Mijn aanbod voor jou

Toe aan meer innerlijke rust en volop energie? Ben je klaar met het gevoel geleefd te worden en wil je zelf de regie over je leven nemen? Scroll om te zien hoe ik je kan begeleiden.

 

Mijn advies

Je bent hier niet voor niets. Wat ik je voorstel is om meteen je afspraak voor een Clarity Call in te plannen. Zo krijg je meteen meer helderheid over dat waar jij tegenaan loopt én geef ik je de stappen die jij kunt zetten naar innerlijke rust, meer energie en de regie over je leven. Gratis en vrijblijvend.

Power to Blossom - Clarity Call

GRATIS Clarity Call

Ontdek welke stappen jou helpen echt je EIGEN leven te leiden

Ontdek in een gratis Clarity Call hoe jij kunt leren om de regie over je leven te nemen, zodat je echt je EIGEN leven gaat leiden, niet langer gebaseerd op anderen. Op weg naar vrijheid, innerlijke rust en genieten van een leven dat bij jou past.

 

Wil je leven in plaats van je geleefd te voelen? Wil je stoppen met pleasen en anderen belangrijker te vinden dan jezelf? Leren om niet alleen je slimme hoofd te gebruiken, maar ook te voelen je innerlijke wijsheid (intuïtie) in te zetten (zakelijk en privé) Of ben je benieuwd op welke manier werken met mij je verder zou kunnen helpen?

 

Je kunt direct een afspraak maken in mijn online agenda, op een moment dat jou past.

Power to Blossom - Blossom in Spain Retreat

Blossom in Spain Retreat

Kom tot bloei & in balans in Spanje

Neem zelf de regie over je leven

Kijk jij uit naar positieve verandering in je leven? Naar je rugzak leegmaken, je batterijen opladen, naar keuzes maken die echt bij jou passen, zonder eerst te denken aan alles en iedereen? Naar durven te vertrouwen en weten dat het goed is wie je bent en wat je doet?

 

Ga dan mee naar Spanje voor een life-changing Retreat op een fantastische locatie. Ik leer je om je EIGEN leven te leiden waarbij je niet langer alleen je slimme hoofd inzet, maar ook je gevoel en innerlijke wijsheid (intuïtie) leert benutten.

 

Om reviews van eerdere deelnemers te bekijken, de aankomende data en alle info te lezen kijk je hier: www.BlossominSpain.nl. Je kunt er ook (gratis) een uitgebreide brochure aanvragen.

doorbraakcoaching - Power to Blossom

Doorbraak coaching in Spanje

(personal coaching, lifecoaching of executive coaching)

Loop je vast? Herken je soms jezelf niet meer, laat staan je eigen behoeften en gevoelens? Wil je stappen zetten maar lukt dat je niet? Ben je klaar met het ‘slachtoffergevoel’ waarin je blijft hangen door wat in je leven is gebeurd? Wil je je eigen keuzes maken en niet langer het plan van iemand anders leven?

 

Ik begeleid je graag in Spanje met Doorbraak coaching (personal coaching, life coaching of executive coaching). Ik leer je om je EIGEN leven te leiden (zakelijk en privé). Door zelf de regie te nemen, je eigen keuzes te maken en je niet langer te laten tegenhouden door de situatie, anderen of die kritische stem in je eigen hoofd.

 

Naast mijn tomeloze enthousiasme, positiviteit, enorme betrokkenheid, professionaliteit en praktische insteek werk ik intuïtief. Volledig afgestemd op jou.

 

Weten of we een goede match zijn? Kijk voor reviews van klanten en alle info op de pagina over Doorbraak coaching en laten we vrijblijvend kennismaken. Je kunt direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek (Clarity Call) in mijn online agenda.

Coronatijd gebruiken om je te ontwikkelen?

Tijdelijk coach ik je ook op afstand. Jij en ik beiden in beeld, op onze eigen plek. Alsof we toch naast elkaar zitten. Tegen gereduceerd tarief. Omdat ik je snap en je graag help als je in een situatie zit die verre van fijn is.

Interessant voor je? Maak een afspraak in m'n online agenda, dan bellen we vrijblijvend. Of stuur een berichtje.
Maak een afspraak
Mariska
close-link