Mijn aanbod

Voel je dat je de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt ‘op weg naar boven’? Merk je dat je stagneert op bepaalde gebieden in je leven of niet weet wat de volgende stap is? 

Hoe zou het zijn als toegang zou krijgen tot je inner excellence en de meest authentieke, beste versie van jezelf? Niet voor externe validatie of erkenning, maar om je volledig potentieel in te zetten. Met balans, veerkracht en alignment met je diepste waarden en verlangens als basis.

In het (zelf)leiderschapsprogramma Path to Inner Excellence begeleid ik je precies daar naar toe. Naar jouw inner excellence. Hieronder klik je door naar het Path to Inner Excellence.

 

Wil je het er vrijblijvend over hebben en onze klik ervaren, plan dan hieronder je gesprek.

Kennismakingscall met Maris

Spreekt het bovenstaande je aan, voel je dat het over jou gaat? Laten we kennismaken, dan bespreken we waar je tegenaan loopt of waarnaar je verlangt en kan ik je ideeën geven hoe daar te komen.

 

Klik op de knop en plan je gesprek in, dan ontmoeten we elkaar binnenkort via zoom.

Annebelle Wijnen

Global communications Manager

"Mijn dagen met Maris in Malaga waren een regelrechte ‘game changer’ voor mij"

“Mijn dagen met Maris in Malaga waren een regelrechte ‘game changer’ voor mij. Ik wilde van mijn faalangst af, ‘lichter’ in het leven staan en aan mijn stressbestendigheid werken.

 

Door de coaching heb ik daadwerkelijk ervaren dat ik zelf de sleutel in handen heb tot een relaxter en gelukkiger leven. Ik kan nu beter omgaan met druk, haal meer uit mezelf terwijl dat minder moeite lijkt te kosten.

 

Waarmee Maris me het meest geholpen heeft en wat ook het meeste indruk maakte in Malaga, was het afscheid nemen van de verhalen die ik mezelf al mijn hele leven vertelde en waarmee ik me identificeerde. Dat letterlijke afscheid van mijn levensverhaal voelde als een nieuwe start vol nieuwe kansen.

 

In onze interactie heb ik continu openheid, vertrouwen en steun ervaren. Een luisterend oor maar tevens liefdevolle confrontatie wanneer nodig. Maris laat je op allerlei manieren ontdekken wat je eigen ‘limiting beliefs’ zijn en ook waar je kracht zit. Vervolgens leer je hoe je anders naar je persoonlijke uitdagingen kunt kijken. Loslaten dus en er iets helpends voor in de plaats zetten.

 

Als je het idee hebt dat je vastloopt, of dat je jezelf ‘in de weg zit’ (wat je eigen geluk ‘in de weg staat’), kan ik de coaching van Maris zeker aanraden. Haar integrale aanpak kan écht het verschil maken.”


Lees hier meer

Path to inner excellence (1:1)

In het 1:1 (zelf)leiderschapscoaching programma Path to Inner Excellence begeleid ik je naar jouw Inner excellence. We creëren en verstevigen de 3 fundamenten van inner excellence: ease, power en connection.

Ik help je  te realiseren waar je naar verlangt in je werk en leven, door jezelf echt te zien, keuzes te maken die precies bij je passen en de blokkades en niet werkende patronen die je naar beneden halen los te laten. Of het nu gaat om externe druk, zelfopgelegde verwachtingen of beperkende overtuigingen, Zo ga je balans, veerkracht en vervulling ervaren.

Dat doe ik met mijn bewezen methode, waarin ik werk met verschillende technieken als gesprekken, oefeningen en visualisaties. Zo gaan we de diepte in, werken op bewust én onderbewust niveau waardoor blijvende transformaties plaatsvinden.

Ik ben Maris

Als (zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik ondernemende vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt, die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven, die belangrijke keuzes willen maken of niet weten wat de volgende stap is. Ik zorg ervoor dat ze toegang krijgen tot hun inner excellence en de meest authentieke, beste versie van zichzelf worden. In balans, veerkrachtig en vanuit hun volledig potentieel.

Écht leiderschap begint met zelfleiderschap: zelfbewustzijn, authenticiteit en een diepe verbinding met jezelf en anderen. Mijn benadering van (zelf)leiderschapscoaching is geworteld in empowerment en transformatie. 

Zelf leid ik mijn leven vanuit de combinatie van mijn intuïtie & intelligentie en mijn vrouwelijke & mannelijke kracht. Maakte krachtige keuzes en bold moves, van officier bij de Koninklijke Luchtmacht tot de senior coach en mentor die ik nu ben. Ik woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had. 

In mijn programma Path to Inner Excellence zorg ik ervoor dat ook jij toegang krijgt tot je inner excellence. Geholpen door een enorme dosis levenservaring, stevige opleidingen en mijn ervaring als coach, mentor en trainer sinds 1999.

Creating change from within.

With love,


Monique Aarts

Casa Select

"Van stagneren op veel gebieden naar op een lichte manier vol innerlijke kracht en innerlijke rust in het leven staan"

“Wat een enorm bijzondere ervaring. Maris zorgt er echt voor dat je in 3 dagen de Power krijgt to Blossom. Van stagneren op veel gebieden naar op een lichte manier vol innerlijke kracht en innerlijke rust in het leven staan.

 

Tot in de finesse verzorgt, alles klopt. Maris neemt je mee, ontvangt je met open armen, laat je in 3 dagen tot de kern van je ‘zijn’ komen en helpt je op weg naar de beste versie van jezelf.

 

Ze vraagt en gidst je door je leven en langs de obstakels. En als je de antwoorden even niet weet, als ze even niet komen, dan weet ze supersnel en op een natuurlijke manier je zover te krijgen dat de antwoorden wel uit je pen vloeien of uit je mond komen.

 

Ze komt supersnel tot de kern, de echte essentie. Ze laat je zijn. Houdt je ook die spiegel voor die je nodig hebt. Drie dagen, intens, op een mooie, liefdevolle manier, zonder oordeel. Ze maakt het licht, zelfs zo’n zwaar proces.

 

Ik heb me verbaasd wat Maris me in 3 dagen heeft laten bereiken. Ik sta nu anders in het leven en ik ga weer kleur geven aan mijn leven. Het is de totale experience, het grootste cadeau dat je jezelf kan geven.

 

Super dankbaar, dank je wel, Maris. Je hebt weer kleur gegeven aan mijn leven.”


Lees hier meer

Download gratis je Guide to inner excellence 

Voel je dat je geleefd wordt, dat je uit verbinding met jezelf bent of stagneert op bepaalde gebieden in je leven? Deze uitgebreide Guide is jouw stappenplan naar inner excellence. Naar de beste, meest authentieke versie van jezelf. Boordevol praktische tools en strategieën.
50%
Download de Guide to inner excellence
Waar zal ik de Guide naar toe sturen? Je kunt 'm direct downloaden.
Ja, stuur me de Guide
Guide to inner excellence