je simpelweg succesvol en gelukkig willen zijn?

 

Ik begeleid je graag met VIP Coaching in Spanje. Samen gaan we de transformatie aan en creëren rust & ruimte in jouw drukke leven, brengen je volle hoofd tot rust en tappen in op jouw gevoel en intuïtie. Zodat jij voor jezelf gaat staan, moeiteloos succesvol bent in je werk en vol energie en innerlijke rust je fijnste leven creëert.

 

Weten of we een goede match zijn? Kijk voor reviews van klanten en alle info op de pagina over VIP coaching en stuur me gerust een bericht via ‘contact‘ of een email. Of boek direct je Matchgesprek. Dan spreken we elkaar en kun je meteen zowel inhoudelijk als persoonlijk kennismaken met mij. En ik met jou! Hier boek je je Matchgesprek.

online coaching

TRUE POWER ONLINE COACHING TRAJECT

Stop met jezelf saboteren en creëer jouw fijnste leven

Online intensieve stappen zetten, vanaf je eigen plek

 

We zien en horen elkaar via zoom en hebben intensief contact, ook tussen de sessies. Daardoor heeft de coaching in korte tijd veel impact en zie je jezelf al snel grote stappen zetten.

 

Ik bied je 2 trajecten waarin we samen online grote stappen zetten:

  • Deep Dive Online coaching
  • Fast Forward Online coaching

 

Klik op de foto of hieronder voor alle info.

Hi, ik ben Maris

 

Ik ben Maris, Transformation en Leadership Coach en word ook Bewustmaker genoemd. Ik heb de gave om vrouwen echt te zien voor wie ze zijn. Zodat ze eindelijk ook zichzelf gaan zien, hun echte power (h)erkennen, durven te kiezen voor zichzelf en bewust & zelfverzekerd vormgeven aan hun toekomst.

 

Samen gaan we die transformatie aan en creëren we rust & ruimte in jouw drukke leven, brengen je volle hoofd tot rust en tappen we in op jouw gevoel en intuïtie.

 

Zodat jij voor jezelf gaat staan, moeiteloos succesvol bent in je werk en vol energie en innerlijke rust je fijnste leven creëert.