Mijn aanbod voor jou

Klaar om volledig de leiding over je leven te nemen? Om je leven te creëren op jouw voorwaarden? Toe aan energie en innerlijke rust zodat je succesvoller én gelukkiger bent? Kijk om te zien hoe ik je kan begeleiden.

 

Ik vind het fantastisch om je te empoweren om je (opnieuw) te verbinden met wie je werkelijk bent. Om zelf de regie over je leven te nemen. Los van de omstandigheden of mensen om je heen. Gewoon zoals het het beste past bij jou.

 

 

Mijn gereedschapskist voor jou

Ik zie het als een gereedschapskist die ik voor je ter beschikking heb, een toolbox. Het is heel persoonlijk wat jij nodig hebt om je obstakels te overwinnen en je optimale jij te worden. Ik gebruik mijn kennis van al mijn opleidingen, bijna 30 jaar werkervaring, mijn 51 jaar levenservaring (en die is uitgebreid, geloof me) en mijn intuïtie om jou het beste te bieden. Daardoor is elk traject, of het individueel is of in een groep, toegespitst op jou.

 

Ik praat niet met je mee

Ik begrijp je en belicht vanuit dat standpunt ook de andere kanten van een medaille, praat niet met je mee. Ik kan je een visie geven op jouw pad. Ik confronteer je liefdevol, dat is net zo mooi als het klinkt, ik laat je in de spiegel kijken. Maar ook ben ik intuïtief, ik weet dingen zonder dat ik ze eerder heb gehoord of gezien. Zonder zweverig te zijn overigens. Ik leef en werk juist met 2 benen op de grond en erg gestructureerd. Zo gestructureerd dat ik mijn eigen Power to Thrive-methode heb ontwikkeld die ik inmiddels al heel wat jaren met veel succes hanteer.

 

Mijn tip voor jou:

Je bent hier niet voor niets. Wat ik je voorstel is om als eerste een Take the Lead sessie te boeken. Zo ontdek je direct je hartsverlangens, besef je wat je saboteert en hoe je dat kunt stoppen. En krijg je inzicht in hoe je meer energie en innerlijke rust in je leven kunt creëren.

 

Of boek direct je Matchgesprek om kennis te maken en al je vragen rondom jouw  persoonlijke groei en onze eventuele samenwerking met mij te bespreken.

Take the Lead sessie

Take the Lead sessie

Ontdek hoe je bewust de leiding neemt over je leven, waardoor je rust en ruimte voor jezelf creëert en een leven vol vervulling leeft

Drukke baan of een leven als ondernemer en er volledig willen zijn voor je omgeving is een pittige combi. Je hebt alles en toch voel je je niet gelukkig en vervuld. Je hebt altijd gedaan wat anderen van je verwachten, maar dat beklemt je steeds vaker. Want wat wil jij nou?

 

Ik help je te realiseren waar je echt naar verlangt in je werk en je leven, door je belemmerende denkpatronen los te laten en te leven vanuit jouw authentieke kracht en jouw waarheid. Jezelf echt te zien en keuzes te maken die in lijn zijn met jou en waar je voor staat. Zo ga je die innerlijke rust, ruimte en vervulling ervaren waar je zo naar verlangt.

 

Tijdens zo’n Take the Lead sessie

  • Ontdek je je hartsverlangens
  • Leer je herkennen wat je saboteert en hoe je dat stopt
  • Onthul ik je de stappen om keuzes te maken
  • Krijg je inzicht in wat je kunt doen voor meer innerlijke rust én energie in je leven
VIP Coaching in Spanje

Het Path to Inner Excellence (1:1)

Laat je belemmerende denkpatronen los en leef vanuit jouw authentieke kracht en jouw waarheid

Drukke baan of een leven als ondernemer en er volledig willen zijn voor je omgeving is een pittige combi. Je hebt alles en toch voel je je niet gelukkig en vervuld. Je hebt altijd gedaan wat anderen van je verwachten, maar dat beklemt je steeds vaker. Want wat wil jij nou? Zou je rust en ruimte voor jezelf willen creëren en eindelijk een leven vol vervulling willen leven?

 

Ik begeleid je graag met in het 1:1 coachingsprogramma Path to Inner Excellence. Ik help je te realiseren waar je naar verlangt in je werk en leven, door je belemmerende denkpatronen los te laten en te leven vanuit jouw authentieke kracht en waarheid. Jezelf echt te zien en keuzes te maken die in lijn zijn met waar je voor staat. Zo ga je rust, ruimte en vervulling ervaren.

 

Dat doe ik met mijn bewezen methode, waarin ik werk met verschillende technieken als gesprekken, oefeningen en visualisaties. Zo gaan we de diepte in, waardoor echte transformaties plaatsvinden.

 

Je kunt alles lezen over 1:1 coaching in het Path to Inner Excellence. Of plan direct je Matchgesprek zodat we kunnen praten over jouw specifieke situatie. 

online coaching

TRUE POWER ONLINE COACHING TRAJECT

Stop met jezelf saboteren en creëer jouw fijnste leven

Online intensieve stappen zetten, vanaf je eigen plek

 

We zien en horen elkaar via zoom en hebben intensief contact, ook tussen de sessies. Daardoor heeft de coaching in korte tijd veel impact en zie je jezelf al snel grote stappen zetten.

 

Ik bied je 2 trajecten waarin we samen online grote stappen zetten:

  • Deep Dive Online coaching
  • Fast Forward Online coaching

 

Klik op de foto of hieronder voor alle info.

Hi, ik ben Maris

 

Ik ben Maris, Innerlijk leiderschapscoach en word ook Bewustmaker genoemd. Ik heb de gave om vrouwen (en ook mannen) echt te zien voor wie ze zijn. Zodat ze eindelijk ook zichzelf gaan zien, hun echte power (h)erkennen, durven te kiezen voor zichzelf en bewust & zelfverzekerd vormgeven aan hun toekomst.

 

Samen gaan we die transformatie aan en creëren we rust & ruimte in jouw drukke leven, brengen je volle hoofd tot rust en tappen we in op jouw gevoel en intuïtie.

 

Zodat jij voor jezelf gaat staan, moeiteloos succesvol bent in je werk en vol energie en innerlijke rust je fijnste leven creëert.