Mijn aanbod

Klaar om te floreren als leider van je leven, team, bedrijf? Klaar om die magnetische leider te worden die al in je zit? En wil je tegelijkertijd succesvol zijn en je mooiste leven vol vervulling leiden? Maar vanaf nu met ease. Want het leven is niet bedoeld om moeilijk en zwaar te zijn of te voelen. Het mag licht aanvoelen, met ease dus.

 

In het programma dat ik je aanbied begeleid ik je precies daar naar toe. Naar magnetisch zijn als de leider van je leven, team, bedrijf. Je ambities bereiken én je leven vol vervulling leiden. Want dat kan! Hieronder klik je door naar mijn Leiderschapsprogramma: Path to Inner Excellence.

 

Wil je het er vrijblijvend over hebben en onze klik ervaren, plan dan hieronder je gesprek in.

Call met Maris

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om de magnetische leider van je leven, team of bedrijf te zijn? Of dit jouw pad kan zijn? Plan dan een gesprek in. Dan ervaren we direct onze klik. Mijn expertise en achtergrond lees je hier op de site. Maar juist ons persoonlijke contact vind ik ongelooflijk belangrijk, zodat we weten of we alles uit onze samenwerking kunnen halen.

Mijn dagen met Maris in Malaga waren een regelrechte ‘game changer’ voor mij. Ik wilde van mijn faalangst af, ‘lichter’ in het leven staan en aan mijn stressbestendigheid werken.

 

Door de coaching heb ik daadwerkelijk ervaren dat ik zelf de sleutel in handen heb tot een relaxter en gelukkiger leven. Ik kan nu beter omgaan met druk, haal meer uit mezelf terwijl dat minder moeite lijkt te kosten.

 

Waarmee Maris me het meest geholpen heeft en wat ook het meeste indruk maakte in Malaga, was het afscheid nemen van de verhalen die ik mezelf al mijn hele leven vertelde en waarmee ik me identificeerde. Dat letterlijke afscheid van mijn levensverhaal voelde als een nieuwe start vol nieuwe kansen.

 

In onze interactie heb ik continu openheid, vertrouwen en steun ervaren. Een luisterend oor maar tevens liefdevolle confrontatie wanneer nodig. Maris laat je op allerlei manieren ontdekken wat je eigen ‘limiting beliefs’ zijn en ook waar je kracht zit. Vervolgens leer je hoe je anders naar je persoonlijke uitdagingen kunt kijken. Loslaten dus en er iets helpends voor in de plaats zetten.

 

Als je het idee hebt dat je vastloopt, of dat je jezelf ‘in de weg zit’ (wat je eigen geluk ‘in de weg staat’), kan ik de coaching van Maris zeker aanraden. Haar integrale aanpak kan écht het verschil maken.

Lees meer

Annebelle Wijnen, Global Communications Manager

Annebelle Wijnen

Global Communications Manager

Path to Inner Excellence leiderschapscoaching

Het Path to Inner Excellence (1:1)

Laat je belemmerende denkpatronen los en leef vanuit jouw authentieke kracht en jouw waarheid

Drukke baan of een leven als ondernemer en er volledig willen zijn voor je omgeving is een pittige combi. Je hebt alles en toch voel je je niet gelukkig en vervuld. Je hebt altijd gedaan wat anderen van je verwachten, maar dat beklemt je steeds vaker. Want wat wil jij nou? Zou je rust en ruimte voor jezelf willen creëren en eindelijk een leven vol vervulling willen leven?

 

Ik begeleid je graag in het 1:1 coachingsprogramma Path to Inner Excellence. Ik help je te realiseren waar je naar verlangt in je werk en leven, door je belemmerende denkpatronen los te laten en te leven vanuit jouw authentieke kracht en waarheid. Jezelf echt te zien en keuzes te maken die in lijn zijn met waar je voor staat. Zo ga je rust, ruimte en vervulling ervaren.

 

Dat doe ik met mijn bewezen methode, waarin ik werk met verschillende technieken als gesprekken, oefeningen en visualisaties. Zo gaan we de diepte in, waardoor echte transformaties plaatsvinden.

 

Je kunt alles lezen over 1:1 coaching in het Path to Inner Excellence. Of plan direct je Call zodat we kunnen praten over jouw specifieke situatie. 

Ik ben Maris

Ik ben Leiderschapscoach en -mentor voor vrouwen (leiders, leidinggevenden, managers, CEO’s, ondernemers met een team) uit Nederland, die willen floreren als leider binnen hun leven, team, bedrijf. En tegelijkertijd hun mooiste leven vol vervulling willen leiden.

 

Datzelfde geldt voor mij: Ik koos ervoor om alleen nog te leven en leiden op een manier die mij vervulling en energie geeft en precies bij mij past. Vanuit mijn volle potentie en mijn authentieke vrouwelijke kracht. Vol verbinding, krachtig en warm. Ik leef en leid vanuit de combinatie van mijn intuïtie en intelligentie, hart en hoofd. Maakte krachtige keuzes en bold moves, van officier bij de Koninklijke Luchtmacht tot de coach en mentor die ik nu ben. Ik woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had.

 

Ik geloof dat je het meest gelukkig bent wanneer je vanuit je authentieke kracht leeft en leidt. Wanneer je de magnetische leider bent die je in je hebt.  Met authenticiteit, verbinding, communicatie, charisma, verantwoordelijkheid, helderheid, visie en innerlijke rust als leidraad.

 

In mijn programma Path to Inner Excellence begeleid ik je precies daar naar toe, geholpen door een enorme dosis levenservaring, stevige opleidingen en mijn ervaring als coach, mentor en trainer sinds 1999.

 

Magnetic leadership with ease

 

With love,