Mijn aanbod voor jou

Toe aan meer innerlijke rust en volop energie? Ben je klaar met het gevoel geleefd te worden en wil je zelf de regie over je leven nemen? Scroll om te zien hoe ik je kan begeleiden.

 

Mijn advies

Je bent hier niet voor niets. Wat ik je voorstel is om meteen je afspraak voor een Clarity Call in te plannen. Zo krijg je meteen meer helderheid over dat waar jij tegenaan loopt én geef ik je de stappen die jij kunt zetten naar innerlijke rust, meer energie en de regie over je leven. Gratis en vrijblijvend.

Power to Blossom - Clarity Call

GRATIS Clarity Call

Ontdek welke stappen jou helpen zelf de regie te nemen

Ontdek in een gratis Clarity Call hoe jij kunt leren om de regie over je leven te nemen, zodat je gaat leven vanuit je innerlijke kracht. Op weg naar vrijheid, rust in je hoofd en genieten van een leven dat bij jou past.

 

Wil je leven in plaats van je geleefd te voelen? Wil je stoppen met pleasen en anderen belangrijker te vinden dan jezelf? Leren om te leven (zakelijk en privé) vanuit innerlijke kracht en innerlijke wijsheid? Of ben je benieuwd op welke manier werken met mij je verder zou kunnen helpen?

Power to Blossom - Blossom in Spain Retreat

Blossom in Spain Retreat, kom tot bloei in Spanje

Van geleefd worden naar grip op je leven

Neem zelf de regie over je leven

Wil jij meer uit je leven halen? Leren hoe je vanuit verlangen en innerlijk vertrouwen kunt leven? De patronen en overtuigingen die je belemmeren aanpakken?

 

Ga dan mee naar Spanje voor een life-changing Retreat op een fantastische locatie. Ik leer je om voor jezelf te kiezen en je eigen grenzen aan te geven – zonder egoïstisch te zijn. Leven vanuit je innerlijke kracht en wijsheid. 

 

Om reviews van eerdere deelnemers te bekijken en alle info te lezen kijk je hier: www.BlossominSpain.nl. Je kunt er ook (gratis) een uitgebreide brochure aanvragen.

1 op 1 coaching - Power to Blossom

personal coaching (1 op 1 in Spanje of online )

Leef vanuit je innerlijke kracht en wijsheid!

Ben je er klaar voor om zelf de regie over je leven te nemen? Je belemmerende patronen en overtuigingen aanpakken en vanuit vertrouwen keuzes maken die bij jou passen?

 

In een individueel coachingsprogramma (persoonlijk in Spanje of online via WhatsApp video, FaceTime of Skype) werken we aan jouw specifieke situatie. Ik houd je een spiegel voor, daag je uit en denk met je mee. Volledig op maat, voor jou.

 

Weten of we een goede match zijn? Kijk op de coachings-pagina en laten we vrijblijvend kennismaken. Je kunt direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek (Clarity Call) in mijn online agenda.

Workation to Blossom 2 - 7 juni a.s.

Verlang je naar inspiratie, even afstand nemen & ontspannen?

AAN je bedrijf werken in plaats van erIN, afstand nemen voor een frisse blik en opnieuw focussen op wat je écht wilt? Maar ben je ook toe aan ontspanning, even tijd voor jezelf? Dan is de Workation to Blossom echt iets voor jou! Van 2 tot en met 7 juni.
Naar Workation to Blossom
Blossom in Spain Retreat
close-link