Mijn aanbod voor jou

Toe aan meer innerlijke rust en volop energie? Ben je klaar met het gevoel geleefd te worden en wil je zelf de regie over je leven nemen? Scroll om te zien hoe ik je kan begeleiden.

 

Mijn advies

Je bent hier niet voor niets. Wat ik je voorstel is om meteen je afspraak voor een Clarity Call in te plannen. Zo krijg je meteen meer helderheid over dat waar jij tegenaan loopt én geef ik je de stappen die jij kunt zetten naar innerlijke rust, meer energie en de regie over je leven. Gratis en vrijblijvend.

Power to Blossom - Clarity Call

GRATIS Clarity Call

Ontdek welke stappen jou helpen echt je EIGEN leven te leiden

Ontdek in een gratis Clarity Call hoe jij kunt leren om de regie over je leven te nemen, zodat je echt je EIGEN leven gaat leiden, niet langer gebaseerd op anderen. Op weg naar vrijheid, innerlijke rust en genieten van een leven dat bij jou past.

 

Wil je leven in plaats van je geleefd te voelen? Wil je stoppen met pleasen en anderen belangrijker te vinden dan jezelf? Leren om niet alleen je slimme hoofd te gebruiken, maar ook te voelen je innerlijke wijsheid (intuïtie) in te zetten (zakelijk en privé) Of ben je benieuwd op welke manier werken met mij je verder zou kunnen helpen?

 

Je kunt direct een afspraak maken in mijn online agenda, op een moment dat jou past.

online coaching

TRUE POWER ONLINE COACHING TRAJECT

Stop met jezelf saboteren en creëer jouw fijnste leven

Online intensieve stappen zetten, vanaf je eigen plek

 

We zien en horen elkaar via zoom en hebben intensief contact, ook tussen de sessies. Daardoor heeft de coaching in korte tijd veel impact en zie je jezelf al snel grote stappen zetten.

 

Ik bied je 2 trajecten waarin we samen online grote stappen zetten:

  • Deep Dive Online coaching
  • Fast Forward Online coaching

 

Klik op de foto of hieronder voor alle info.

VIP coaching in Spanje

VIP coaching in Spanje

Verander je identiteit, verander je leven

Loop je vast? Herken je soms jezelf niet meer, laat staan je eigen behoeften en gevoelens? Wil je stappen zetten maar lukt dat je niet? Ben je klaar met het ‘slachtoffergevoel’ waarin je blijft hangen door wat in je leven is gebeurd? Wil je je eigen keuzes maken en niet langer het plan van iemand anders leven?

 

Ik begeleid je graag in Spanje met Doorbraak coaching (personal coaching, life coaching of executive coaching). Ik leer je om je EIGEN leven te leiden (zakelijk en privé). Door zelf de regie te nemen, je eigen keuzes te maken en je niet langer te laten tegenhouden door de situatie, anderen of die kritische stem in je eigen hoofd.

 

Naast mijn tomeloze enthousiasme, positiviteit, enorme betrokkenheid, professionaliteit en praktische insteek werk ik intuïtief. Volledig afgestemd op jou.

 

Weten of we een goede match zijn? Kijk voor reviews van klanten en alle info op de pagina over VIP coaching en laten we vrijblijvend kennismaken. Je kunt direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek (Clarity Call) in mijn online agenda.

Power to Blossom - Blossom in Spain Retreat

Blossom in Spain Retreat

Kom tot bloei & in balans in Spanje

Neem zelf de regie over je leven

Kijk jij uit naar positieve verandering in je leven? Naar je rugzak leegmaken, je batterijen opladen, naar keuzes maken die echt bij jou passen, zonder eerst te denken aan alles en iedereen? Naar durven te vertrouwen en weten dat het goed is wie je bent en wat je doet?

 

Ga dan mee naar Spanje voor een life-changing Retreat op een fantastische locatie. Ik leer je om je EIGEN leven te leiden waarbij je niet langer alleen je slimme hoofd inzet, maar ook je gevoel en innerlijke wijsheid (intuïtie) leert benutten.

 

Om reviews van eerdere deelnemers te bekijken, de aankomende data en alle info te lezen kijk je hier: www.BlossominSpain.nl. Je kunt er ook (gratis) een uitgebreide brochure aanvragen.

Hi, ik ben Maris

 

Ik ben Maris en ik heb de gave om vrouwen (en mannen) echt te zien voor wie ze zijn. Zodat ze eindelijk ook zichzelf gaan zien, durven te kiezen voor zichzelf en bewust & zelfverzekerd vormgeven aan hun toekomst.

 

Samen gaan we die transformatie aan en creëren we rust & ruimte in jouw drukke leven, brengen je volle hoofd tot rust en tappen we in op jouw gevoel en intuïtie. Zodat jij voor jezelf gaat staan, moeiteloos succesvol bent in je werk en vol energie je fijnste leven leidt.